PLATBA U ZUBAŘE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4457
9.10.17 12:53

No, řekla bych, že za korunku a čistění kanálků to je ještě dobrá cena. Možnost na pojištovnu je - vytrhnout zub.

Příspěvek upraven 09.10.17 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
9.10.17 12:54

Běžná cena, já platila ještě víc :mrgreen: :lol: :D :lol: :mrgreen:, ale naštěstí nikoliv v 18, ale ve 33 letech :palec: :palec:
Budou muset rodiče zaplatit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
9.10.17 12:59

To bych řekla, že má super cenu ještě..
A postup je to zcela normální byť je studentka, rodiče musí zaplatit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.10.17 13:01

Dobra cena, sou zubari co chtej i 2× tolik, kdyz nezaplati tak nedostane korunku a bude mit misto zubu diru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.10.17 13:03

No na pojišťovnu dostane kovovou korunku, to by asi pro osmnáctiletou holku nebylo to pravý. Čištění kanálků si platí vždycky.

• Citovat
  • Upravit
1090
9.10.17 13:16

No mně díky antibiotikům, které mi předkládala obvoďačka a následně na pohotovosti na problémy s moč. měchýřem, má zubařka v Praze (která je jinak velice dobrá) vrtala za poslední rok víc než 15 zubů (ve 28 letech!). Každá návštěva u ní 3-4 tisíce (dle typu ploškových výplní /korunek), takže mě ta cena vůbec nepřekvapuje. Zuby jsou dneska opravdu drahá záležitost, a i když člověk čistí, používá speciální pasty proti kazivosti a chodí na dentální hygienu, nic s tím nenadělá.
Když jsem z počátku s manželem jen chodila a měla každý měsíc vypláznou za zuby 4 tis, tak jsem měla fakt co dělat, takže se vůbec nedivím, že je to pro maminku šílená částka - na druhou stranu musí být ráda, že je to jen 1 zub - taky jich mohla mít blbých 15 jako já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.17 13:18

Právě vím že ceny jsou hrozné u zubaře. Vždy tam kamarádka vše platí ale je mi divné že naše jiná zubařka mi řekla že děti mají plomby hrazené ale kamarádka mi říkala že tam platila plomby už dříve. Tak nevím jak to je asi všude jinak. M.

• Citovat
  • Upravit
1090
9.10.17 13:36
@Anonymní píše:
Právě vím že ceny jsou hrozné u zubaře. Vždy tam kamarádka vše platí ale je mi divné že naše jiná zubařka mi řekla že děti mají plomby hrazené ale kamarádka mi říkala že tam platila plomby už dříve. Tak nevím jak to je asi všude jinak. M.

no a není t třeba tím, že jí dává bílou výplň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
9.10.17 13:39

Tak jí asi dávala lepší výplně, když platila, ale jinak jak jí bylo 18 musí si to hradit sama. Já teda dávala za korunku asi 2200, ale už je to pár let, a taky záleží jaký je to zubař a kde.

Příspěvek upraven 09.10.17 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
9.10.17 13:42

Já jsem u zubaře v životě neplatila ani korunu, ale je fakt, že nevím co je korunka nebo kanálek. Mám nějakou plombu. A trhané osmičky. Ale u dětské se mě pokaždé zubařka snaží ohnout o nějaké peníze. A když už děti mají zuby v pořádku, vnucuje mi kartáčky na zuby :jazyk:
Znám jednoho člověka, co potřeboval „přilepit“ umělé zuby, protože byly přední. A neměl na to peníze. Paní zubařka to dokázala nějak napsat jako jiný zákrok, nevím jak…možná ať zkusí kamarádka přijít s kytkou a pokusí se nějak domluvit. Platit takové dardy za zubaře je skutečně šílené. Lituju všechny, pro které je to nevyhnutelné. Tisíce bože…to je děsivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.17 13:47

Bílou plombu platila už i když bylo dceři 13 roků. Moje holky jsou málé ale bílou plombu jsem neplatila i když jsem se na to zubařky ptala. No ale možná je to nějaká levnější bílá protože brzo vypadne. Taky bych to pochopila tak že dítě je bráno do 18 roků nebo 15 roků ale to nesedí ani na jedno. M.

• Citovat
  • Upravit
727
9.10.17 13:51

Já platila za čištění kanálků u jednoho zubu 8 tisíc…čeká mě korunka…za blbost se platí, pro mě ponaučení je čistit si pořádně zuby a chodit na hygienu. Ostatním doporučuju to stejný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
9.10.17 13:56
@SarinkaSar1 píše:
Já platila za čištění kanálků u jednoho zubu 8 tisíc…čeká mě korunka…za blbost se platí, pro mě ponaučení je čistit si pořádně zuby a chodit na hygienu. Ostatním doporučuju to stejný :lol:

můžeš se prosím rozepsat o té hygieně? Přemýšlím o tom dlouhodobě, na zuby jsem dost pečlivá, ale v skrytu duše vím, že co dentista dokáže, já určitě nesvedu. Říkám si, že bych si přála dárek k vánocům. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
9.10.17 14:05

Neziji jinde nez vy ostatni? 8o Mimo kazu (jine upravy chrupu nemam) jsem nedavno mela zanet a ani za cisteni kanalku jsem nic neplatila. A to mi je dr. cistil 2× i s umrtvenim. Pojistovnu mam 111. Ze by muj zubar byl lidumil a poskytoval pacientum charitativni peci se mi nezda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.17 14:16

Za čištění kanálků mi naše zubařka řekla před měsícem částku 7 tisíc. Je zajímavé že někde se neplatí ani za to. M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.