Co je horší - pivo, nebo víno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
1.8.14 13:31
@L92 píše:
tak to já zas pivo.
můj rekord - 16 :D

To je úcty hodné :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Otec dal 18 :mrgreen:
Nicméně domů ho museli dovézt :mrgreen: :mrgreen: A opice mu na rameni seděla ještě celý druhý den :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.8.14 13:32
@Black Cat píše:
@Krasavicaa Tobě to máma lila už do flašky ne? Začala burčákem… :lol: :mrgreen: Já se picnu, vy Moraváci!!! :mrgreen:

No o burčáku ani nemluvím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Už se těším na pořádnej, ne žádnej patok od silnice :mrgreen:
Hele nevím zda jsem to měla už v sunaru, ale můžu se zeptat :-D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
L92
1.8.14 13:33
@Krasavicaa píše:
To je úcty hodné :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Otec dal 18 :mrgreen:
Nicméně domů ho museli dovézt :mrgreen: :mrgreen: A opice mu na rameni seděla ještě celý druhý den :mrgreen:

Mě bylo 16. Hrála jsem si s dětmi na písku a pak už si jenom hrály děti se mnou a s pískem :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
722
1.8.14 13:33

@Krasavicaa Tak na tebe nemám :mrgreen: :mrgreen: Ale obecně mám taky pěknej splávek :palec: My moraváci jsme vytrénovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.8.14 13:35
@juchinka píše:
@Krasavicaa Tak na tebe nemám :mrgreen: :mrgreen: Ale obecně mám taky pěknej splávek :palec: My moraváci jsme vytrénovaní.

Dáme někdy společně, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6525
1.8.14 13:36

Já jsem teda nepřiměřeně opilá už po dvou pivech nebo litru vína. Podle toho, jak moc to obsahuje siřičitanů a jiných chuťovek je mi potom druhý den špatně…
Jednou jsme se v práci opili z čisté, takové té barelové vody. Psychika je prostě neskutečná věc. Chodili jsme si čepovat a všichni se řehnili jak trotli a každý potvrdil, že má fakt pocit opilosti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
1.8.14 13:41
@Krasavicaa píše:
Já vypiju za večer tak minimálně 3-4 lahve když někde jsme. Teď jsme byli o víkendu na Moravě ve sklípku a každý večer jsem ty tři flašky dala… a co? :roll:
Kdyby mi to chlap vyčítal, nebo se se mnou hádal, tak ho pošlu někam :mrgreen:A to nepočítám ještě degustace :-D Radši :-D Abych nebyla za alkoholika :mrgreen: :mrgreen:

a to jsem si myslela, ze chlap s kamaradem jsou prasata, kdyz za vecer stahnou 5 lahvi vina, omyl :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.8.14 13:43
@jane-e píše:
a to jsem si myslela, ze chlap s kamaradem jsou prasata, kdyz za vecer stahnou 5 lahvi vina, omyl :idea:
:roll: :roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
L92
1.8.14 13:44
@jane-e píše:
a to jsem si myslela, ze chlap s kamaradem jsou prasata, kdyz za vecer stahnou 5 lahvi vina, omyl :idea:

Proč? Když budu vycházet z toho, že se nechová jako hovado, nikde se neválí a normálně dojde domů tak ať si jich vypije klidně 18… to samé platí i pro mě. Můžu si dát klidně 4 flašky vína, když vím, že to ustojím a budu se chovat normálně. Vždyť to přece není o tom, kolik toho vypijeme, ale jak se chováme.
Někdo se po jedné skleničce poblije, někdo ani po 5 flaškách…

• Citovat
  • Upravit
6525

@Krasavicaa No je to dost, nečerti se… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@L92 píše:
Proč? Když budu vycházet z toho, že se nechová jako hovado, nikde se neválí a normálně dojde domů tak ať si jich vypije klidně 18… to samé platí i pro mě. Můžu si dát klidně 4 flašky vína, když vím, že to ustojím a budu se chovat normálně. Vždyť to přece není o tom, kolik toho vypijeme, ale jak se chováme.

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Moje řeč :kytka:

• Citovat
  • Upravit
L92
1.8.14 13:46

@Krasavicaa
Já to nechápu, že některý ženský jsou takový upejpavky…
:roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.8.14 13:46
@L92 píše:
@Krasavicaa
Já to nechápu, že některý ženský jsou takový upejpavky… :roll: :roll:

Taky mi to tak přijde :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
38135
1.8.14 13:48
@L92 píše:

napsala jsem, ze jsem si myslela, ja do toho chlapovi nekecam, na hadry snad nikdy nebyl, co jsme spolu a kdyz mu chutna, at pije, nicmene mi to mnozstvi prijde velke a mysli si co chces, ale u zenske mi 3-4 lahve vina za vecer prijdou az nechutne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová