Platba IVF předem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2200
18.10.22 09:52

@DandátkoP Já si to taky myslela. Ale pak zakladatelka psala, že IVF s podporou poj. je stojí těch 19 tisíc. :nevim: Tak právě nějak nechápu. Těch 19 mi přijde divná částka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
18.10.22 09:54

@Ťarbík01 jooo je to cely divny. :cert: Ale resila bych nejdriv s centrem. Vsak musi rozepsat za co to je. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.10.22 10:00

@DandátkoP přesně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.10.22 10:08

No za těch 19tisic tam právě je napsané i prodloužená kultivace, ISCI, asistovaný hatching…A k tomu vůbec nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.22 10:12
@DandátkoP píše:
@Ťarbík01 me prave prijde, ze jim to nechali doplatit, aby neprisli o jeden pokus IVF.Zakladatelko, resila bych s klinikou, vsak musis vedet, za co budes platit. :)

Taky si myslim, že to tak bude.

Zakladatelko, ještě se na to zeptej v IVF centru, je možné, že jsi to špatně pochopila.

• Citovat
  • Upravit
10921
18.10.22 10:20

@Evik2006 tak to bych neplatila. Domluv se s nima, ze nechces prijit o pokus na pojistovnu, ze doplatite to, co se rozjelo a co realne udelali. Ale rozhodne platit celej cyklus jako prodlouzenou kultivaci atd. je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
18.10.22 10:25
@Evik2006 píše:
No za těch 19tisic tam právě je napsané i prodloužená kultivace, ISCI, asistovaný hatching…A k tomu vůbec nedojde.

Tak to ti nemuzou samozrejme uctovat. Rekni jim, at vyuctuji probehle ukony. Vypada to ze chteji vyuctovat cely cyklus na pojistovnu, ty doplatis zbytek a prijdes o jeden kompletni cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
18.10.22 10:33

Ano, pokud jsou tam účtované úkony, které neproběhly, nemají ti je co účtovat. Poprosila bych o nápravu, aby účtovali pouze absolvované věci.
Běžně se o spoustě úkonů rozhoduje až dle situace za pochodu. Např. - prodloužená kultivace bude, pokud budou aspoň dvě embrya. Pokud budou pát den aspoň tři, provedeme PGD a zamrazíme je, pokud jen jedno, rovnou ho transferujeme… a tak vůbec. Popř. měli zpoplatněno ICS na 1-2 embrya, na 3-10 a nad 10 a účtovalo se dle skutečného stavu. Kolikrát jsem do poslední chvíle nevěděla, co budeme předem dělat a zda to budu nebo nebudu platit.
Ale jako zaplatit za ICSI, pokud vůbec nedojde k odběru, to je totální kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.10.22 10:42

Děkuji moc za rady. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.22 18:46

Pokud se jedná o zaplacení cyklu jako samoplátce, udělej to, aby nemuseli hlásit nic na pojišťovnu.
Pokud je to i s účastí pojišťovny, nechápu, za co to má být.
Mně to nikdo nevysvtělil, zaplatila jsem i tak za léky dost a přišla jsem o celý jeden cyklus hrazení spousty věcí pojišťovnou za to, že mi nenabídli to, že zaplatím třeba jen těch 20tisíc a teď, když už jsou veškeré pokusy vyčerpané a jeden zhola zbytečně, mi zbývají jen pokusy za stovky tisíc, pokud mají být celé jako samoplátce.

• Citovat
  • Upravit
31
18.10.22 19:24

Hned ve čtvrtek na kliniku Zajdu a budeme to řešit. Urcite nehodlám platit za něco co neproběhne. A navíc mi přijde že doktor hned jakoby vyloučil jakékoliv šance a hned nám řekl že by jsme měli zkusit cyklus s darovanýmy vajicky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.10.22 19:27
@Anonymní píše:
Pokud se jedná o zaplacení cyklu jako samoplátce, udělej to, aby nemuseli hlásit nic na pojišťovnu.
Pokud je to i s účastí pojišťovny, nechápu, za co to má být.
Mně to nikdo nevysvtělil, zaplatila jsem i tak za léky dost a přišla jsem o celý jeden cyklus hrazení spousty věcí pojišťovnou za to, že mi nenabídli to, že zaplatím třeba jen těch 20tisíc a teď, když už jsou veškeré pokusy vyčerpané a jeden zhola zbytečně, mi zbývají jen pokusy za stovky tisíc, pokud mají být celé jako samoplátce.

Nám taky právě pořádně nikdo nic nevysvětlil a kdyz tam jde člověk poprvé ví naprosté prd.Ale je pravda že ty jsi dopadla ještě hůř než mi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.10.22 22:50

A ještě holky nemáte někdo představu kolik bude stát když si zaplatím bez pojišťovny jen ty úkony co proběhly? Budou to tři ultrazvuky a asi doplatit ty léky protože tam byl příspěvek od pojišťovny. A ještě nebude problém to nakonec vzít jako samoplatce když klinika to už zařídila přes pojišťovnu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
18.10.22 23:12

Nemají na svých stránkách ceník? Hledala bych položku ve stylu - cyklus IVF ukončen před odběrem vajíček. Plus základní cenu léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.10.22 23:23

No ceník mám ale z něj tedy nevím co vybrat když stimulace byla neúspěšná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.