Plánování těhu a břišní kýla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ity
535
31.1.16 13:42

Ahoj holky, tak hlásím, byla jsem na jednodenní chirdě, v 8 operace, v 9 hotovo, do 12 jsem si tam poležela a ve 12 jsem jela domů :-) Příští týden jdu na stehy…Zatím to ještě pobolívá, ale první den byl nejhorší…pak už lepší a lepší…ale popravdě?? Už když jsem byla převlečena a na posteli, tak jsem se ještě mudr. ptala, jestli je to nutné dávat pryč, no ještě jsem mu chtěla utéct :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
9.2.16 19:25

@ity ahoj tak to je dobře, že vše bylo jak má. A snad už jsi v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
10.2.16 14:19

@Pekoni jojo, děkuju :-) zatím mi to jen převázali, stále to mám zadělané, ale co se na to dívám, tak jizvička je malinká :-) pan doktor velice šikovný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
10.2.16 14:25

@ity diskusi jsem prestala sledovat a ted se docitam, ze to byl nakonec lipom. Dobre jsi udelala, ze jsi si to nechala odstranit. A kdy se muzete zacit snazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
10.2.16 14:32

@eviku-miluna dr mi řekl, že 6 týdnů nijak nezatěžovat břicho, na těhu jsem se konkrétně neptala. Rok se prý dává do kupy jizva, tak nevím…třeba počkat ty dva měsíce a pak…zase zvětšujícím se bříškem, aby se zas nějak nerozjela… :nevim: v prvním těhu bylo vidět až tak v 5 měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
10.2.16 14:34

@eviku-miluna Teď, když koukám na tu jizvičku, tak jsem udělal dobře…boule v břichu byla daleko nevzhlednější… a ani bych nevěděla, co může dělat dál, že… prostě tam bylo něco, co tam nepatří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
12.2.16 14:43

Tak predcastne radovani se, holky…v miste jizvy se mi zase udelala boule…v po jdu za dr… manzeluv nazor, ze by to mohl byt otok po operace a ze se to dava dohromady, ale ja si dnes volala k dr…nebyl, bude az v po, ale pry by se po operaci nic takoveho objevit nemelo. Jsem uz na nervy, fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
12.2.16 21:19

@ity to mě mrzí. Snad to nic nebude. Jizva se ti asi zanítit nemohla ta už by měla být zhojená vid. uvidíš co ti řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
12.2.16 23:02

@Pekoni ctu na to ruzne názory, ze znovuvyskyt se muze objevit…ale zase si rikam, jestli je mozne, ze po 14 ti dnech??? a ještě stejne velka??? Nevim, doufam, ze pujde jen o nejakou tekutinu, nejaky výpotek, ze mi to odsaje injekcne a tot vse…jdu k nemu v pondělí…drzte mi pesti… jsem uz z toho vseho na nervy:(((( v pondeli pisnu…
Jinak jizva je krasna…pan doktor mi to zasil i nejakym stehem, po jehož zahojeni nezustane jizva az tak viditelna… opravdu vypada dobře… no… uuuuf, at uz je pondělí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
15.2.16 12:44

Takze dnes klasicke kolecko - doktor - sono bricha a vysledek?? Punkce tekutiny…uuuf…pry se to tam jeste muze nahromadit, tak se nemam desit a urcite s tim nemusim. Pry se to vstreba samo…uuuuuuf :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
15.2.16 18:28

@ity tak to dobře dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
15.2.16 20:21