Platba IVF předem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3327
19.10.22 12:37
@Evik2006 píše:
Zítra tam jdeme tak to budeme řešit. Taky mi přijde úplný nesmysl platit za něco co neprobehlo :nevim:

A nepodepsalas jim nějakej souhlas s cenou s hvězdičkou třeba? Započetí balíčku = cena za celej a zdar? Já teda vůbec nevím jak toto chodí, spíš přemýšlím, jak by s tím mohl někdo chtít 0jebat. A teda ty ceny jsou masakr obecně, za děcko, resp. za oplodnění s nejistým výsledkem, vyhodit kilčo… To klobouček… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 12:41

Máš někde podepsané papíry, já jim podepisovala i rozpočet. Jako já myslela, že se mnou do určité míry vydrbali dost, ale pokud jsi někde, kde mají tendenci nechat platit započaté věci jako dodělané, tak to je fakt hrozné. To jsem nikde od nikoho nezažila a že toho mám za sebou hodně.

• Citovat
  • Upravit
31
19.10.22 12:57
@Nowuka2 píše:
A nepodepsalas jim nějakej souhlas s cenou s hvězdičkou třeba? Započetí balíčku = cena za celej a zdar? Já teda vůbec nevím jak toto chodí, spíš přemýšlím, jak by s tím mohl někdo chtít 0jebat. A teda ty ceny jsou masakr obecně, za děcko, resp. za oplodnění s nejistým výsledkem, vyhodit kilčo… To klobouček… 8o

Podepisovali jsme souhlas s IVF a pak čisté ten ceník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.22 13:00
@Anonymní píše:
Máš někde podepsané papíry, já jim podepisovala i rozpočet. Jako já myslela, že se mnou do určité míry vydrbali dost, ale pokud jsi někde, kde mají tendenci nechat platit započaté věci jako dodělané, tak to je fakt hrozné. To jsem nikde od nikoho nezažila a že toho mám za sebou hodně.

Taky jsem nikde neviděla že by s tím měl někdo zkušenost. Skoro každý platí ty zákroky až po. A ne že neproběhly a chtějí je zaplatit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 13:08
@Evik2006 píše:
Taky jsem nikde neviděla že by s tím měl někdo zkušenost. Skoro každý platí ty zákroky až po. A ne že neproběhly a chtějí je zaplatit :zed:

Já platila zálohu předem, nemám s tím problém, ale vše se od toho odečetlo, každý jednotlivý zákrok. U mě je průšvih, že se ukazuje, že i když moc vajíček neprodukuji, nakonec jich tam je mnohem víc, než se ukazuje na ultrazvuku. Když se ukazují 3-4, je jich tam 6-9 a podobně, takže když se ukázala dvě, pravděpodobně bych se na 5 dostala a nebyl dobrý nápad něco zastavovat a když už se zastavilo, nikdo mi nenabídl možnost, že pokus zaplatím do té doby, dokud proběhl včetně léků. A to to té pojišťovně vyúčtovali až o dva měsíce později.
A přitom jsem sama zjistila, že se to běžně děje. To považuji za něco, co mohli lépe se mnou vyřešit. Možná by mi to ani tak nepomohlo, u mě se nedaří a asi nepodaří.
Co má v tom podepsaném ceníku? Něco ve smyslu, že za každý započatý pokus zaplatíš těch 19 000? Nebo to je cena když nevyúčtují na pojišťovnu včetně léků za těch 16 dní, pokud by pojišťovna nepřispívala?

