Plánovaný císař a kašel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15181
20.12.19 09:28
@Davolix píše:
Tohle bude asi dost individuální, já třeba opravdu jizvu přes celé břicho mám :nevim:. Po 5 letech je teda už krásná, skoro neviditelná, ale jak to bolelo při kašlání si pamatuju dodneška :?.

Fakt? A důvod? Běžné se to přes celé břicho nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
20.12.19 09:32
@villa píše:
Prosím o radu. Včera mi v porodnici naplánovali CS hned z několika důvodu, jdu za týden v ukončeném 39tt a celkem dost kašlu. Uz pres 10 dní me bolí v krku-pouze v noci, do toho par dní kašel.
Holky poraďte, jak se z toho co nejdříve dostat, nemůžu mit jizvu přes celé břicho a kašlat jak tuberak. Jsem z toho opravdu zoufalá. Šalvěj, tymián a zázvor se v těhotenství nemůže a cibulový sirup zatím nezabírá.

Bývám nachcipana jednou za uherak a letos to vyslo do plánovaného císaře. Dráždivý nekonečný kasel. Prezijes to. Bolí to jaxvine, jo, první zakaslani te paralyzuje, ale prezijes to, ver mi :hug: Skrc vždycky nohy, rukama podepri jizvu. Kasel mi vydržel do konce bolení jizvy… :roll: Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
20.12.19 09:43

To mi připomnělo, jak jsem taky byla během císaře nachcípaná. No první den to byla bomba. Musela jsem si dokonce jednou kýchnout. Myslela jsem, že se pos…u.
No ale přežila jsem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.19 10:00
@Elenloth píše:
To mi připomnělo, jak jsem taky byla během císaře nachcípaná. No první den to byla bomba. Musela jsem si dokonce jednou kýchnout. Myslela jsem, že se pos…u.
No ale přežila jsem.

Jo tak to je přesný s tím po. ranim :? Mně ještě navíc nešlo ani to, takže hardcore.

• Citovat
  • Upravit
1462
20.12.19 11:05

Taky jsme objevili kouzlo inhalace, tak to je za me top na kasel! mozna bych se domluvila i s doktorkou, co muzes na kasel pro urychleni lecby… tyden pred porodem si myslim, ze uz povoli dost leku, mimco je vyvinute, tak by ti treba neco doporucila, co se normalne v prubehu tehu nemuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí