Pláč po koupání

337
10.6.04 23:26

Pláč po koupání

Píšu za kamarádku:

její 4 měsíční holčička poslední 3 týdny strašně moc, až hystericky pláče když jí vyndá z vaničky. Dokud je ve vaně tak je Ok, ale jak jí vyndá tak brečí a brečí dokud jí neveme do náruče a nechová jí.
Strašně jí to znesnadňuje krámování a oblékání. Vůbec netuší proč to dělá, když dřív byla v klidu.

nemáte někdo zkušenosti, proč to mimi dělají a jak tomu zabránit.

Děkuji Nikol a Míša s ubrečenou Michalkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3596
10.6.04 23:29

Ahoj,

nechci problém zlehčovat, ale naše Kajka řve taky vždy, když jí vyndám z vany. A je to pouze proto, že nechce ven. Myslím si, že by to bylo možné i u 4 měsíčního miminka.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.04 23:36

Pláč po koupání

Já si myslím, že se holčičce koupání zalíbilo a ve svém věku si trošičku začíná prosazovat svou :-))). Druhý důvod by mohl být - 3 týdny - hmmm, přestalo se topit a i když se to třeba nezdá, před měsícem byla možná místnost teplejší a holčičce může být zima. Přece jen, ve vaničce je voda teploučká a v místnosti o dost nižší. Tak se jí to vytahování z teplíčka nezamlouvá :-))).
Pajdule od Matýsků

• Citovat
  • Upravit
60
11.6.04 09:09

Ahojky,
my jsme měli ve 4 měs. podobný problém. Markétka nám vždycky spustila hysterický řev, když jsem ji chtěla po koupání namazat. Zkoušeli jsme odvést Markétčinu pozornost na hračkou. Já jsem mazala a manžel chrastil chrastíkem a dělal jiný blbosti. :) Asi po 14dnech už chrastítka nebylo potřeba.
 Rendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
11.6.04 12:42

Ahojky,
mám 8týdeního chlapečka a taky strašně řve když ho vyndám z vaničky. :? A je to proto že je mu hned hrozná zima.Tak ho jen trochu otřu dám plínku (nemažu mu zadeček to až pak)a okamžitě ho zabalím do deky a chvilku chovám on se trochu zahřeje zvykne si na teplotu v pokoji a já pak můžu pokračovat.třeba to pomůže i tvé kamarádce.Držím palečky :D
Petra a Ondrášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
11.6.04 16:16

Ahoj,

přidávám se k Petře s Ondráškem. Sice tento problém teď už neřešíme, ale taky jsme měli období řevu po koupání. Takže ihned po vytažení z vaničky jsem Aničku pořádně zabalila celou do osušky a tak ji otírala (koukal jí jen čumáček), někdy jsem jí ještě strčila do pusy dudlík. Teď už je u nás koupání jen zábava, ale pořád se držím toho, že dokud je mokrá, je zabalená.

Držím palce, ať se pláče co nejrychleji zbavíte,
Lajka + Anička (5,5m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí