Plat pokladní v Baumaxu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plat pokladní v Baumaxu
Ahoj, prosím, mohly byste mi napsat jaký je plat pokladní v Baumaxu - nejlépe Středočeský kraj nebo Praha. Klidně anonymně. Kamarádka jde na pohovor a neví o kolik si říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím kolik berou, ale pochybuje, že si ona bude klást platové podmínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenika1 píše:
je naprosto bezne, ze se te na pohovoru zeptaji, jakou mas predstavu o platu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka v Jihlavě, Baumax před cca 4 roky 12 tisíc čistého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Ahoj, prosím, mohly byste mi napsat jaký je plat pokladní v Baumaxu - nejlépe Středočeský kraj nebo Praha. Klidně anonymně. Kamarádka jde na pohovor a neví o kolik si říct.
V Táboře jsem měla hrubou mzdu 12500,– Nastupovala jsem v roce 2012 a když jsem v roce 2013 končila, měla jsem stále stejně
Příspěvek upraven 26.02.15 v 21:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenika1 píše:
to sice nebude, ale v dotazníku je kolonka,,jakou si představujete mzdu,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenika1 píše:
tys nikdy nežádala o práci?? Toto je naprosto běžná otázka při každém pohovoru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa jé, tebe si pamatuju, žes toho měla kdysi plný brejle. ALe pak sis zvykla, že? Co děláš teď - ještě v Baumaxu, nebo už jsi jinde?
Já doufám, že kámoška to dá, teď nějakou práci nutně potřebuje. ![]()
Příspěvek upraven 26.02.15 v 22:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baumax severní Čechy 12 tisíc čistého. Pracuje tam rodinný příslušník, zrovna včera jsme platy probírali. ![]()
- Citovat
- Upravit
To jsem měla asi štěstí, že ne takhle. Ale na tuto otázku bych odpověděla, že mám určitě představy o svém platu, ale že vím, že v těchto marketech jsou tabulkové platy a protože o místo stojím, přízpůsobím se podmínkám. Tuto otázku chápu u různých postů, ale tady ne. Ale pravda, nebyla jsem nikdy na pohovoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 no pocelou dobu trvání procesu jsem hledala jinou práci/snažila se otěhotnět, pak jsem konečně novou práci našla a otěhotněla
Takže teď jsem na rodičovský. Práce to byla strašná, ale měla jsem práci a nemusela jsem žebrat na sociálce o dávky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenika1 Tak na tohle bych ti při pohovoru odpověděla, že to je sice hezký, ale chtěla bych znát přesnou cifru tvé představy a pokud to nevyklopíš, nemáme se dál o čem bavit. To jen abys pak nebyla překvapená - takhle to chodí v praxi.
Nevím jak třeba Baumax, ale kdekoli jinde máš určité platové rozmezí, do kterého se na pohovoru musíš trefit. (když podstřelíš, je to taky špatně). A že by měl Baumax nějaký tabulkový plat, to teda nevím, to by přece rovnou uvedli v textu inzerátu a takhle blbě bych se tu pak neptala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
@Gina108 no pocelou dobu trvání procesu jsem hledala jinou práci/snažila se otěhotnět, pak jsem konečně novou práci našla a otěhotnělaTakže teď jsem na rodičovský. Práce to byla strašná, ale měla jsem práci a nemusela jsem žebrat na sociálce o dávky…
Tak to gratuluju - i k miminu i k nové práci.
No já se přiznám - na pokladně kdekoli bych fakt chcípla popř. vyrobila takovýho maňasa, že by mě vykopli ihned
ale tak když člověk nemá moc z čeho vybírat, tak to asi dá
Ta moje kámoška je zvláštní živočich, jí takováhle práce nevadí, ta tam ještě bude spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit