Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JLP píše:
A četly jste Inferno od Dana Browna?
ne, ale četla jsem Slepotu. Počítá se to? ![]()
@JLP ano citala a mala som pocit, ze toto by sa aj mohlo stat. Alebo sa uz nieco v mensom deje.
@Krkael píše:
No co mi povídal tak takový ty „obcený“, jako nevyhledávat tyhle země atd., lidi s průjmama a blitím jsou v karanténě atp.
uf, tak tohle nemáme… Zatím ![]()
@Krkael píše:
Jo, a z Ameriky je to už jenom jeden přesoceánskej přímej let
Ebola je zatracene hnusna. Stacilo mi precist si knihu Zakerna ebola-podle skutecne udalosti.
@omites Nene, Slepota je za 0 bodů
Hlavní téma Inferna byla hrozba kolapsu a likvidace populace v důsledku přelidnění… A hlavní záporák „oslavoval“ přirozenou selekci slabších článků právě prostřednictvím morových epidemií/pandemií. Ona si ta matička Zem občas umí říct, že někde to už „přetéká“… ![]()
@marieondatra píše:
Vy jste tam byly, ze víte co je tam uci a co ne? Ja ne tsk se nemůžu vyjádřit. Jinak si myslim, ze je to jen mediální masáž podporovana farmaceut. firmama.
Ne, ale četla jsem kdysi rozhovor s nějakým bývalým humanistou, kterej prozřel právě tím, jak jsou sami neschopní se o něco přičinit sami. Nejsou zvyklí. Přirovnala bych to k jedné z českým menšin - vychcánkům a natahovačům ruk.
@omites vsak ale hnacky a zvracanie su sprievodnym znakom dost „klasickych“chorob.
Ty to beries s nadhladom, ale niektory ludia zacnu saliet. No nic idem daco pocitat na nete, aby som bola v obraze.
Holky, kolik jste zažily zahraničních misí, že tak dobře víte, jak vypadá humanitární pomoc v Africe? Chachacha. Já bych si teda netroufla hodnotit náplň práce o které nic nevím
Opravdu, realita je jiná. Žádné servírování pečených holubů pod nos.
A co jiného dělat? Nechat je tam vymřít? Ponechat „přirozenému výběru“ a chrochtat si, jak je nám tady v Evropě dobře? Jojo, hlavně, že ti samí, kteří by je tam nechali pomřít na infekce, malnutrici a problémy, které my tady umíme řesit (teď nemyslím ebolu), odsuzují Mnichovskou dohodu jako zradu… Taky nám nepomohli, jen ať si nás Hitler veme a oni budou mít pokoj. Není to to samé?
@Ester13 píše:
Holky, kolik jste zažily zahraničních misí, že tak dobře víte, jak vypadá humanitární pomoc v Africe? Chachacha. Já bych si teda netroufla hodnotit náplň práce o které nic nevímOpravdu, realita je jiná. Žádné servírování pečených holubů pod nos.
A co jiného dělat? Nechat je tam vymřít? Ponechat „přirozenému výběru“ a chrochtat si, jak je nám tady v Evropě dobře? Jojo, hlavně, že ti samí, kteří by je tam nechali pomřít na infekce, malnutrici a problémy, které my tady umíme řesit (teď nemyslím ebolu), odsuzují Mnichovskou dohodu jako zradu… Taky nám nepomohli, jen ať si nás Hitler veme a oni budou mít pokoj. Není to to samé?
Presne. ![]()
@Anatalia píše:
@omites vsak ale hnacky a zvracanie su sprievodnym znakom dost „klasickych“chorob.
Ty to beries s nadhladom, ale niektory ludia zacnu saliet. No nic idem daco pocitat na nete, aby som bola v obraze.
jj píšu s ironii, jelikož toho u nás řádí docela dost. Sestra s přítelem tu angínu, 39°C horečky, malý tu dětskou infekční chorobu. Zbytek rodiny teda drží, ale jsme v inkubační době, že. A mě se probouzí to místo, kde mám vyrvaný zub. Z toho se dá už jen dělat si srandu ![]()
No a průjem a zvracení… Průjem měl minulý týden manžel. Zvracet můžeš i ze špatného jídla ![]()
Píšou, že základní je hned léčba, zavodňovat. Vím, že je to děsné, ale počítám, že tady máme větší šanci přežít než v Africe. ![]()
@Ester13 píše:
Holky, kolik jste zažily zahraničních misí, že tak dobře víte, jak vypadá humanitární pomoc v Africe? Chachacha. Já bych si teda netroufla hodnotit náplň práce o které nic nevímOpravdu, realita je jiná. Žádné servírování pečených holubů pod nos.
Já vidím jako Afriku jako jednu z možností pro „slavné“ jak na sebe strhnout pozornost. Kdo „pomáhá“, je prostě „in“. A ano, nechala bych je tam, bez absolutně nějakých výčitek svědomí.
@omites píše:
jj píšu s ironii, jelikož toho u nás řádí docela dost. Sestra s přítelem tu angínu, 39°C horečky, malý tu dětskou infekční chorobu. Zbytek rodiny teda drží, ale jsme v inkubační době, že. A mě se probouzí to místo, kde mám vyrvaný zub. Z toho se dá už jen dělat si srandu
No a průjem a zvracení… Průjem měl minulý týden manžel. Zvracet můžeš i ze špatného jídlaPíšou, že základní je hned léčba, zavodňovat. Vím, že je to děsné, ale počítám, že tady máme větší šanci přežít než v Africe.
Snad jo no… ![]()
@JLP akurat v Inferne bola polemika o tom, ze sa ludstvo snazi vsetky pokroky v medicine uplatnit aj tam, kde by nastala prirodzena selekcia.
Tak tam vlastne nasadili virus, ktory mal „humannym“sposobom zabezpecit prirodzeny ubytok ludstva, a tym zabezpecit zdroje pre vacsinu ludi. Ten virus sposoboval neplodnost.
Inak dobre vymyslene. To som tam necakala.
@Ester13 píše:
Holky, kolik jste zažily zahraničních misí, že tak dobře víte, jak vypadá humanitární pomoc v Africe?
Zažila jsem jenom misi v Kosovu. To je taková ještě horší sorta jak ta naše menšina.
Ale řekla bych, že ani tohle se mi v téhle diskuzi nezapočítá. Sakra. ![]()