Placenta na ploše bříška

30
2.5.18 20:22

Placenta na ploše bříška

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zdali nemate někdo stejnou zkušenost? :think: dnes 20tt byli jsme na utz a chtěli jsme i fotku 3D ale pan dr mi jen oznámil ze placenta je umístěna na stěně bříška, kdy fotka nejde videt :-( když jsem se zeptala zdali by nesla někdy pozdeji, ze se na ní těším řekl, že to nemá cenu :,( máte s tím prosím někdo zkusenost prosim?? Myslíte že opravdu vidět nepůjde? Byla jsem u něj pouze na UTZ a přišlo mi ze po odborné stranCe super jen, že mě mírně odbyl předem děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26559
2.5.18 21:20

Taky jsem mela placentu vepredu a 3D UZ byl v poho… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
2.5.18 21:36

:think: ja mela placentu jak balon, na přední straně (tedy,,na brisku”) a fotku z utz mam krásnou…

• Citovat
  • Upravit
30
2.5.18 21:58

Myslela jsem si to, že mě doktor zcela odbyl :-( když jsem se ptala na další termín řekl ze to cenu nemá :-( takže mam zkusit jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
2.5.18 22:11

Ja bych to zkusila jinde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.5.18 22:29

Děkuji :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.5.18 09:46

@N-I-K-O-L zkusila bych taky jinam ;) ja mam placentu vpredu na brise a mame dve 3D fotky…jedna je sice takova zvlastni, ale pan doktor se snazil snad pul hodiny, zduchal do bricha (miminko melo hlavicku nacpanou oblicejickem do bricha) a ruzne fotku upravoval a natacel…a pak ve 30tt na screeningu mi sam nabidl, ze udela 3D, jestli chceme a ta uz byla lepsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí