Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jane-e píše:
@Krasavicaa @L92 no jooo, tak to pockejte, v tehotenstvi se chlastat neda, kdyz se koji, taky ne a pak po vic jak roce bez chlastu, to si pak povime, co vydrziteja nebyla schopna ani dopit Frisco
Nestraš ženská s dětma
![]()
No já vypít patnáct vzorků, tak pak už mi je úplně šumák, jestli by mi nalili zvětralou zonku… ![]()
@jane-e píše:
@Krasavicaa @L92 no jooo, tak to pockejte, v tehotenstvi se chlastat neda, kdyz se koji, taky ne a pak po vic jak roce bez chlastu, to si pak povime, co vydrziteja nebyla schopna ani dopit Frisco
Věř tomu nebo ne, ale už teď mě to moc trápí. Ne proto, že bych se musela opíjet.. Ale prostě to tak je.. léto grilování, zima svařák… "Pojď, uděláme si hezkej večer = koupil jsem víno… Víš, tak nějak už to k tomu patří…
![]()
@kulíšek01 píše:
děkuji, toto mne zajímalo
omlouvám se všem, asi jsem napsala svůj dotaz špatně
Není za co. ![]()
@jane-e píše:
V porodnici po císaři mi na férovku doporučili objednat si z domova dovážku Plzničky. A jakože já jsem pivař i vinař (v určité skupině bych možná dostala nálepku alkoholik) a že zdravotně decku vína nebo trojku piva jsem si občas dala po obědě i jako těhotná… tak já nebyla schopna dopít. ![]()
@jane-e píše:
tak u mě se výdrž po porodu zlepšila ![]()
@Krasavicaa píše:
Jeden, druhý, třetí… patnáctý vzorekA furt dopijeme a dáme další. A dokonce teď v sobotu na mě sklepmistr furt, no ty vůbec nepiješ, zas na tebe čekáme
![]()
![]()
![]()
Kočko, uprostřed stolu většinou stojí džbánek, kam se zbytek vzorku vylévá!
Navíc vylévání zbytku vzorku není nezdvořilé, je to naopak důkaz zkušenosti… ![]()
Kde jste teď byli ve sklípku? Doporučuješ? ![]()
@lucenka píše:
tak u mě se výdrž po porodu zlepšila
Fakt?!
U mě šla tedy rapidně dolu…
Nebo chybí trénink… ![]()
@Nik77 píše:
Fakt?!U mě šla tedy rapidně dolu…
Nebo chybí trénink…
fakt… a to mám trénink o dost horší než před těhotenstvím… navíc jsem pak druhý den schopná i celkem brzy řídit (podle alkoholtestru)
@Nik77 píše:
Kočko, uprostřed stolu většinou stojí džbánek, kam se zbytek vzorku vylévá!Navíc vylévání zbytku vzorku není nezdvořilé, je to naopak důkaz zkušenosti…
Kde jste teď byli ve sklípku? Doporučuješ?
Nevylevá. Dopíjí. Někdeto berou jako velkou urážku když nedopiješ. Napíšu později, jsme na kolech. Vymetli jsme toho dost ![]()
Tak, kdo kolik snese může být snad každému putna ne? Já o sobě třeba vím, že vypiju tak litr vína nebo pět půllitrů piv, ale pak končím stůj, co stůj. Poznám na sobě, kdy mám dost a víc do mě nikdo nedostane ani heverem.
A po porodu a kojení je třeba trénovat ženy
a za pár měsíců jste zpět
![]()
Pšt já si teda i v těhu dopřála dvě deci vína nebo malé pivo, v rozumném množství to ničemu neškodí. ![]()
Ten džbánek na vylévání vzorků na stole je JEN na ty vzorky, které nechutnají… Ty které chutnají, se samozřejmě dopíjí…
@Black Cat píše:
Ten džbánek na vylévání vzorků na stole je JEN na ty vzorky, které nechutnají… Ty které chutnají, se samozřejmě dopíjí…
Ano dalvájí bokem na ty, které nechutnají ![]()
Jojo
my máme taky psa
ten když vidí skleničku vína, tak jí pořád olizuje
(pro ochránce zvířat - samozřejmě mu nedávám pít alkohol), ale asi tuší
přítel si dělá srandu, že je po mě. Čivavák jeden 
No nic, asi tady nebudeme spamovat