Plastika - liposukce břicha a zadku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
16.10.17 15:33

Já jsem byla na liposukci břicha v listopadu a první tři dny jsem měla opravdu klidový režim kdy jsem jen ležela s ovladačem od TV a zašla jsem si maximálně tak na záchod, ale to mi vůbec nevadilo, protože jsem si aspoň odpočinula. První měsíc jsem musela nosit návlek, který by se neměl vůbec sundávat, jen na nezbytné věci, což bylo někdy těžké ale dalo se to přežít, potom když jsem ho už nemusela nosit, tak jsem si připadala, že mi něco chybí. Podle mě je lepší jít na zákrok v zimě, protože by se jizvičky neměly vystavovat sluníčku, a to by v létě mohl být asi trošku problém. Na zákroku jsem byla v Praze v yes visage, a myslím si, že doktor odvedl dobrou práci, teď je už jen na mě, jestli si takové bříško udržím nebo ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.19 19:29

Liposukce břicha

Holky dobrý večer, prosím pěkně liposukce břicha byla jste některá? Doporučite mi kam? A jak je to cenově? Cca?
Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
50
26.10.19 09:42
@Anonymní píše:
Holky dobrý večer, prosím pěkně liposukce břicha byla jste některá? Doporučite mi kam? A jak je to cenově? Cca?
Děkuji moc

Děkuji za názor, já prave resim, zda to ma smysl ci to jsou vyhozene penize. Vsechen blbej tuk se mi uklada prave do noh:-( Takze jsem z toho otravena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková