Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, tak hlásím, byla jsem na jednodenní chirdě, v 8 operace, v 9 hotovo, do 12 jsem si tam poležela a ve 12 jsem jela domů
Příští týden jdu na stehy…Zatím to ještě pobolívá, ale první den byl nejhorší…pak už lepší a lepší…ale popravdě?? Už když jsem byla převlečena a na posteli, tak jsem se ještě mudr. ptala, jestli je to nutné dávat pryč, no ještě jsem mu chtěla utéct ![]()
@ity ahoj tak to je dobře, že vše bylo jak má. A snad už jsi v pohodě ![]()
@Pekoni jojo, děkuju
zatím mi to jen převázali, stále to mám zadělané, ale co se na to dívám, tak jizvička je malinká
pan doktor velice šikovný ![]()
@ity diskusi jsem prestala sledovat a ted se docitam, ze to byl nakonec lipom. Dobre jsi udelala, ze jsi si to nechala odstranit. A kdy se muzete zacit snazit?
@eviku-miluna dr mi řekl, že 6 týdnů nijak nezatěžovat břicho, na těhu jsem se konkrétně neptala. Rok se prý dává do kupy jizva, tak nevím…třeba počkat ty dva měsíce a pak…zase zvětšujícím se bříškem, aby se zas nějak nerozjela…
v prvním těhu bylo vidět až tak v 5 měsíci…
@eviku-miluna Teď, když koukám na tu jizvičku, tak jsem udělal dobře…boule v břichu byla daleko nevzhlednější… a ani bych nevěděla, co může dělat dál, že… prostě tam bylo něco, co tam nepatří…
Tak predcastne radovani se, holky…v miste jizvy se mi zase udelala boule…v po jdu za dr… manzeluv nazor, ze by to mohl byt otok po operace a ze se to dava dohromady, ale ja si dnes volala k dr…nebyl, bude az v po, ale pry by se po operaci nic takoveho objevit nemelo. Jsem uz na nervy, fakt
@ity to mě mrzí. Snad to nic nebude. Jizva se ti asi zanítit nemohla ta už by měla být zhojená vid. uvidíš co ti řekne dr.
@Pekoni ctu na to ruzne názory, ze znovuvyskyt se muze objevit…ale zase si rikam, jestli je mozne, ze po 14 ti dnech??? a ještě stejne velka??? Nevim, doufam, ze pujde jen o nejakou tekutinu, nejaky výpotek, ze mi to odsaje injekcne a tot vse…jdu k nemu v pondělí…drzte mi pesti… jsem uz z toho vseho na nervy:(((( v pondeli pisnu…
Jinak jizva je krasna…pan doktor mi to zasil i nejakym stehem, po jehož zahojeni nezustane jizva az tak viditelna… opravdu vypada dobře… no… uuuuf, at uz je pondělí ![]()
Takze dnes klasicke kolecko - doktor - sono bricha a vysledek?? Punkce tekutiny…uuuf…pry se to tam jeste muze nahromadit, tak se nemam desit a urcite s tim nemusim. Pry se to vstreba samo…uuuuuuf ![]()