• Citovat
  • Upravit
31
19.10.22 13:35
@Anonymní píše:
Já platila zálohu předem, nemám s tím problém, ale vše se od toho odečetlo, každý jednotlivý zákrok. U mě je průšvih, že se ukazuje, že i když moc vajíček neprodukuji, nakonec jich tam je mnohem víc, než se ukazuje na ultrazvuku. Když se ukazují 3-4, je jich tam 6-9 a podobně, takže když se ukázala dvě, pravděpodobně bych se na 5 dostala a nebyl dobrý nápad něco zastavovat a když už se zastavilo, nikdo mi nenabídl možnost, že pokus zaplatím do té doby, dokud proběhl včetně léků. A to to té pojišťovně vyúčtovali až o dva měsíce později.
A přitom jsem sama zjistila, že se to běžně děje. To považuji za něco, co mohli lépe se mnou vyřešit. Možná by mi to ani tak nepomohlo, u mě se nedaří a asi nepodaří.
Co má v tom podepsaném ceníku? Něco ve smyslu, že za každý započatý pokus zaplatíš těch 19 000? Nebo to je cena když nevyúčtují na pojišťovnu včetně léků za těch 16 dní, pokud by pojišťovna nepřispívala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.22 13:38
@Anonymní píše:

Po pěti dnech stimulace doktor řekl že to nemá cenu.Ze mám maximální dávku léku. Coz podle mého neni pravda protože v příbalovém letáku u léků je uvedena i vyšší davka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
19.10.22 13:52
@Tarena píše:
No ale ona si to potrebuje zaplatit sama, aby z toho nebyl pokus na pojistovnu a ona o ten pokus neprisla.

Ano, ale dle ceníku oni jí účtují částku se spoluúčastí pojišťovny a ještě navíc celou vč. ICSI a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 13:56
@Evik2006 píše:
Po pěti dnech stimulace doktor řekl že to nemá cenu.Ze mám maximální dávku léku. Coz podle mého neni pravda protože v příbalovém letáku u léků je uvedena i vyšší davka :nevim:

A jak jsi to měla?

• Citovat
  • Upravit
68886
19.10.22 13:57

Zakladatelko, teď na ten ceník znovu koukám, to jsou teda vtipálci! Oni vlastně u cyklu na pojišťovnu mají cenu jen za celý balíček, u předčasně ukončených cyklů je sloupec prázdný.
Tzn. dle nich:
a) ukončím cyklus na pojišťovnu před punkcí a zkasírují tě o 19 000 a pojišťovnu navíc o dalších cca 30 000. Ověřila bych na pojišťovně, co si vykázali, pokud už to vykázali.
b) ABSOLUTNĚ TOTÉŽ bez pojišˇˇtovny stojí dle jejich ceníku 7000 :mrgreen:
Bych se jich zeptala, jestli to opravdu myslí vážně?
A pokud ano, co přesně započali z položek - punkce, ICSI, prodloužená kultivace, transfer, asistovaný hatching. Jaké konkrétně měli u těchto položek doposud náklady? Povím ti to přesně na korunu - nulové :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
19.10.22 13:59
@ugluk píše:
Ano, ale dle ceníku oni jí účtují částku se spoluúčastí pojišťovny a ještě navíc celou vč. ICSI a spol.

Ja vim, psala jsem, ze je to spatne. Jen at si da pozor, at si nevyhada pokus na pojistovnu.

Příspěvek upraven 19.10.22 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 13:59

@Evik2006 No to je ceník, ale přece ti dali podepsat nějaké individuální nacenění?

• Citovat
  • Upravit
68886
19.10.22 14:02

Ano, jak vysoké jsi měla dávky a jaký byl ten 5. den nález? Víš, jaké máš hodnoty AMH, FSH? Normálně ovuluješ? Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.22 14:02
@Anonymní píše:
@Evik2006 No to je ceník, ale přece ti dali podepsat nějaké individuální nacenění?

Ne přesně tento ceník kde jsou úplně všechny úkony a procedury které dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
19.10.22 14:03
@Tarena píše:
Ja vim, psala jsem, ze je to spatne. Jen at si da pozor, at si nevyhada pokus na pojistovnu.Příspěvek upraven 19.10.22 v 13:59

Otázka je, v jaké je to fázi, zda už na pojišťovnu vykázali a zda lze vzít zpětně. V každém případě je jejich postup příšerný a vyhádáním peněz by to byla moje poslední návštěva tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.