Plavání těhulek Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
9.3.04 15:22

Plavání těhulek Praha

Celé dopoledne jsem na netu hledala nějaké plavání pro těhulky. Nebyla jsem úspěšná:-( Může mi někdo poradit, kde se dá v Praze plavat, aby hodina nestála 200kč a podobně? Veřejný bazén mi kamarádka nedoporučuje kvůli infekci, ale třeba by stačil tampon. Poradí mi někdo? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
9.3.04 17:21

Ahoj Vivo,
také jsem hledala plavání pro těhulky, ale všude jsem narážela akorát na cvičení ve vodě. Já chtěla jen plavat a tak jsem od poloviny těhotenství chodila do Olšanky na Praze 3 (cvičení pro těhulky je tam taky). Je tam celkem studená voda (26°C), ale jinak dobrý (aspoň to donutí člověka plavat) :-) . Hodina stojí myslím 60,– anebo mají permanentky za 250,–/5hod.(mohlo se to změnit). Na doporučení mé lékařky jsem si koupila speciální tampony na plavání Senta Protect. Jsou k dostání v DM drogeriích. Jsou něčím napuštěné, aby nenasákly vodu jako ty menstruační. S těmi je to prý v bazénu horší než bez ničeho. Takže jsem chodila plavat až do konce osmého měsíce a nic jsem nechytla.
 Ariana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.3.04 17:31

Díky moc za radu, hned koupím tampony a začnu chodit na plavčo. Z toho nicnedělání mi začíná už být zle. Chci si totiž taky jen zaplavat a ne cvičit ve vodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
9.3.04 17:41

Nemáš zač. Jen si dej pozor na bříško. Lidi jsou pěkně neurvalí, ve vodě nevidí, že jsi těhulka a někdo by Tě mohl pěkně nakopnout. Já plavala u kraje, pokud to šlo a ještě se mnou většinou chodil brácha a dělal mi bodyguarda.:-) Ty tampony jsou sice trochu dražší, ale určitě se vyplatí.
Hezky si zaplav.
Ariana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.3.04 19:19

Ariano ještě jednou moc moc moc díky za tyhle cenné informace. K doktorovi jdu až za 3 týdny a tak se nemám koho zeptat. Měj se moc pěkně.
 Viva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
9.3.04 19:34

Ahojky Vivo,
koukám, konečně někdo, kdo by v Praze chodil i na plavání:) Sic z prahy nejsem, ale manža v praze pracuje a nějaký ten pohyb bych taky uvítala…Ta Olšanka by nemusela být špatná. Nvím, jak jsi na tom ty, já začínám 12týden a v pátek se chci doktorky v poradně zeptat, jestli to není problém, abych chodila a event. bych začala. Ale bohužel jsem typ, který sám takhle nikam nejde. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli bych event. třeba mohla chodit s tebou, kdyby ti to nevadilo. Jestli chceš, napiš mi na pagam@volny.cz. Na net teda chodím jen večer, ale i tak se domluvit dá.
Gabča a Tuleňátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
9.3.04 20:29

Ahoj holky, k těm tamponum do bazenu
můj dr říkal, že stejnou službu udělá tampon zakáply olivovým olejem.
Nikdy jsem to nezkoušela, zkuste se přeptat svých dr a dejte vědět

pa

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.04 09:49

Chtela jsem taky chodit plavat, tak jsem se neuvazene prihlasila na tehotenske cviceni ve vode. Hodina stoji 170,–, tedy hodina - 45 minut - a ta spociva v tom, ze ve studene vode stojite u kraje bazenu a zvedate nohu a pokladate nohu a tak podobne, jinymi slovy strasna nuda. Mezi tim cvicitelka rekne „tak si zase zaplavte“. No, tak k tomu opravdu nemusim platit tolik penez, kdyz chci stejne ze vseho nejvic plavat. Prochodim zalohu, kterou jsem jim nechala a zacnu chodit plavat s manzelem, jako jsme to delavali i driv. A doktorky jsem se ptala na tampony, rikala, at si je nedavam. Taky jsem se ptala svoji sestry, ktera chodila pri tehotentsvi s obema detmi plavat trikrat tydne, z toho v lete i normalne v Machove jezere, a taky bez tamponu. Nikdy nic nechytla.
Karolina

• Citovat
  • Upravit
24
10.3.04 15:53

Gabčo už jsem ti napsala do mailíku:-)
Karolino vůbec se Ti nedivím, že jsi naštvaná. Mě to totiž přijde jako vyhozené peníze a nám budoucím maminkám rozhodně přijdou vhod někde jinde:-)
 Viva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.3.04 17:16

Ahoj Vivo a Gabčo,
Vy jste se tady domlouvali na plavčo pro těhulky.Myslíte,že bych se k Vám mohla taky přidat? Já se totiž asi sama nedokopu,jak to někomu neslíbím,tak se večer z domu nehnu.Kdyby se Vám chtělo napište mi prosím na matatwo@centrum.cz Díky Martina:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.3.04 20:58

Marte, Vivo,
odepsala jsem Vám oběma. Jsem pro, pokud mi to dovolí dr. Takže v pátek (možná ještě počkám, v pondělí jdu do Motola na kontrolu po operaci, tak co mi řeknou ještě tam) napíšu, jak jsem dopadla a že bychom se domluvily:)
 Gabča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.3.04 21:40

Gabčo zatím mi od Tebe nic nepřišlo:-) Já Ti psala odpoledne.
 Viva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.3.04 17:43

Plavčo

Vivo,Gabčo
Už jsem Vám oběma odepsala.Tak se kdyžtak jukněte.
Marte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
21.6.04 18:30

Ahojky,
já jsem o plavání moc moc váhala, jelikož jsem se tu potkala s holčinou, která díky němu chytila infekci a rodila dřív.
Dnes jsem se znovu přeptala v těhotenský poradně a pan doktor mi říkal, že do bazénu (veřejného) klidně můžou těhule chodit.
Voda je prý čistčí než klasická pitná a není se čeho bát. jediný problém je v tom, že nesmíte chodit bosé po dlaždičkách atd. Tudy se ta infekce dostane na tělo a pak putuje. Říkal, že to plavání před lety zařizoval přímo on, tak má dost slušný přehled. A navíc jako bonus - je tu vstup zdarma po předložení průkazky ) ale jen v určitých hodinách vymazených pro těhulky).

Desty a Cipátko 10+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital