Placení - kdo by měl platit útratu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
28.1.22 15:15

Po několika letech se ptáš? Po několika letech už ste měli být schopni si o tom promluvit a nějak si to nastavit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
28.1.22 15:16
@Paoloska píše:
Pokud plánují společnou budoucnost, tak muž. Ale já jsem stará škola. Za manžela jsem neplatila nikdy, když jsme spolu chodili. Já totiž hned věděla, že si ho vezmu a že se mu ta investice vrátí :mrgreen:

Tu budoucnost dnes muzou planovat leta a chlap by jen platil? Me by vadilo nechat za sebe platit, my se vzdy stridali, meli jsme to casto tak, ze kdyz jsem ho pozvala na nejakou akci, koupila jsem listky, kdyz navrhl restauraci, platil on, kdyz jsem ji navrhla ja, platila jsem ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
28.1.22 15:17

50:50, neumím si představit, že bych vše nechala platit chlapa, když oba vyděláváme podobně. On třeba navíc sem tam přinese květinu, já zas překvapím něčím jiným. Záleží taky jak často se jí u jednoho nebo druhého a dalších tisíc věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
28.1.22 15:23
@Leachim píše:
Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o radu, respektive názor. Muž a žena v několikaletém vztahu. Nežijí spolu, nicméně spolu často tráví čas formou večeří, posezení, výletů atd. Oba jsou výdělečně činní; muž vydělává o něco více, nicméně ne zásadně. Kdo by měl platit útratu? Děkuji za názory ;)

50 na 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21144
28.1.22 15:29

Ten kdo je víc nadrženej? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
28.1.22 15:41
@KalamityJohn píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
28.1.22 16:01
@Leachim píše:
Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o radu, respektive názor. Muž a žena v několikaletém vztahu. Nežijí spolu, nicméně spolu často tráví čas formou večeří, posezení, výletů atd. Oba jsou výdělečně činní; muž vydělává o něco více, nicméně ne zásadně. Kdo by měl platit útratu? Děkuji za názory ;)

Tak asi záleží na domluvě ne? Doteď jste to měli jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
28.1.22 16:03

Mne se v zivote nestalo, abych za sebe platila, kdyz me jakejkoliv chlap nekam pozval. Ziju v nekolikaletym vztahu a partnera jeste stale tesi o me pecovat…i v tomhle ohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
28.1.22 16:19
@Tarjei píše:
Mne se v zivote nestalo, abych za sebe platila, kdyz me jakejkoliv chlap nekam pozval. Ziju v nekolikaletym vztahu a partnera jeste stale tesi o me pecovat…i v tomhle ohledu.

Hezký :srdce: Mně taky ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
28.1.22 16:20
@astoret píše:
Tu budoucnost dnes muzou planovat leta a chlap by jen platil? Me by vadilo nechat za sebe platit, my se vzdy stridali, meli jsme to casto tak, ze kdyz jsem ho pozvala na nejakou akci, koupila jsem listky, kdyz navrhl restauraci, platil on, kdyz jsem ji navrhla ja, platila jsem ja.

V pohodě. My jsme to měli jinak a jsem za to ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
28.1.22 16:21
@KalamityJohn píše:
:mrgreen: Jo, nebo tak :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
28.1.22 16:24
@janickaIII píše:
Jsi si jistá, že se mu investice vrátila? :lol: nenamlouvas si jen něco? ;) Pravděpodobně jsi porodila minimálně jednoho stravnika navíc… A chudák chlap teď musí místo jedné ženské živit ještě další hladové krky. (samozřejmě to ber s nadsázkou ;) )
:lol: Strávníci už se stravují za své. A jo, manžel říká, že i s úrokama :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.1.22 16:44

Tak napul. Samozrejme ne tak, ze se po kazde veceri vytahnou obe penezenky a kalkulacka, ale proste aby to bylo tak nejak vyvazene - jednou on, podruhe ona. Napriklad s tim vyletem - jeden plati listky ja nevim na hrad treba, druhy obed. Pokud ona mu vari veceri u ni doma, on prinese vino. A tak. Melo by to byt tak nejak prirozene, pokud to drhne jeste pred spolecnym bydlenim, tak bych se nesestehovavala.

• Citovat
  • Upravit
4749
28.1.22 17:03
@Tarjei píše:

Taky jestli povazujes za pecovani, ze za sebe nic nezaplatis, tak asi jo. Ja jsem byla vzdy sobestacna a docela me to spis vytacelo, ze chlap vsude chtel platit, jak kdybych byla nemajetna. Ja to proste nejak nechapu, mne vzdy prislo, ze si te tim chlap kupuje. Zvlast, kdyz zakl. Pise, ze jsou spolu uz nejaky rok a maji stejny plat, tak proc by on mel vse platit a ona si hrat na vydrzovanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
28.1.22 17:13

@astoret ja nevim, na me to pusobi jako galantnost. Vis, takova hra je to..ja se o sebe postaram ale rada necham druhyho, aby to udelal za me. Na princeznu proste. Nejde o ty penize, je to gesto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí