Pindíci - přetahování předkožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
480
21.10.10 11:24

pindici

Ahojky,maminky chlapecku jak jste na tom s pindikama,pretahovani?my teda po dnesni kontrole spatne a dr.nam doporucila strhnuti :nevim: :poblion: :cry: .jsem z toho nestastna,stahovali jsme,ale asi ne dost dobre.dr rikala ze je moznost ze by se strhla kuzicka sama ze to nema zuuzene a to je dobre,ale vzhledem k tomu ze uz ma 4rocky doporucila urolaga a provest zakrok :cry: maminky co jste popripade sly s chlapeckama na tenhle zakrok napiste nam prosim co nas ceka jak to probiha jak dlouho bolelo atd…hjo ja uz mam slzy ted na krajicku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
21.10.10 11:31

Ahojky

Ty myslíš obřízku?Ale zase píšeš že přetáhnout to jde…

My byli na urologii na stržení takové blanky přes žalud a od té doby to jde přetahovat dobře(což jsme si před tím myslela taky).

Myslíš tenhle zákrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 11:35

obrizku nee,jen to strhnuti anm to enjde cele dolu jen kousek a ma tam takovy vacek z mazkem co se mu tam hromadi ze ej moznost ze jak poroste prorve se to smao,ale radeji anm vypsala tu zadanku.asi teda to co vas nas ceka dle popisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 11:40

jj,tak to jsme měli my…

dělá se to ambulantně.Je to otázka pár vteřin než to dr strhne-vyvalí se ten mázek,on to utře a nashledanou.Počítej,že bude několik dní problém s čůráním…je to pro ně dost bolstivé.Ady kvůli tomu ani nechtěl čůrat,nakonec nám pomohlo že čůral do misky s vodou aby se to hnde oplachovalo a nepálilo ho to.Po čůrání opláchnout v heřmánku aby se to hojilo.Hlavně pak začít přetahovat pomalounku ve vodě.Ale to ti poradí na tý urologii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.10.10 11:49

aj jak to tady ctu.. da se tomu nejak vyhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 11:50
freeonit píše:

To fakt,netuším.My přetahovali od miminka,někdo nepřetahuje :nevim: nevím proč se to dělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.10.10 11:58

no práve kazdej radí neco jinyho, nekdo rika pomalicku pretahovat uz od mesice, nekdo rika od roka a nekdo rika ze se to samo povoli tak staci kolem 3let zkusit jestli to jde… nechci neco zanedbat ale ani uspechat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
21.10.10 12:02

Já jsem se dr ptala ,jestli bude posílat kluka(5let) na sondičku,přetahovat mu jde,ale jen do půlky,říkala,že pokud to jde tak to nechat,že to drží na malých kouskách a že se dnes ustupuje jak od obřízek tak sondičky a že se spíš napíše kortikoidová mast,která kůžičku zjemní a pak to jde lehce,ale zatím nás nechala být…tak jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.10.10 12:07

Ahoj,nám primář v Čb kontroloval pindu hned od 3.měs.neměli jsme přetažíno,tak nám to trochu připoměl :oops:
jinak bych se chtěla zeptat Vereniky,ty jsi sestra na chirurgii?tuhle jsem mluvila s kamarádkou,a ty mají chlapéčka taky 3 roky,a nešlo mu to přetáhnout,tak je naše dětská poslala na chirurgii,že na to existuje nějaká mastička či vodička,která to postupně uvolní.víš o tom něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
21.10.10 12:13

Tak my máme miminko a všude nám říkali, že přetahovat se NEMÁ! Jen nevím do kolika let, ale prý to samo povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 12:14

dekuji..kdyz to zvladli jini my musime taky.jen si to neumim vubec predstavit :roll: .ten bude bojovat kricet,uz na dr.koukal jak na vraha s vyplasenyma ockama :-( .a sla jste tam vy nebo jste poslala partnera?tak asi tim padem i nechat doma pokud chodi do skolky nejakou dobu ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 12:14
blanka111 píše:
Ahoj,nám primář v Čb kontroloval pindu hned od 3.měs.neměli jsme přetažíno,tak nám to trochu připoměl :oops:
jinak bych se chtěla zeptat Vereniky,ty jsi sestra na chirurgii?tuhle jsem mluvila s kamarádkou,a ty mají chlapéčka taky 3 roky,a nešlo mu to přetáhnout,tak je naše dětská poslala na chirurgii,že na to existuje nějaká mastička či vodička,která to postupně uvolní.víš o tom něco?

Tak o tom nevím nic :-? Ale obrátila bych se na urologii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 12:16
freeonit píše:

vyhnout ais nee,nebo o tom nevim.my pretahovali poctive od anrozeni pri koupani a stejnak nepomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 12:16
PetulkaaFilipek píše:
dekuji..kdyz to zvladli jini my musime taky.jen si to neumim vubec predstavit :roll: .ten bude bojovat kricet,uz na dr.koukal jak na vraha s vyplasenyma ockama :-( .a sla jste tam vy nebo jste poslala partnera?tak asi tim padem i nechat doma pokud chodi do skolky nejakou dobu ze?

Nemusíš mi vykat :wink: šla jsem tam sama,manžel je útlocitnej,by ho nedokázal pořádně držet aby mu náhodou neublížil :roll: Jak ty se na to cítíš,když ho zvládneš udržet když bude bojovat,ale jak píšu.je to mžik :wink: Do školky bych určitě nedávala ,min. týden se to bude hojit :wink:

A o tom přetahování a nepřetahování…každý radí něco jiného.Zase si nedovedu přdstavit ho nepřetahovat,kdyť už se mu tam ten mázek taky tvoří.A když to děláš nenásilně ve vaně při koupání.No je to na každém dr. co radí :wink:

Příspěvek upraven 21.10.10 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 12:18
marketm píše:
Já jsem se dr ptala ,jestli bude posílat kluka(5let) na sondičku,přetahovat mu jde,ale jen do půlky,říkala,že pokud to jde tak to nechat,že to drží na malých kouskách a že se dnes ustupuje jak od obřízek tak sondičky a že se spíš napíše kortikoidová mast,která kůžičku zjemní a pak to jde lehce,ale zatím nás nechala být…tak jsem ráda

co je to ta sondicka? 8-o a obrizka se dela jeste a z jakych duvodu? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+