Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vystříkala bych si poradne nos a krk sprejem s mořskou vodou nebo s Vincentkou, popr proplachla si nos nosní konvickou pokud mas a kdyz by to nezabralo, tak teprve pak bych sla na ORL
@Anonymní píše:
Holky jdu anonym, protože se stydímpřed chvílí jsem hrála plážový volejbal a hodila jsem hroznou tlamu
no a jak jsem byla udýchaná, tak jsem se nějak blbě nadechla čuňou v tom písku a teď i po smrkání cítím jakoby v nose něco překáželo a v krku taky. Šly byste na orl jen pro kontrolu?
popřípadě budu vděčná za rady, co tam říct, protože bych nejradši řekla, prohlédněte mi všechny otvory v hlavě, jelikož jsem si zahrála na pštrose
Pokud jsi hrála opravdu plážový volejbal a nesnupala jsi štěrk větší frakce. Tak to postupně vysmrkas a vykasles. Můžeš si max propláchnout nos konvickou apod.
To propláchneš - ideálně pokud máš nosní konvičku, ale určitě to půjde udělat i nějak podomácku. Na ORL bych s tímhle nestrašila ![]()
Holky jdu anonym, protože se stydím
před chvílí jsem hrála plážový volejbal a hodila jsem hroznou tlamu
no a jak jsem byla udýchaná, tak jsem se nějak blbě nadechla čuňou v tom písku a teď i po smrkání cítím jakoby v nose něco překáželo a v krku taky. Šly byste na orl jen pro kontrolu?
popřípadě budu vděčná za rady, co tam říct, protože bych nejradši řekla, prohlédněte mi všechny otvory v hlavě, jelikož jsem si zahrála na pštrose