Plánovaná interupce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36504
29.5.16 20:50
@Lychee13 píše:
Ano, toho jsem si u Tebe všimla ve většině diskuzí.

naopak, má pravdu. Říká to tvrdě ale na rovinu.

• načítám...
15490
29.5.16 20:51
@Lychee13 píše:
Ano, toho jsem si u Tebe všimla ve většině diskuzí.

Nejsi sama…

• načítám...
14637
29.5.16 20:54
@Anonymní píše:
Jenže to je to, že to si jen myslíš. Rozhodně nejsem sama ta, co říká, že žiju, protože jsem se narodila a kdybych se nenarodila, tak prostě nežiju. :nevim: A když se ke mne rodiče chovali hnusně vždycky jsem jim říkala: Já se vás neprosila o to, abyste si mne udělali. Teď už tady jsem, tak si nestěžujte.

Proto jsi dnes tak bezcitná. :(

• načítám...
30408
29.5.16 20:56
@Anonymní píše:
Jenže to je to, že to si jen myslíš. Rozhodně nejsem sama ta, co říká, že žiju, protože jsem se narodila a kdybych se nenarodila, tak prostě nežiju. :nevim: A když se ke mne rodiče chovali hnusně vždycky jsem jim říkala: Já se vás neprosila o to, abyste si mne udělali. Teď už tady jsem, tak si nestěžujte.

V tom případě chápu, že vedeš takové řeči. Ve finále lpí na životě úplně každý, jen si to neuvědomuje nebo třeba nechce uvědomit.

• načítám...
14637
29.5.16 20:56
@KiwiT píše:
Ano, ale potratem se nikdo nezabíjí, protože to něco ještě neexistuje. Právě proto je potrat omezený do určité doby, aby se pak „nezabíjelo“ dítě.

Snad brzy dospěješ k poznání a taky se proměníš ze shluku buněk v člověka. Převzala jsi uměle stanovenou hranici, která je dnes překonaná. Ale je to nesmysl. ;)

• načítám...
26716
29.5.16 20:58
@Burj Chalifa píše:

I pravda se da vyjadrit slusne. A rict tvrde a narovinu neco, co vubec nevim jak a proc je, to je proste pouha nevychovanost :nevim:

• načítám...
3487
29.5.16 21:00
@Burj Chalifa píše:

Myslíš, že ve většině případů je potřeba tvrdost? U diskuzí jako je „Nechce se mi makat, jak mám oškubat stát?“ to chápu, ale tohle je přehnané. Mám ráda upřímnost, ale musí být podána bez zbytečných urážek, díky kterým si dotyčná zvyšuje už tak vysoké ego.

• načítám...
Tunrida
29.5.16 21:00
@hanka.br. píše:
Samozřejmě, že existuje. To nelze popřít. V Anglii je třeba takový limit do 40.tt, což je pro nás nepředstavitelné. Že si to lidi nějak nastaví, to nemá nic do činění s tím, že tady ten nový život je a je násilně ukončen.

Tak tohle je přesný..

• Upravit
Anonymní
29.5.16 21:01

@Litta Co prosím? V čem jsem dnes bezcitná?

• Upravit
Anonymní
29.5.16 21:03

@hanka.br. Může na životě lpět, když má plně funkční mozek. Zajímalo by mne, jak moc lpí na životě pár buněk bez schopnosti uvažovat.

• Upravit
917
29.5.16 21:04
@Anonymní píše:
@hanka.br. Může na životě lpět, když má plně funkční mozek. Zajímalo by mne, jak moc lpí na životě pár buněk bez schopnosti uvažovat.
:potlesk:
  • načítám...
14637
29.5.16 21:06
@Anonymní píše:

Snad už ze středoškolské biologie je poznat, že i jedna samostatná buňka se snaží udržet při životě. Jen když je to s ní hooodně špatné, tak to nakonec zabalí (sebevražda ve prospěch vyššího celku). Bez té základní vůle „žít“ by tu žádný život vůbec nebyl.

• načítám...
30408
29.5.16 21:06
@Anonymní píše:

To vše je otázkou času. A taky schopnosti lidí navymýšlet si omluvy a důvody, že se vlastně přerušením těhotenství zas až tolik neděje.

• načítám...
917
29.5.16 21:07
@Litta píše:
Snad už ze středoškolské biologie je poznat, že i jedna samostatná buňka se snaží udržet při životě. Jen když je to s ní hooodně špatné, tak to nakonec zabalí (sebevražda ve prospěch vyššího celku). Bez té základní vůle „žít“ by tu žádný život vůbec nebyl.

Jedna buňka člověka nedělá.

• načítám...
14637
29.5.16 21:10
@KiwiT píše:
Jedna buňka člověka nedělá.

A kolik už jo? Dvě? Pět? Sto? Tisíc? Co je to za blbost. Víš, že existují jednobuněčné organismy? Nebo podle tebe neexistují?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová