Pomoc zemím třetího světa a rizika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21848
30.7.14 18:50

Rozšíření eboly

Tak co, kdy to doleze k nám? Žádný opatření se nepodnikaj, bo není důvod, co jsem včera mluvila se známým z Anglie, tak tam jsou ta opatření už trochu jinde, no ostatně jako vždy…

A teď mě třeba sežerte, ale tohle je daň za to podporování různejch „vyděračskejch“ společností, který za miliony a miliony zachraňujou životy těch, kteří by jinak už dávno odpočívali, tak jako před pár stovkama let, přirozenej „výběr“. Jasně, jsme lidi, musíme si pomáhat a být humánní. Jsem zvědavá, jak se na to budou všichni tihle dívat, až sem nějakej „Lékař bez hranic“ dotáhne nějaký podobný svinstvo a (nejen) Evropa na to vychcípá.

Ach jo, a tak dobrou náladu jsem dneska měla. A tuplem nepošlu DMS, to si radějc koupím lak na nehty, kterej stejně nepoužiju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1265
30.7.14 18:52

@Krkael nestras,to sa niekde vyskytla ebola? A sa siri? No ja nemam telku a v radiu som nic nezachytila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
30.7.14 18:53

Jo no :think:
já tomu teda prd rozumím, ale přesně to mi vadí na humanitálrních akcích…vadí mi i to, že obvykle neučí lidi hospodařit tak, aby se o sebe pak dokázali postarat :roll: spíš mi přijde, že jim pořád dávají a lidé si na to zvykají a jen berou

jinak zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.7.14 18:53
@Anatalia píše:
@Krkael nestras,to sa niekde vyskytla ebola? A sa siri? No ja nemam telku a v radiu som nic nezachytila..

http://edition.cnn.com/…r/index.html?… Např tu… A už i novinky o tom píšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
30.7.14 18:54

Myslím že je to zase mediální humbuk-už to tu bylo s ptačí a prasečí chřipkou-hold se na tom zase někdo přiživí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.7.14 18:54
@valina1 píše:
Jo no :think:
já tomu teda prd rozumím, ale přesně to mi vadí na humanitálrních akcích…vadí mi i to, že obvykle neučí lidi hospodařit tak, aby se o sebe pak dokázali postarat :roll: spíš mi přijde, že jim pořád dávají a lidé si na to zvykají a jen beroujinak zdravím :mavam:

Taktéž :mavam: Přesně tak. Oni jim nastrkaj až pod rypák, ale že by je naučili soběstačnosti, no na co :cert: Áááá, a to jsem si říkala, jak je mám všechny tam.. No mám je tam, ale tohle mě fakt vytáčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
30.7.14 18:55

A četly jste Inferno od Dana Browna? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
30.7.14 18:55
@Krkael píše:
Tak co, kdy to doleze k nám? Žádný opatření se nepodnikaj, bo není důvod, co jsem včera mluvila se známým z Anglie, tak tam jsou ta opatření už trochu jinde, no ostatně jako vždy…

A teď mě třeba sežerte, ale tohle je daň za to podporování různejch „vyděračskejch“ společností, který za miliony a miliony zachraňujou životy těch, kteří by jinak už dávno odpočívali, tak jako před pár stovkama let, přirozenej „výběr“. Jasně, jsme lidi, musíme si pomáhat a být humánní. Jsem zvědavá, jak se na to budou všichni tihle dívat, až sem nějakej „Lékař bez hranic“ dotáhne nějaký podobný svinstvo a (nejen) Evropa na to vychcípá.

Ach jo, a tak dobrou náladu jsem dneska měla. A tuplem nepošlu DMS, to si radějc koupím lak na nehty, kterej stejně nepoužiju!

Mas recht, uz jenom to, ze pustili nakazeneho americkeho lekare zpatky do Ameriky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.7.14 18:56
@Zacharova píše:
Myslím že je to zase mediální humbuk-už to tu bylo s ptačí a prasečí chřipkou-hold se na tom zase někdo přiživí.

Jedna z variant… A doufám, že ta správná, nicméně nějak nevím. Jako já se domnívám, že pokud lidstvo jednou vymře, bude to spíš na nějakej vir, případně boj o žrádlo, pak až možná skrz zbraně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Jejda, u nás v rodině řádí angína, ústa-ruce-nohy, já mám dneska vytrhlou osmičku, nestraš ještě s ebolou :jazyk:

Jaké opatření jsou v Anglii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@januschka píše:
Mas recht, uz jenom to, ze pustili nakazeneho americkeho lekare zpatky do Ameriky…

Jo, a z Ameriky je to už jenom jeden přesoceánskej přímej let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.7.14 18:57

Vy jste tam byly, ze víte co je tam uci a co ne? Ja ne tsk se nemůžu vyjádřit. Jinak si myslim, ze je to jen mediální masáž podporovana farmaceut. firmama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.14 18:57

Tak zatím je to dobrý, že se to šíří jenom dotykem s infikovaným… takže dokud to nezmutuje a nezačne se šířit vzduchem, tak jsem celkem v klidu. Navíc oni tam mají poměrně dost jiný hygienický podmínky, jsou podvyživený apod., takže tím i menší naději na přežití.
Jenom bych za úmyslné ukrývání nemocných/obětí bych celou vesnici internovala v nějakém, sběrném oploceném táboře.
Víc mě teda zaujal mor v Číně a neschopnost vědců USA při zacházení s viry pravých neštovic:think:

• Citovat
  • Upravit
21848
30.7.14 18:58
@omites píše:
Jejda, u nás v rodině řádí angína, ústa-ruce-nohy, já mám dneska vytrhlou osmičku, nestraš ještě s ebolou :jazyk:Jaké opatření jsou v Anglii

No co mi povídal tak takový ty „obcený“, jako nevyhledávat tyhle země atd., lidi s průjmama a blitím jsou v karanténě atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
30.7.14 18:58

A proč bys měla posílat DMSku. To jsou lidi vážně tak tupý, že nikoho nenapadne, že když má někdo tolik dětí, jako afričani např. že holt tam pak žijou jak zvířata a nemaj co žr. t. Když my tady budeme mít v rodině 10 a více dětí, tak taky budeme čekat na DMSky. To to fakt ještě nikoho nenapadlo. Netýká se to teda eboly, ale ikdyž možná i trochu jo. Já už mám plný zuby těch, který jen natahujou ruce a ostatní si musí na vše vydělat sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová