Plastový domek pro dvouletého-poradíte aké máte zkušenosti?

114
15.5.15 12:53

Plastový domek pro dvouletého-poradíte aké máte zkušenosti?

Pekný deň maminky,
synovec má budúci týždeň 2. narodeniny, a mňa napadlo, že by som ho prekvapila zahradním domkem. Rada by som sa zmestila do 2500 kč, velmi sa mi lúbi tento http://hraci-domecky.heureka.cz/…specifikace/#… , nemáte ho niekto doma? skúsenosti? či je to kvalitný plast alebo podobný tomuto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ? toto som videla včera v globusu, a je to moc tenké a nekvalitné. podla mňa teda. Malý má inak kopu hračiek, miluje autíčka a skákať, tak ešte rozmýšlam či skákací hrad??! Neviem sa rozhodnút, preto by som potrebovala radu skúsených :) :) Predom veľká vďaka! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
15.5.15 13:02

@PepitaP máme tenhle, je z Tesca, stál taky cca 2500,– a je dobrý :palec: Ty plasťáky celkově nejsou kvalitativně nic extra, určitě pevnější jsou dřevěné, ale zas se dá pomerně lehce přenést :palec: Malý ho zatím nezbořil (taky jsou mu 2) a vyhraje si tam. Jen jsem ho přesunula na terasu, abych nemusela na spodek nic dávat, malý letí na zahradu i ráno, když je ještě vlhko. Ty domečky nemají dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.5.15 13:22

@neila no ten je perfekný, wow! este možem poprosit cca aký je vysoký? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.5.15 13:28

@PepitaP tak jsem ti to byla změřit :mrgreen: Ten vlez má 88cm, po špičku střechy má 120 cm a plůtek je vysoký rovných 50 cm :palec: Toho vlezu bych se nebála, jestli je tvůj syn tak vynalézavý jak náš, tak dveře potřebovat nebude, nejraději to bere oknem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
15.5.15 13:29

Loni jsme synovi pořídily tento jen v jiné barvě a naprostá spokojenost :palec: :palec:. Little tikes byla jediná značka na kterou jsem narazila, která dělá domky z pevnějšího plastu a ještě dvojitě. Většina domů na které jsem narazila byla z jedné vrstvy a sotva stabilita nic moc. Takový fórový… Tenhle je pevnej, prcek se o něj opře a nebojím se že to plast nevydrží. A v restauraci poblíž maj podobnej domek od stejný značky v dětskym koustku už asi 6-7 let a kromě trochu vybledlé barvy je domek stále plně funkční jako ten náš „novej“… ty co prodávaj v tescu atd maj jinej plast u kterýho bych se bála že začne časem křehnout ze sluníčka a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.5.15 13:34

@Snoopy87 jj, tak to přesně je, ale odpovídá tomu ta cena. My plánujeme příští rok koupit malému hřiště od Piccolino, tak jsme letos nechtěli rvát zbytečně peníze do domečku. Prostě jsem ho v Tescu viděli, líbil se nám, tak jsme ho vzali :D Jinak náš Adam je docela torpédo, ale domeček zatím nezbořil, něco vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
15.5.15 13:44

@neila nám se podařilo narazit na akci asi za 3000 tak to už nebyl ani tak velkej rozdíl oproti kvalitě. Když je to takhle dočasně tak je to jasný, u nás se počítá s tím že domek bude na pár let a ne jen na sezonu tak jsem záměrně sháněla tento. Obvzlášť po zkušenosti v tescu kdy malej u toho jejich vystavenýho málem vylomil dveře :oops: :lol: Ale byl to jinej než máš na fotce ten váš může bejt pevnější ;)

Příspěvek upraven 15.05.15 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
15.5.15 13:44

Máme tento:

http://www.sparkys.cz/…ni-evergreen

Koupili jsme ho na inzerát za 3000,– máme ho už třetí sezónu a je stále perfektní, pevný, nezničený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.5.15 13:53

@Snoopy87 tak to jste pořídili za dobrou cenu! Pokud bych uvažovala o domku na delší dobu, pak bych určitě hledala podobně jako ty, i v jiné cenové relaci, pokud by bylo potřeba :palec: @enyem ten je taky dobrý :palec: Ale ty peníze, co za něj chtějí bych nedala. Za kus plastu, který se za chvíli okouká je to už trochu moc, když to srovnám třeba s tím hřištěm. Vám se ovšem podařil dobrý kup, to jo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
15.5.15 14:03

My máme taky ten z Tesca jako neila, jen je bez plotu, kupovali jsme v nějaké akci i o trochu levněji. A spokojenost maximální. Holky jsou v něm pořád. No dřevěný to není, ale rozhodně bych neměla strach, že by se rozpadl. Možná některé části toho plastu se mi zdály trochu ostřejší, ale dvouletí už se o to v podstatě nemají šanci poranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1489
15.5.15 14:16

My jsme koupili taky v tescu minulý týden, akorát jiný typ, měli na oba typy akci. Ten náš nemá zahrádku, stál 1800kč. V celku spokojenost, kvalita odpovídá ceně, počítám, že vydrží tak 3roky, pak už se do něj stejně nevlezou. Vlezla se jim tam kuchyňka a dvě malé plastové židličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.5.15 19:33

@neila ďakujem pekne, si super :)
akurát mám v ruke leták z kauflandu a tento domeček, který nám vyfotila @macík je za 1399 kč, idem kuknúť na tu kvalitu.
inak my máme dvoch chalanov, tak to bude zaujímat aj ich? alebo skor holky sú na domečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
15.5.15 19:36

@PepitaP mám kluka a vyřádí se v něm až až :-) A když mu přijde kamarád tak taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
15.5.15 21:39

@PepitaP urcite je to letak kauflandu? ja jsem koukala a nic jsem nenasla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.5.15 22:17

@SlavinkaC stopro kaufland, TOP-trháky týdne! je to jakoby letáčik zvlášť ale určite kaufland. akcia od 14.5 do vypredania zásob :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný