Písek/kamínky v nose

Anonymní
21.7.23 09:50

Písek/kamínky v nose

Holky jdu anonym, protože se stydím :lol: před chvílí jsem hrála plážový volejbal a hodila jsem hroznou tlamu :D no a jak jsem byla udýchaná, tak jsem se nějak blbě nadechla čuňou v tom písku a teď i po smrkání cítím jakoby v nose něco překáželo a v krku taky. Šly byste na orl jen pro kontrolu? :D popřípadě budu vděčná za rady, co tam říct, protože bych nejradši řekla, prohlédněte mi všechny otvory v hlavě, jelikož jsem si zahrála na pštrose :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
21.7.23 10:14

Vystříkala bych si poradne nos a krk sprejem s mořskou vodou nebo s Vincentkou, popr proplachla si nos nosní konvickou pokud mas a kdyz by to nezabralo, tak teprve pak bych sla na ORL

• Citovat
  • Upravit
20893
21.7.23 11:04
@Anonymní píše:
Holky jdu anonym, protože se stydím :lol: před chvílí jsem hrála plážový volejbal a hodila jsem hroznou tlamu :D no a jak jsem byla udýchaná, tak jsem se nějak blbě nadechla čuňou v tom písku a teď i po smrkání cítím jakoby v nose něco překáželo a v krku taky. Šly byste na orl jen pro kontrolu? :D popřípadě budu vděčná za rady, co tam říct, protože bych nejradši řekla, prohlédněte mi všechny otvory v hlavě, jelikož jsem si zahrála na pštrose :D

Pokud jsi hrála opravdu plážový volejbal a nesnupala jsi štěrk větší frakce. Tak to postupně vysmrkas a vykasles. Můžeš si max propláchnout nos konvickou apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4868
21.7.23 11:29

To propláchneš - ideálně pokud máš nosní konvičku, ale určitě to půjde udělat i nějak podomácku. Na ORL bych s tímhle nestrašila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí