Písek do pískoviště - Nové Město na Moravě

merett
29.6.12 08:58

Písek do pískoviště - Nové Město na moravě

Ahoj, poraďte mi prosím kde by se dal v okolí N. M. nebo Třech studní sehnat písek do menšího pískoviště. Jezdíme tam na chatu a tak abychom ho nemuseli vozit z velké dálky. Děkuji :kytka:

pozn. jezdíme tam jen na víkendy tak nejlépe kde by měli otevřené v sobotu dopoledne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2494
29.6.12 10:20

Myslim si, ze ve Zdare n. S by mohli mit u Kinskyho, to je mensi hobby market a maji otevreno i v nedeli
 http://www.kinsky-zdar.cz/…odni_dum.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
29.6.12 12:00

http://www.zivefirmy.cz/…bniny_f15008
Myslím,že sem jsme jezdili pro písek. Je to u kolejí vedle TS:) Rači tam prvně zavolej ať tam nejdete zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
29.6.12 12:16

Ale stavebni pisek je moc ostry pro detska piskoviste ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
29.6.12 12:52

Aha, tohle by mě nenapadlo. My jsme ho měli vždycky na pískovišti. Je to sice už přes 10.let, tak se třeba už leda cos změnilo:) Ale myslím si, že na dětská hřiště dávají ten nejlevnější písek. Zatím mám 3.měsíčního prcka, tak se zatím v pískovištích nevyznám:D Takže se omlouvám za špatný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
29.6.12 19:02

No me by to taky nenapadlo, ale delali jsme tedka terasu a pisek nam zbyl. tak rikam, super, bude do piskoviste. a zednik se zacal s, at, ze z toho nejdou udelat ani babovicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
29.6.12 19:49

Moc děkuji za tipy, ještě jsem našla v N. M. stavebniny kde mají nějaký bělený písek, tak tam zkusíme zítra mrknout a jinak asi ten Žďár

• Citovat
  • Upravit
56
25.2.13 12:40

Ahojky, mam dotaz, jsem z Prahy a chtela bych sehnat pisek do piskoviste…vim ze se prodava ve 20l pytlich cca za 100kc, ale predstava ze do piskoviste ktere jsme malemu poridili jich nasypu min. 2o…tak na to proste nemame :-( nemate nektera nejakej tip na to jak to vyresit a nezrujnovat rodiny rozpocet?? Dekuji za jekekoliv napady a navrhy..:-) Mrzelo by me mit na jare piskoviste bez pisku..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.2.13 12:43

Piskoviste..Praha

Nejak jsem si neprecetla ze se bavite o Novem meste na Morave…to mame trosku z ruky..:-( tak prosim o tipy pro Prahu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí