Co je horší - pivo, nebo víno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
1.8.14 13:48
@L92 píše:
Proč? Když budu vycházet z toho, že se nechová jako hovado, nikde se neválí a normálně dojde domů tak ať si jich vypije klidně 18… to samé platí i pro mě. Můžu si dát klidně 4 flašky vína, když vím, že to ustojím a budu se chovat normálně. Vždyť to přece není o tom, kolik toho vypijeme, ale jak se chováme.
Někdo se po jedné skleničce poblije, někdo ani po 5 flaškách…

napsala jsem, ze jsem si myslela, ja do toho chlapovi nekecam, na hadry snad nikdy nebyl, co jsme spolu a kdyz mu chutna, at pije, nicmene mi to mnozstvi prijde velke a mysli si co chces, ale u zenske mi 3-4 lahve vina za vecer prijdou az nechutne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
1.8.14 13:49

Tuhle debatu budu muset dát přečíst manželovi :potlesk:, ten na mě kouká jak na alkoholika, když si dám večer sama dvoudecku…
Ten bude čubrnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.8.14 13:49
@jane-e píše:
napsala jsem, ze jsem si myslela, ja do toho chlapovi nekecam, na hadry snad nikdy nebyl, co jsme spolu a kdyz mu chutna, at pije, nicmene mi to mnozstvi prijde velke a mysli si co chces, ale u zenske mi 3-4 lahve vina za vecer prijdou az nechutne ;)

Trochu ti rozumím. Jen je každej jinak stavěnej. Taky nesnáším opilý ženský (nemyslím připitý, veselý) prostě na plech, když se někde válej, atd. atd.
Jen prostě nelze soudit podle množství, když každej vypije jinak…

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.8.14 13:50
@jane-e píše:
napsala jsem, ze jsem si myslela, ja do toho chlapovi nekecam, na hadry snad nikdy nebyl, co jsme spolu a kdyz mu chutna, at pije, nicmene mi to mnozstvi prijde velke a mysli si co chces, ale u zenske mi 3-4 lahve vina za vecer prijdou az nechutne ;)

Kdyby mi přišel chlap domů s tím, že za celej večer vypil 2,5 lahve, tak se na něj budu koukat jako jestli mu náhodou není špatně, že toho vypil tak málo :mrgreen:

Hele ono člověk jinak řádí v 25ti a jinak ve 40ti, že… ;)
A někdo je usedlej už od 18ti a někdo prostě ne :-) Někdo si ten život užívá se vším všudy. A rozhodně si dám radši víno, než nějakej perník a podobně ;)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.8.14 13:51
@Black Cat píše:
Tuhle debatu budu muset dát přečíst manželovi :potlesk:, ten na mě kouká jak na alkoholika, když si dám večer sama dvoudecku…
Ten bude čubrnět.

Pošli mi ho :mrgreen: Já ti ho vytrénuju :-D

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.8.14 13:51
@L92 píše:
Trochu ti rozumím. Jen je každej jinak stavěnej. Taky nesnáším opilý ženský (nemyslím připitý, veselý) prostě na plech, když se někde válej, atd. atd.
Jen prostě nelze soudit podle množství, když každej vypije jinak…

Ty se mi začínáš líbit :kytka: :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38135
1.8.14 13:53
@L92 píše:
Jen prostě nelze soudit podle množství, když každej vypije jinak…

tak samozrejme, ja mam navato uz po dvou sklenkach, vino mi nesedi, ale proste kdyz si predstavim, jak pred zenskou na stole stoji 4 prazdne lahve, tak byt je treba jen mirne v nalade, tak se mi to zkratka prici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.8.14 13:53

@Krasavicaa

Hele ono člověk jinak řádí v 25ti a jinak ve 40ti, že… ;)
A někdo je usedlej už od 18ti a někdo prostě ne :-) Někdo si ten život užívá se vším všudy. A rozhodně si dám radši víno, než nějakej perník a podobně ;)

Hmm, tak mě je sotva 22 :D

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.8.14 13:54
@L92 píše:
@KrasavicaaHele ono člověk jinak řádí v 25ti a jinak ve 40ti, že… ;)
A někdo je usedlej už od 18ti a někdo prostě ne :-) Někdo si ten život užívá se vším všudy. A rozhodně si dám radši víno, než nějakej perník a podobně ;)
Hmm, tak mě je sotva 22 :D

Zajíc :mrgreen: Mě 25 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38135
1.8.14 13:55
@Krasavicaa píše:
Kdyby mi přišel chlap domů s tím, že za celej večer vypil 2,5 lahve, tak se na něj budu koukat jako jestli mu náhodou není špatně, že toho vypil tak málo :mrgreen:Hele ono člověk jinak řádí v 25ti a jinak ve 40ti, že… ;)

no tak to je jasny, kdyz sama das 4 lahve, ze by sis u chlapa klepala na celo :mrgreen:
a uzivat zivot si jde i bez 4 lahvi vina, i bez perniku a podobne, ale to je jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.8.14 13:56
@jane-e píše:
tak samozrejme, ja mam navato uz po dvou sklenkach, vino mi nesedi, ale proste kdyz si predstavim, jak pred zenskou na stole stoji 4 prazdne lahve, tak byt je treba jen mirne v nalade, tak se mi to zkratka prici ;)

Jo no, s vínem je to asi ošemetnější…
vypadá to hůř, než pivo…

• Citovat
  • Upravit
1.8.14 13:56

Děkuji, toto mne zajímalo
jinak se omlouvám všem, můj dotaz byl špatně srozumitelný
díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.8.14 13:57
@Krasavicaa píše:
Zajíc :mrgreen: Mě 25 :mrgreen:

ve 40 budeme mít alkoholovej tik :D

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.8.14 13:58
@L92 píše:
ve 40 budeme mít alkoholovej tik :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nejspíš :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
45
1.8.14 14:00

Ahoj jsem sice z jiné diskuse ale připojím se. Momentálně nemůžu ani pivo ani víno pác jsem těsně před porodem ale až někdy budu moct tak si s chuti dam sklenku piva protože mi po něm není tak blbě jako po vinu no sklenka dobře vychlazenýho píva je mnamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová