Větší auto - nechci skládat kočárek

1900
5.8.13 07:33

Větší auto - nechci skládat kočárek

Ahoj maminy,
už pár týdnů řešíme „nové“ auto. Nechceme fungl nové, spíš nějaké tak 5 let staré. Ale důležitá je velikost kufru. Nechceme dovnitř kočárek skládat, ale dávat ho tam celý. Naši mají focuse v kombíku a kočárek tam postavím, ale už tam nejde dát nic jiného :/ totéž kia ceed. Zkoušela jsem tam ale jen sporťák, korbičku bych tam nedala ani za nic :D Takže uvítám vaše zkušenosti, do kterých aut se ještě kočárek vejde celý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
5.8.13 07:39

Ahoj, my máme doma citroen c8 a pro nás je ideální…kočár tam vleze v pohodě a ještě Ti určitě zbyde dost místa na ostatní věci :)
Kupovali jsme taky starší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
5.8.13 07:41

@Liduše moje teta má kia carnival je to auto pro devět lidí, třetí řadu sedaček mají vyndanou a vejde se jí tam nesložený hluboký kočár a ještě je tam dost místa. Otázka je jestli byste měli kam dát tři sedačky :think: jinak nevím já kočár skládala :)našla jsem i obrázek zevnitř :)

Příspěvek upraven 05.08.13 v 07:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.8.13 07:41

Segra ma VW Touran a kocar tam nemusi skladat a jeste ma v kufru dost mista :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.8.13 07:43

Chevrolet captiva, ford galaxy, wv sharan, wv touran, mb vito, citroen c8, renault espace,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
5.8.13 07:50

Chrysler Voyager, to je ještě i levné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.8.13 07:53

U WV bysme se asi nedoplatili. Teď to je asi nejvíc o penězích. Rozhodně se chceme vejít do 200tisíc. A zas nechceme auto 10 let staré :/
Ty více místné auta jsme nechtěli, přijde nám to už zbytečně moc velké. Kamarád má ani nevím co, ale i když tam má 7 sedaček, tak do kufru dá kočárek i s velkým nákupem. Víc jak 3 děti stejně nejsou v plánu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.8.13 07:56
@j.a.n.i1 píše:
Chrysler Voyager, to je ještě i levné…

tak to vypadá dobře, ale ta spotřeba co to bude v 2,4 mít :/ teď máme 1,6 - tak abychom se nezabili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
5.8.13 08:01

Mě se vejde Cam cortina i s hlubokou korbou do Fiatu Doblo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
5.8.13 08:02
@Liduše píše:
tak to vypadá dobře, ale ta spotřeba co to bude v 2,4 mít :/ teď máme 1,6 - tak abychom se nezabili :D

Chce to koupit nějaké v plynu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.8.13 08:02

Meli jsme Citroen Berlingo a kocar se vesel neslozeny, i zbylo kolem misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.8.13 08:05

@lokynka o tomhle fiatu vím, ale mě se nelíbí :oops:
@j.a.n.i1 já tomu plynu furt nemůžu přijít na chuť, ale je fakt, že to hodně lidí chválí :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
5.8.13 08:06

Mazda mpv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
5.8.13 08:07

My máme VW Multivan, tam by se vešla kromě kočárku i postýlka, ale cenově je to už jinde… Doporučovala bych něco jako Citroen berlingo, Fiat doblo, Renault Cangoo nebo některé z těch 7-mi místných SUV, VW Sharan, Seat Alhambra, nějaká Kia, Chevrolet…

• Citovat
  • Upravit
31744
5.8.13 08:07

My máme seat alhambra a jen tam s kočárkem vjedeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák