Plánovaný císař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3175
10.10.13 19:23

Pri planovanem cisari jsi vetsinou umrtvena jen lokalne, takze mimco vnimat budes. Manzel u tebe muze byt, pokud nejsou komplikace. Prubeh a naplanovani probiha az tak cca tyden samotnym porodem ( cca v 39tt), vse ale zalezi na porodnici ve ktere budes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.13 19:31

Konkrétně jde o poeornici v Č. Budějovicích

• Citovat
  • Upravit
1017
10.10.13 19:34

To bude nemocnici od nemocnice jiné. U nás manžel přítomný být nemohl, anestezii jsem měla lokální, člověk si to může navrhnout, ale zhodnotí a rozhodne anesteziolog, jestli je to vhodné. Miminko jsem viděla hned po sekci a potom mi ho nosili co tři hodiny na kojení, druhý den jsem ho už měla u sebe. Nastupovala jsem do nemocnice den předem a pustili nás čtyři noci po sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.10.13 19:47

Taky jsem měla plánovaného, ale byla jsem v celkové anestezii, protože mám problémy se srdcem. Nemohla jsem se probudit, takže jsem malou viděla až asi po šesti hodinách 8o Byla jsem tam od pondělí do pátku, v neděli večer nástup. Ale žádné problémy se nekonaly jinak, rozkojila jsem se druhy den, nosili mi ji na JIP, na pokoji se mnou byla třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
10.10.13 19:53

Treba v Havl. Brode vidis mimco hned po vyndani a pak, kdyz ho osetrej, tak ti ho donesou na sal a mas ho nejakou dobu u sebe. Tatinek ceka na chodbe a pak ma mimco na klokankovani na hrudi v porodnim pokoji. Po zasiti prikladaj mimi na prisati k prsu. Na JIP e zustava tak dve hodky, pak se jede na pooperacni pokoj. Mimco nosej prvni den na kojeni dle potreby a pokud je mamka ok, tak ho ma od druheho dne u sebe na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
10.10.13 20:04

Já měla plánovaný císař taky. Měla jsem na výběr jestli chci lokální nebo celkovou anestezii. Vybrala jsem si lokální, manžel byl na sále se mnou, jak miminko vytáhli, manžel už byl s malým, sestry ho měřili, vážili, omývali, oblékali…manžel byl u toho, potom mi ho přinesl ukázat :srdce: Až syn putoval na novorozenecké, tak šel manžel s ním a mě potom převezli na JIP.Na přiložení mi ho dali cca 2 hodky po operaci.
Při druhém porodu mi lokální epi nezabral, tak mi museli dát celkový. Probrala jsem se až na JIPce a manžela na sál nepustili.
Když je vše OK, tak císařem můžeš rodit 3×.
Přeju hezké těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky