Plastika - liposukce břicha a zadku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9079
23.5.11 17:00

plastika

Ahoj holky.
Po ukončení kojení uvažuji o liposukci břicha a zadku. Byla jste některá?
Zajímalo by mě, zda bylo hodně vidět zeštíhlení a jak jste byly spokojení. Vrátili se vám po delší době špíčky zpět? Šli by jste do toho znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
23.5.11 18:19

ahoj, já teda nic takového nemám, ale sousedka ano. Myslím si, že hodně záleží, jestli máš nadváhu a kolik, a kolik tuku na těle. Na každého to bude působit jinak (na 100kg nebo 60ti kilovou) Na té naší (asi 90kg) jsou to podle mého absolutně vyhozené peníze. Vypadá stále stejně oplácaně, žádnou změnu nepozoruji, a u ní to je snad ještě horší - takovým zákrokem se hned zvýší sebevědomí, připadáte si krásnější, ale ono to tak být nemusí - takže ty uplé trička, co teď nosí jsou opravdu děs a hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
23.5.11 18:20

Já mam asi 62kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 18:20

Ahojky,já jsem byla před 2 lety na liposukci vnitřní strany stehen.Efekt byl znát jen malinko o cca 1,5-2cm…takže za mě:já bych do toho už nešla,zbytečně vyhozených 16tisíc,navíc mi tam zůstaly jizvy od vpichů,takový jakoby malý bouličky nevypadá to vůbec hezky.
Byla jsem spokojená až když jsem zhubla ten tuk vlastním úsilím o cca 5cm na každém stehně,liposukce na to žádný vliv neměla,protože to bylo až rok po.
Ted v těhu jsem přibrala přes 20 kilo,vše co jsem zhubla a nechala odsát tam mam zpět :-?

Kamarádky mamka chodí každé 2 roky na liposukci zad,vždy během těch 2 let nabere všechen tuk zpět+ještě něco navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 18:22

Jo a před tou lipo stehen jsem měla 62kilo/172cm.Odsáli mi z každé nohy cca 1/2-3/4litru tuku..a konečný efekt jak jsem psala mínus 1,5-2cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.5.11 22:07

podle mě, pokud na to máš a penízky by ti nezcházely, běž to vyzkoušet. :wink: ale jen lipo sama o sobě určitě nestačí, ani odborníci nejsou kouzelníci. :lol: pro nějaký dlouhodobý efekt to budeš muset podpořit i svým úsilím :) :potlesk: ale na to by už třeba stačilo každý den 10min na nějakém šlapači a tělo si zvykne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
1.6.13 20:24

Ahoj holky uvazujeme s manzelem ze bych sla taky. Je 21 vazim 103kg a merim 165cm mam zdrejme obezitu, casto jsem udychana, boli me nohy, nejdou mi videt kotniky, oprsavdu mi to vadi jsem 10mesicu po porodu a mam vsucde strie a kuze povysla :-( tak jsem se chtela zeptat jestli nevite kde je neco ve Zlinskem kraji nejlepe Zlin dal uz ne. kolik je cena, co delaji, jak dlouho to trva, planujeme miminko ale chci neco jeste zhubnout tak to by pockalo :-) diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
aďa88
19.7.13 11:14

Ahoj, no nevím jestli to bude mít nějaký smysl - pokud měříš 165 cm a vážíš 103 kg, tak i když půjdeš na liposukci, tak ta tě nezachrání. Myslím si, že to nepůjde poznat - neosají ti veškerý tuk, který máš. Možná bych zkusila nejdřív něco shodit sama, třeba 10-15 kg - tím by se ti zlepšila i fyzička - to zadýchávání. Já třeba taky měla vyšší váhu, ale hecla jsem se, začala cvičit a počítat si kalorie a šlo to pomalu samo. Akorát s břichem nedokážu hnout a to už se hlídám skoro rok, takže tam liposukce proběhne. Konzultaci mám domluvenou u jednoho brněnského chirurga v medicomu na září, teď přes léto to ještě nechám tak

• Citovat
  • Upravit
20811
23.11.15 10:29

Reklamní příspěvky a na ně navazující jsem smazala.

admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.11.15 13:30

Liposukce je priliš drahá, neznám maminky která má tolik peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
23.11.15 13:55

@ana648 Tak to ja jich znam hromadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
23.11.15 20:17

@ana648 zvláštní názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila.336
15.4.16 12:57

Ja jich znam taky spoustu a jsou hodne spokojene :-) podle me je to na kazdem jak se s temi kily vyporada, ale taky nejsem proti tomu aby nekdo na liposukci sel

• Citovat
  • Upravit
6.9.16 16:29

Já jsem třeba z těch, kteří na liposukci byly a jsem spokojená. Ne ale s invazivní tumescentní. Byla jsem na na neinvazivní liposukci boků v salonu Fit Medica na Korunní v Praze a jsem nadšená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.10.17 15:33

Já jsem byla na liposukci břicha v listopadu a první tři dny jsem měla opravdu klidový režim kdy jsem jen ležela s ovladačem od TV a zašla jsem si maximálně tak na záchod, ale to mi vůbec nevadilo, protože jsem si aspoň odpočinula. První měsíc jsem musela nosit návlek, který by se neměl vůbec sundávat, jen na nezbytné věci, což bylo někdy těžké ale dalo se to přežít, potom když jsem ho už nemusela nosit, tak jsem si připadala, že mi něco chybí. Podle mě je lepší jít na zákrok v zimě, protože by se jizvičky neměly vystavovat sluníčku, a to by v létě mohl být asi trošku problém. Na zákroku jsem byla v Praze v yes visage, a myslím si, že doktor odvedl dobrou práci, teď je už jen na mě, jestli si takové bříško udržím nebo ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková