Planeo nechce vrátit peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
26.2.13 18:41
@zuzka.mamka píše:
kdo se rozčiluje, se prostě mám jestli mám nějakou možnost

Pokud Ti to odmítli vzít, tak nemáš. V právu jsou oni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.2.13 18:45

Vrátit peníze mi nechtějí za žádnou cenu, jsem s nima domluvená na zítra, že semnou sepíšou reklamaci, pc odešlou do aceru s tím že nejsem spokojená a že se uvidí ale neveřim tomu, vidim to tak že si ho prodám sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.2.13 18:58

Já myslím, že ani kvůli důvodu, že nepslnil vaše očekávání, asi není možné zboží vrátit. To prostě není vada, klasická reklamace pro poruchu. Prostě jste si vybrali nějaký výkon, a rychleji to nepoběží no. Stejně tak, jako když si někdo koupí fén s malým výkonem, a chtěl by vrátit peníze proto, že musí hlavu foukat déle, než si představoval. Příště bych se poradila s někým, kdo počítačům rozumí, abyste byli trochu v obraze, do čeho jdete. Tak držím pěsti, aby se vám ho podařilo alespoň prodat někomu jinému, když nejste spokojeni. Jinak s Planeem já mám pouze dobré zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
2398
26.2.13 19:08

Mám obnobný případ.. my si při rekonstrukci koupelny nechali dát elektrický topný žebřík. Myslela jsem, že to funguje jako přímotop - zapnu a během chvilky bude teplo.

Rekonstrukci jsme dělali v létě, v zimě chtěli pustit žebřík a ejhle, 40min trvalo, než jaktakž vyhřál koupelnu. Ihned jsme volali do firmy, že to dlouho trvá a bylo nám řečeno, že to je běžná doba.
Bohužel nás nikdo při zadávání objednávky na vybavení koupelny neupozornil na to, že netopí hned… naše chyba.

Takže máme v koupelně držák na ručníky za téměř 4000 :-(.
Nebudu přece čekat 40 min, než se půjdu koupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.2.13 19:09

Je to na jejich dobré vůli, po Vánocích jsem vracela nějaké dárky, v kamenných prodejnách je nechtěli přijmout, ochotní byli až na jejich infolinkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.2.13 19:22

Z tohoto duvodu se takove veci snazim objednavat pres web, i kdyz je pak odebiram nejradeji osobne.
Ze jsou aktivovane Windows neni uplne idealni, ale nedalo by se domluvit, ze ty Windows koupite?
Jestli ovsem obchodnik nebude vstricny, staci, kdyz vam v zakonne lhute 30 dni da zamitave stanovisko a pak uz jen soud.
Nemuze tu reklamaci neprevzit, muze ji zamitnout. I to je vyrizeni reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.2.13 19:26
@danik píše:
Mám obnobný případ.. my si při rekonstrukci koupelny nechali dát elektrický topný žebřík. Myslela jsem, že to funguje jako přímotop - zapnu a během chvilky bude teplo.Rekonstrukci jsme dělali v létě, v zimě chtěli pustit žebřík a ejhle, 40min trvalo, než jaktakž vyhřál koupelnu.

Nechat si zebrik namontovat v lete a poprve ho zapnout az v zime neni zcela rozumne.
Jinak ten zebrik je „normalni“ teplovodni radiator (mozna i olejovy) a proste se to musi nejdrive ohrat.
Na okamzite ohrivani slouzi Infrazaric. Driv se bezne davaly do panelakovych koupelen.
Proste jit a zapnout to pred mytim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.2.13 20:02

@Ivan PPZ my jej zapli hned po namontování, zda funguje. Jenže v létě, když je horko, tak se nepozná, za jak dlouho vyhřeje koupelnu, to je horko samo o sobě :lol:.
A vzhledem k tomu, že je elektrika dost drahá, přijde mi plýtvání peněz 40 min vyhřívat koupelnu, když jsem za 5-10min venku.
Byli jsme na dovolené, kde měli v koupelně taky právě obdobný žebřík a ten vyhřál koupelnu do 5min (měli jsme sebou 2miminka), asi vypadal stejně, ale fungoval jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.2.13 20:40

Nevim, nebylo na te dovolene podstatne tepleji?
Aby zebrik neco vyhral za 5 minut, musel by mit vysokou povrchovou teplotu a tezko by se mohl prodavat. Ale nevim, co to bylo za zebrik, mozne to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.2.13 20:44

@Ivan PPZ na dovolené jsme byli sice v červenci, ale v Jeseníku a bohužel celý týden propršelo, takže bylo opravdu chladno.
No, možná, že vyhříval 10min, ale koupelna byla větší, než naše paneláková.
Moc se mi to líbilo a proto jsem jej chtěla i k nám do paneláku (kvůli dětem).

Vloni rekonstruovala koupelnu sestra, v RD, chtěli taky elektrický topný žebřík, tak jsem jim to vymluvila a poradila, ať si jej nechají zapojit do oběhu k ostatním radiatorům. Jsou spokojení.

Teď už je to jedno, jak píšu… elektrika je drahá, takže máme luxusní věšák na ručníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.2.13 20:59

No, mame v koupelne take zebrik. Je pripojen normalne na „teplou vodu“, ale zaroven se da topit i elektrinou (treba v cervnu, kdy se uz netopi). Je to normalni funkce.
Pokud se neda pripojit do okruhu, tak pouze elektrina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
26.2.13 21:03
@Ivan PPZ píše:
No, mame v koupelne take zebrik. Je pripojen normalne na „teplou vodu“, ale zaroven se da topit i elektrinou (treba v cervnu, kdy se uz netopi). Je to normalni funkce.

Jojo, taky je máme a nepřijde mi, že by byly nějak výrazně pomalejší než klasický přímotop… samozřejmě třeba infrazářič je rychlejší, ale to je úplně něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.2.13 21:15

Primotop je rychlejsi, nemusi ohrivat vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
26.2.13 21:33
@Ivan PPZ píše:
Primotop je rychlejsi, nemusi ohrivat vodu.

To jo, ale jak dlouho trvá ohřát ta voda, co je v žebříku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.2.13 22:07

Tak zalezi, jak veliky je ten zebrik, jaky vykon ma ten topny element, jak tepla je ta voda v zebriku…
Estli jsem nezapomel ten zebrik zapnout.

Muzu udelat zitra zkousku od zapnuti do ohrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák