Platba IVF předem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10921
19.10.22 14:04

@Evik2006 najdi si jiny centrum. :cert:

Za me muzu doporucit PFC, ale radi se mezi ty drazsi. Za me to ale za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 14:07
@Evik2006 píše:
Ne přesně tento ceník kde jsou úplně všechny úkony a procedury které dělají.

Na to se dá říct jen to, že to nemyslíš vážně. Mají ti dát podepsat jen to, co máš prodělávat. Každý má přece jiný problém a jiné zákroky.
No být tebou, tak si vezmu svědky a dám si pozor, abys zkusila vyhádat pokus jako samoplátce, ale pouze to, cos opravdu prodělala.
Trošku problém je, že oni musí být trošku ochotni ti to jako samoplátce udělat, když to původně mělo být na pojišťovnu. A nějaké slušné jednání zrovna u tohoto centra bych asi nečekala.

• Citovat
  • Upravit
31
19.10.22 14:10
@DandátkoP píše:
@Evik2006 najdi si jiny centrum. :cert:Za me muzu doporucit PFC, ale radi se mezi ty drazsi. Za me to ale za to stoji.

Jen co si to tam s nimi vyřídím mám v plánu najít si jiné centrum. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 14:12
@Evik2006 píše:
Jen co si to tam s nimi vyřídím mám v plánu najít si jiné centrum. :pankac:

Nech si ještě pak udělat výpis z karty, něco zaplatíš, ale v jiném centru se to bude hodit.

• Citovat
  • Upravit
31
19.10.22 14:16
@ugluk píše:
Ano, jak vysoké jsi měla dávky a jaký byl ten 5. den nález? Víš, jaké máš hodnoty AMH, FSH? Normálně ovuluješ? Kolik je ti let?

No doktor řekl že není žádný folikul. Davky jsem měla 4ampulky menopuru vždy večer. AMH 0,15 a FSH 13,6.Minuly měsíc mi řekly že ovulace byla předtím nebyla. A je mi 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.22 14:17
@Anonymní píše:
Nech si ještě pak udělat výpis z karty, něco zaplatíš, ale v jiném centru se to bude hodit.

Děkuji za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.22 14:19
@Anonymní píše:
Na to se dá říct jen to, že to nemyslíš vážně. Mají ti dát podepsat jen to, co máš prodělávat. Každý má přece jiný problém a jiné zákroky.
No být tebou, tak si vezmu svědky a dám si pozor, abys zkusila vyhádat pokus jako samoplátce, ale pouze to, cos opravdu prodělala.
Trošku problém je, že oni musí být trošku ochotni ti to jako samoplátce udělat, když to původně mělo být na pojišťovnu. A nějaké slušné jednání zrovna u tohoto centra bych asi nečekala.

Vim že neznalost neomlouvá ale upřímně myslím že oni toho dost využívají. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 14:21
@Evik2006 píše:
No doktor řekl že není žádný folikul. Davky jsem měla 4ampulky menopuru vždy večer. AMH 0,15 a FSH 13,6.Minuly měsíc mi řekly že ovulace byla předtím nebyla. A je mi 37.

Máš vysokou pravděpodobnost, že to s vlastnímu vajíčky nepůjde.

• Citovat
  • Upravit
68882
19.10.22 14:23

Jako hodnoty ani věk zrovna ukázkový nemáš, to je fakt, na druhou stranu nic zcela beznadějnýho. Možná bych bez reakce na stimulaci (ale určitě bych to zkusila ještě někde jinde znovu!) zvážila nativ nebo minimální stimulaci, pokud normálně ovuluješ.

Jinak já taky podepisovala ceníky jako celek, ale bylo v nich vše položkově rozepsané. A v lékařské zprávě pak bylo napsáno, na čem jsme se dohodli. S tím, že finální rozhodnutí bylo potom hned po punkci s embryologem, který to zhodnotil dle počtu a stavu vajíček. A některé věci jsme se dozvídali až průběžně. Při jednom IVF např. bylo 6 vajíček a byla dohodnutá prodloužená kultivace. Dokázali oplodnit ale jen jedno, tak mi po dvou dnech volali, že navrhují transfer, PK mi pak neúčtovali. Jindy jsme si zase chtěli připlatit monitoring embryí. Druhý den volali, že se bohužel neoplodnilo nic, takže nám tuhle položku neúčtovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 14:23
@Evik2006 píše:
Vim že neznalost neomlouvá ale upřímně myslím že oni toho dost využívají. :zed:

Hele já taky poprvé věřila a říkala jsem si, že se nebudu zatěžovat a budu věřit profesionálům. Jako když to vidím u tebe, tak to asi nebylo tak zlé, ale kdybych se byla informovala předtím lépe, udělala bych lépe. Ale to vím teď.

• Citovat
  • Upravit
68882
19.10.22 14:26
@Anonymní píše:
Máš vysokou pravděpodobnost, že to s vlastnímu vajíčky nepůjde.

Já měla AMH 0,16 a dva roky poté (ještě o fous starší než zakladatelka) jsem otěhotněla přirozeně (navíc přes další dost závažné komplikace). Já vím, dost zázrak, ale zas tak úplně černě bych to neviděla, pokud sama ještě normálně ovuluje. Ano, při stimulaci asi nebudou počítat vajíčka na desítky, bude ráda, když jich vymáčknou pár, možná by byl řešením nativ… Ale po jednom nevydařeném pokusu bych s těmihle hodnotami flintu do žita neházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 14:30
@ugluk píše:
Já měla AMH 0,16 a dva roky poté (ještě o fous starší než zakladatelka) jsem otěhotněla přirozeně (navíc přes další dost závažné komplikace). Já vím, dost zázrak, ale zas tak úplně černě bych to neviděla, pokud sama ještě normálně ovuluje. Ano, při stimulaci asi nebudou počítat vajíčka na desítky, bude ráda, když jich vymáčknou pár, možná by byl řešením nativ… Ale po jednom nevydařeném pokusu bych s těmihle hodnotami flintu do žita neházela.

Já taky ne, nejsem na tom extra lépe, proto ty neúspěchy. A ty, co dostanu, jsou obvykle špatná(geneticky). Ale nemá cenu nebýt realista.
Určitě bych zkusila další pokus, ale tohle bych se pokusila uhádat na samoplátce a pouze to, co bylo uděláno. Navíc si tedy myslím, že menopur patří mezi ty levnější varianty, ne?

• Citovat
  • Upravit
31
19.10.22 14:32

No říkali mi hned že výsledky jsou dost bídné…Ale ne beznadějné. Tak jsem doufala že s těmi léky by to mohlo klapnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.22 14:37

Já už dvě děti mám ale partner bohužel ne.Dost dlouho jsem brala depo proveru a myslím že tím se to všechno pokazilo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4067
27.1.23 11:19

Ahojky,
Jak jsi vlastne dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.