Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Může mi prosím někdo poradit??? potřebuji, aby se mi odeslaly penízky z účtu.. ale bohužel mi to vždy po zadaní údajů napíše, že nebyly odečteny, že to neproběhlo, ale nevím proč
, penízky na účtu mám.. tady kopíruji co mám vyplnit:
Cardholder Name
Card No
Expiration Date
Security Code
takže u prvního jsem zadala jméno a příjmení, pak 16ti místné číslo na kartě, měsíc a rok ukončení a poslední to zadní 3místné číslo na kartě..pak dám odeslat a prostě nic ![]()
@kelynka A máš povolené platby na internetu případně tam bývá max. limit.. Je to potřeba povolit v bance, nevím, jestli se dá přes internetové bankovnictví povolit, myslím, že ne..
Ano, už jednou jsem posílala penízky do zahraničí a odeslalo se to… tak asi mám no ![]()
@kelynka Ale tohle není žádné odeslání peněz, ale platba kartou…
Tak to je možné, že asi to nemám aktivované.. zítra se půjdu zeptat do banky.. škoda, že to nejde přes internetové bankovnictví.. děkuji všem ![]()
Platba kartou je něco jiného jak příkaz do zahraničí z účtu.
Ještě může být porouchaná ta platební brána a chyba není na tvojí straně, i to se mi jednou stalo.
Nebo nemáš tam nějaký směšně malý limit na platby po internetu?
@kelynka píše:
Tak to je možné, že asi to nemám aktivované.. zítra se půjdu zeptat do banky.. škoda, že to nejde přes internetové bankovnictví.. děkuji všem
mně to přes internet jde, aktivovala jsem si to sama (RB), většinou je tam někde v menu něco jako „platební karty“, zobrazí se ti aktivní karty k účtu, klikneš na to, otevře se ti info o kartě a nabídka co s tím (nastavení limitů, platby přes net, zamykání karty atd)
@Gladys děkuji mooooooc, už to mám aktivovanééé a už to šloooooo…
![]()
@kelynka no tak super
A ty ses chtěla zítra trtat do banky, sim tě ![]()
Ahoj.. opět mám problém
poslali mi z banky novou kartu a chtěla jsem opět koupit něco z ciziny a zase mi to nejde, takže asi nemám to povolení a na novém bankovnictví to nemůžu najít.. pomůže mi nějaká dobrá duše, kde to tam najdu?? u poštovní spořitelny.. děkujíííí