Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Radino,
jsem ráda že jsi se za svoji kamarádka omluvila, když si vzpomenu co vyváděla v tematu neplodnost, jde mi mráz po zádech. Měla by to hlavně ale udělat ona. Přeju anonymce ať své starosti rychle a úspěšně vyřeší, ale opravdu nechápu jak MÁMA od dětí mohla tohle všechno napsat, ať už to bylo ve zmiňované diskuzi či u Cipísků apod. neznáme, ji ale mohla spíše uvést své problémy a určitě by se našly holky, které by rády pomohly. Píšeš že jinak je to fajn holka, no..... tomu se dá docela těžko věřit. Bude opravdu moc fajn, když ji neumožníš více přístup na emimčo. Je mi strašně smutno když se tak vyjadřovala k holkám co se snaží otěhotnět a nejde to tak rychle. Tvoje kamarádka si myslím má docelá vážné problémy i s psychikou. nemyslím to teď vůbec ve zlém, ale asi by jste se jí vaše parta měla snažit pomoci. Takhle by se člověk neměl chovat za žádných okolností a pokud to nezvládá, tak musí hledat pomoc. Otázka je jestli si to ona takhle připouští.
Díky za vysvětlení, vždy se někdo takový jako tvoje kamarádka najde, ale to že jsi to takhle napsala, oceňuji.
Martina
Ahoj Radino!
Taky jsem ráda že jsi to sem napsala. Taky je mi té holčiny líto - že si musí své problémy vybíjet zrovna takto hloupým způsobem, na holkách které jsou i tak dost nervní - kdo není když se snaží a ono to nejde..
Někdy lidé ani netuší jak mohou díky své „blbé náladě“ ostatním ublížit i pouhými pár slovy. A vím že ty mezi ně nepatříš, i když tvůj komentář do deníčku mě taky trochu rozhodil, ale stane se, no.
Takže doufám že už se na tu na sebe nebudeme navzájem zlobit pro pár třeba neuváženě vypuštěných vět..A taky doufám že té kamarádce bude líp a vše se vyřeší, třeba jí i zvládnete pomoci..
Posílám lásku a sluníčkový pozdrav
Klaris
Ahoj Radino,
tak jsem ráda, že se to vyjasnilo, představ si, že včera jsem si zrovna všimla, že jsi psala do deníčku Matýsků, nějaký komentář a byla jsi úplně v pohodě…
a pak pod stejným nickem takový obludnosti, tak jsem to nechápala, a řekla jsem si že je to divný a chtěla jsem na tuto zvláštnost upozornit ostatní holky, ale ted už nemusím, záhada je objasněna…!!!
Jinak krásné těhotenství a dobré nálady.
pa kosinka 8+2
Ahoj Radino, vypadá to tu jako na srazu Matýsků (taky se našeho deníčku „řádění“ anonymky hodně dotklo.
Díky. Díky za odhalení, zveřejnění a „odříznutí“ anonymky, která tady už napáchala dost nepříjemností, a nejen nám.
Po dnešním dopoledni jsem nějaká přepadlá. Na mém počítači se už několik týdnů střídá skupina fajn holek. Chodíme na Rodinu, Doktorku i na Mimino a nejenom já jsem měla podezření, že ta anonymní šťouralka patří k nám. Omlouvám se za ni, u počítače jí místo už neuvolníme. Neříkám, že s ním nebudu kamarádit, ona je jinak fajn a vtipná holka, ale zaručuji všem - nejenom snažilkám - že už si tu neškrtne. Za Kaččino chování se moc omlouvám, má v poslední době moc problémů se starší ratolestí a každý z nás se vybíjí jinak… .
Za celou partičku: Radka