Co je horší - pivo, nebo víno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L92
1.8.14 14:14
@Krasavicaa píše:
Jasný že do budoucna zvolnit :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Taky si připadám mladá :-D a děti nemám, pouze psa :mrgreen: a ten mě do sklípků občas doprovází :-D Teď v těch vedrech velmi ochotně :mrgreen:

Jojo :D my máme taky psa :) ten když vidí skleničku vína, tak jí pořád olizuje :D (pro ochránce zvířat - samozřejmě mu nedávám pít alkohol), ale asi tuší :D přítel si dělá srandu, že je po mě. Čivavák jeden :)))

No nic, asi tady nebudeme spamovat :)))

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
@jane-e píše:
@Krasavicaa @L92 no jooo, tak to pockejte, v tehotenstvi se chlastat neda, kdyz se koji, taky ne a pak po vic jak roce bez chlastu, to si pak povime, co vydrzite :mrgreen: ja nebyla schopna ani dopit Frisco :mrgreen:

Nestraš ženská s dětma :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6525

No já vypít patnáct vzorků, tak pak už mi je úplně šumák, jestli by mi nalili zvětralou zonku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.8.14 14:15
@jane-e píše:
@Krasavicaa @L92 no jooo, tak to pockejte, v tehotenstvi se chlastat neda, kdyz se koji, taky ne a pak po vic jak roce bez chlastu, to si pak povime, co vydrzite :mrgreen: ja nebyla schopna ani dopit Frisco :mrgreen:

Věř tomu nebo ne, ale už teď mě to moc trápí. Ne proto, že bych se musela opíjet.. Ale prostě to tak je.. léto grilování, zima svařák… "Pojď, uděláme si hezkej večer = koupil jsem víno… Víš, tak nějak už to k tomu patří… :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
4341
1.8.14 14:25
@kulíšek01 píše:
děkuji, toto mne zajímalo
omlouvám se všem, asi jsem napsala svůj dotaz špatně :)

Není za co. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.14 15:06
@jane-e píše:

V porodnici po císaři mi na férovku doporučili objednat si z domova dovážku Plzničky. A jakože já jsem pivař i vinař (v určité skupině bych možná dostala nálepku alkoholik) a že zdravotně decku vína nebo trojku piva jsem si občas dala po obědě i jako těhotná… tak já nebyla schopna dopít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.8.14 15:12
@jane-e píše:

tak u mě se výdrž po porodu zlepšila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1836
1.8.14 15:25
@Krasavicaa píše:
Jeden, druhý, třetí… patnáctý vzorek :mrgreen: A furt dopijeme a dáme další. A dokonce teď v sobotu na mě sklepmistr furt, no ty vůbec nepiješ, zas na tebe čekáme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kočko, uprostřed stolu většinou stojí džbánek, kam se zbytek vzorku vylévá! ;) Navíc vylévání zbytku vzorku není nezdvořilé, je to naopak důkaz zkušenosti… :P

Kde jste teď byli ve sklípku? Doporučuješ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
1.8.14 15:25
@lucenka píše:
tak u mě se výdrž po porodu zlepšila :mrgreen:

Fakt?! :lol: U mě šla tedy rapidně dolu… :think: Nebo chybí trénink… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.8.14 15:29
@Nik77 píše:
Fakt?! :lol: U mě šla tedy rapidně dolu… :think: Nebo chybí trénink… :lol:

fakt… a to mám trénink o dost horší než před těhotenstvím… navíc jsem pak druhý den schopná i celkem brzy řídit (podle alkoholtestru)

• Citovat
  • Upravit
1836
1.8.14 15:30

@Emilie ty, to mě zaujalo… Proč po císaři Plzničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.8.14 15:35
@Nik77 píše:
Kočko, uprostřed stolu většinou stojí džbánek, kam se zbytek vzorku vylévá! ;) Navíc vylévání zbytku vzorku není nezdvořilé, je to naopak důkaz zkušenosti… :PKde jste teď byli ve sklípku? Doporučuješ? :kytka:

Nevylevá. Dopíjí. Někdeto berou jako velkou urážku když nedopiješ. Napíšu později, jsme na kolech. Vymetli jsme toho dost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3549
1.8.14 19:34

Tak, kdo kolik snese může být snad každému putna ne? Já o sobě třeba vím, že vypiju tak litr vína nebo pět půllitrů piv, ale pak končím stůj, co stůj. Poznám na sobě, kdy mám dost a víc do mě nikdo nedostane ani heverem.

A po porodu a kojení je třeba trénovat ženy :mrgreen: a za pár měsíců jste zpět :palec: :lol:

Pšt já si teda i v těhu dopřála dvě deci vína nebo malé pivo, v rozumném množství to ničemu neškodí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
1.8.14 20:36

Ten džbánek na vylévání vzorků na stole je JEN na ty vzorky, které nechutnají… Ty které chutnají, se samozřejmě dopíjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.8.14 20:38
@Black Cat píše:
Ten džbánek na vylévání vzorků na stole je JEN na ty vzorky, které nechutnají… Ty které chutnají, se samozřejmě dopíjí…

Ano dalvájí bokem na ty, které nechutnají ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová