Placení - kdo by měl platit útratu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4311
29.1.22 11:55
@PAN66 píše: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: vidim to stejně, pak prosí manžílka jestli jim dá 1000 měsíčně navíc, protože nemají nic svého bokem, hlavně že chlap vše plastí, manžel platí veškere vydaje v domácnosti, ja mam rodičák 7K a sotva vyjdu…to je tu každou chvíli :roll:jinak v době randní, zezačátku za mě častěji platil muž, ale v dlouhodobem vztahu si to neumim představit a ani bych teda nechtěla, bylo by mi to blbý.

1000 měsíčně navíc prosí panicky, které po svém muzikovi nikdy nic nechtěly, a tak na rodicaku mají fér dohodnutí, že ona z rodicaku bude platit jídlo a energii například, a on ještě nějaké kravoviny, akorát mu zbyde několik desitek tisíc výplaty a ji 0. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
29.1.22 11:56
@Silverine247 píše:
Souhlasim s tebou, taky by mi to prislo jako vydrzovani, nechat chlapa vsechno platit. Navic plati ten, kdo zve, tzn ty zeny tady, co jim prijde galantni, ze chlap vsechno plati, nikdy nevyvinou zadnou iniciativu, proste to nechavaji na tom chlapovi, s cim prijde? Nebo program sice vymysli, ale automaticky to zacaluje on?Nevim, ja bych se citila jaksi v podradne pozici, kdybych nevydelavala, tak nereknu, ale me taky dela radost chlapa nekam pozvat. :nevim:

Ano :andel: my vydrzovane se cítíme dobře ve své pozici, nikoli podradne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí