Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
dneska jsem byla u zubařky. šla jsem k téhle poprvé a poprvé jsem taky za výkon platila. Nikdy se mi to zatím nestalo, takže to, že za jednu plombu vypláznu 327 Kč jsem fakt nečekala. Ještě minulý rok jsem neplatila nic, to se tak moc změnila pravidla???
Dr se mě neptala na nic, prostě provedla zákrok. Nevím, jestli mi dávala nějakou lepší plombu nebo co… ale to by mi přece měla říct, že mě to bude něco stát a kolik, ne?
moc díky za rakce
Nenicka
ja teda nevim, ale za bile plomby jsem u zubare vzdycky platila min. 150- 300,– Kc nekdy i vic. Cena si myslim, ze zavisi na zubari. Platbu mi vetsinou predem nikdy nerekl az na konci nauctoval cely vykon. Jo jo, k zubari chodim jenom s penezma:-)
Obycejne tmave plomby by meli byt zadarmo. Pokud tedy pojistovny nic nezmenily.
ahojky,
vždy mne nazdvihnou tihle neseriozní zubaři
.
já za svým zubařem dojíždím přes 30 km, jen abych nemusela hledat nového. můj zubař mi totiž vždy před jakýmkoliv zákrokem vše vysvětlí, nabídne různé materiály a řekne HNED cenu. veškeré injekce mám dosud zdarma ( narozdíl od jiných dentistů) a bílá nadstandartní plomba mne vždy přijde tak 300-400 kč. ale samo po předchozí domluvě.
měla ses hned zeptat a ujasnit si pravidla ![]()
příště už se nedej, Irias
Ahoj,
to tedy docela koukám
, já totiž vždy dostávám předem na výběr z mnoha různých alternativ ohledně kvality i ceny.
Holt už se příště na vše budeš předem ptát.
Myslim si, ze cena je to docela primerena. Ja platila za malou plombu (bilou) pres 700 a za plombu do stolicky 1500,–. Byly to hrozne palky, tak jsem presla jinde. U nove zubarky stoji cca 400, taky podle velikosti. A nejlepsi je kdyz se vubec nevrta ![]()
holčiny,
to se mi právě stalo, že se mnou žádné finance neprobírala ani mi nesdělila, že ta bílá plomba se platí, nic… navíc mě objednala na snímek osmiček do Phy a nejspíš budu muset podstoupit operaci dvou zubů, tu však už ne u ní.. Mám taky přijít ještě na vrtání dvou kazů a hygienu, zhoršil se mi zánět dásní. Ta hygiena je za 400, kdaždá plomba za 327 kč, takže v podstatě to, co mi zvýšili na MD, tak dám za zubaře. Upřímně, v dnešní naší finanční situaci „lepší“ plomby oželím, ačkoliv je to určitě velmi krátkozraké řešení, ale je to prostě tak, ty peníze dát nemůžu. Bojím se, že pokud řeknu, že nechci bílé plomby - jsou to zuby 5 a 6, tak že se do mě pěkně pustí a moc se se mnou párat nebude.
No holky,.. ráda přejdu jinam, jestli máte nějaké typy, klidně písněte sz, budu moc ráda. Jak říkám nikdy jsem velké problémy se zuby neměla a teď když přišly, tak opravdu nemůžu platit jak mourovatá..
Ještě jednou děkuju!
pa Nenicka
ahoj, neni tu nekdo z Prahy? Potrebovala bych typ na dobrou zubni hygienistku za primerene ceny. Ta moje si ted uctuje 950 kc za navstevu a uz me objednala na dve dalsi ![]()
ahoj, neni tu nekdo z Prahy? Potrebovala bych typ na dobrou zubni hygienistku za primerene ceny. Ta moje si ted uctuje 950 kc za navstevu a uz me objednala na dve dalsi ![]()
Dobrý den,. já byla včera u zubaře dělal mi plombu na sedmičce, vybrousil všechen amalgam prý tam byl i nový kaz jak mi řekl cenu málem jsem spadla z křesla je sice bílá, mně by stačila obyč ale chce 1200 měla jsem u sebe pouze 500 dnes nesu zbytek řeknu si o doklad o zaplaceni a dám vědět jak to dopadlo i tak jsem v šoku. aA předem než mně vůbec vzal jsem musela na dentálni hygienu ta stála rovněž 1200 doklad mi nedala ale jdu tam zase prý je to nutné a doklad si řeknu. Jsou to moje první platby v životě za zubaře a to teda ne zrovna malé částky prevetivka zdarma za vše ostatní se platí. Je ale fakt že si s tím pohrál hodinu lezly mi už oči z důlku. A on snad to tak nebolí říkám nebolí ale příjemné to není. Napište mi prosím svůj názor děkuji
![]()
Ahoj v Ostravě jsem platila základ 650 pak mi dala mezizubní kartáčky a jeden na čištění zubní kaz odstranila skoro bez bolesti ale částka se vším 1200 a bez dokladu to má zkušenost v Ostravě
Ahoj já byla včera plomba na sedmičce 1200 tu tvou částku bych zaplatila s úsměvem i když chápu, že to je šok ale dnes se za vše platí ceny asi od oka jinak tbulku tam má a v té se naprosto neorientuji
Ahoj holky potřebuju poradit. Dceři kamarádky je 18 a má zánět zubu. Budou ho čistit a dávat korunku asi a má platit 4200,–. Je to normální postup když ještě studuje pro kamarádku je to obrovská částka. Někde jsem slyšela že vždy musí být možnost kterou hradí pojištovna. M.
Za korunku je to zcela normální cena, věk si myslím nehraje roli… ![]()
No, řekla bych, že za korunku a čistění kanálků to je ještě dobrá cena. Možnost na pojištovnu je - vytrhnout zub.
Příspěvek upraven 09.10.17 v 12:54