Pláč už dva dny téměř po 2 h

21.12.25 11:16

Pláč už dva dny téměř po 2 h

Zdrávím, jsem nově maminkou. Mame dceru skoro 6 týdnu starou. Už dva dny mi hodně pláče, kaká v pohodě, bříško vypadá že nebolí.
Jsme na umělém mléce ale to vypadá že ji sedí, dáváme probiotika na doporučení lékaře. Vím že je to asi normální ale kdyby náhodou nevíte co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3716
21.12.25 11:25

@Tereza26770 prdiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.25 11:29

@suzka1 a když normálně prdí? Teda o něco méně než před tím ale prdí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
21.12.25 11:38

Zima, horko, moc vjemů, únava, ospalost, něco svědí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.12.25 11:42

V šesti týdnech vrcholí růstový spurt (další pekelný období bývá kolem 6 měsíců, ach ty šestky :roll: ) a děti bývají plačtivý. Víc krmit, víc nosit, víc mazlit a vydržet :srdce: pokud jinak vypadá všechno vpořádku, tak by to mělo za pár dní přejít, pokud by se ti cokoliv nezdálo, zastav se u pediatra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.25 11:46

@SaveLove moc dekuji, zitra jdeme na 6tydenni kontrolu tak se zeptám. Jinak právě vypadá v poradku, uz teda 2 dny chce jist po 2 az 2,5 hodinách. Jsme na 120 ml už. Cvičím s ni, masíruji, nahřívám bříško, zkouším vše tak uvidime ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.25 11:46

@Kníže Ignor toho je 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.12.25 13:43

@Tereza26770 není zač, jestli chce jíst častěji, tak by to opravdu mohlo být ono. Naštěstí už mám roční, ale teď na ní zase tohle období přišlo a jí kontinuálně pořád. K snídani 210 ml sunaru, půlku rohlíku a dva lívanečky s bílým jogurtem a povidly - jí toho víc než tříleťačka :roll: :mrgreen: trvá to vždycky tak týden a pak se zase vrátí k běžným porcím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.25 14:21

@SaveLove jéé🥹 😁 tak to je pěkný teda. To jsem zvědavá na tu naší😁 🫣
Vim že miminka brečí jen jak je to první miminko tak člověk neví a ma strach.. ale dneska mi jedla po těch 2,5 H a v 11 h jsem ji nakrmila vzala si ji do nosítka a vydržela do ted ty 3 h takze ji asi chyběl i kontakt 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí