Plastika pochvy a dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.8.23 10:50

Dotaz

@Anonymní píše:
Zdravím vespolek. Mám letos za sebou tuto plastiku, přední i zadní poševní, nový nástřih hráze, zúžení poševního vchodu. A je to zatím dobré, jsem spokojená. Vzhledově je to k nepoznání oproti předchozímu stavu! Pokud najdete na tuto operaci někoho zkušeného, tak pak ji vřele doporučuji. Jen je dobré se připravit na to, že to dost bolí, mě to bolelo více než rozsáhlé šití po porodu, ale měla jsem to kompletní plastiku (mnohé ženy potřebují jen buď zadní, nebo přední), takže toho bolavého tam mám opravdu dost. Vše se ale krásně hojilo a ještě hojí, takže mám radost. Prvních pět dní bylo nejhorších. Nepřipouštím si, že se mi to vrátí do předchozího stavu, prostě věřím a mám naději, že teď už to bude fajn. Kdybychom měli další děti, tak bych šla císařem. Jinak šla jsem kvůli prolapsům a dalším zdravotním potížím. Nebojte se o tom mluvit, problém s tím má spousta žen.

Dobrý den, je možné prosím získat nějaké bližší info i jak to vidíte s odstupem času? Předpokládám, že to byla operace cystokély a rektokély. Moc by mě zajímalo, u koho a kde jste byla a jak to vypadá po těch šesti letech od operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí