Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminy,
už pár týdnů řešíme „nové“ auto. Nechceme fungl nové, spíš nějaké tak 5 let staré. Ale důležitá je velikost kufru. Nechceme dovnitř kočárek skládat, ale dávat ho tam celý. Naši mají focuse v kombíku a kočárek tam postavím, ale už tam nejde dát nic jiného :/ totéž kia ceed. Zkoušela jsem tam ale jen sporťák, korbičku bych tam nedala ani za nic
Takže uvítám vaše zkušenosti, do kterých aut se ještě kočárek vejde celý?
Ahoj, my máme doma citroen c8 a pro nás je ideální…kočár tam vleze v pohodě a ještě Ti určitě zbyde dost místa na ostatní věci ![]()
Kupovali jsme taky starší ![]()
@Liduše moje teta má kia carnival je to auto pro devět lidí, třetí řadu sedaček mají vyndanou a vejde se jí tam nesložený hluboký kočár a ještě je tam dost místa. Otázka je jestli byste měli kam dát tři sedačky
jinak nevím já kočár skládala
našla jsem i obrázek zevnitř ![]()
Příspěvek upraven 05.08.13 v 07:42
Segra ma VW Touran a kocar tam nemusi skladat a jeste ma v kufru dost mista ![]()
Chevrolet captiva, ford galaxy, wv sharan, wv touran, mb vito, citroen c8, renault espace,…
U WV bysme se asi nedoplatili. Teď to je asi nejvíc o penězích. Rozhodně se chceme vejít do 200tisíc. A zas nechceme auto 10 let staré :/
Ty více místné auta jsme nechtěli, přijde nám to už zbytečně moc velké. Kamarád má ani nevím co, ale i když tam má 7 sedaček, tak do kufru dá kočárek i s velkým nákupem. Víc jak 3 děti stejně nejsou v plánu ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Chrysler Voyager, to je ještě i levné…
tak to vypadá dobře, ale ta spotřeba co to bude v 2,4 mít :/ teď máme 1,6 - tak abychom se nezabili ![]()
@Liduše píše:
tak to vypadá dobře, ale ta spotřeba co to bude v 2,4 mít :/ teď máme 1,6 - tak abychom se nezabili
Chce to koupit nějaké v plynu.
Meli jsme Citroen Berlingo a kocar se vesel neslozeny, i zbylo kolem misto.
@lokynka o tomhle fiatu vím, ale mě se nelíbí ![]()
@j.a.n.i1 já tomu plynu furt nemůžu přijít na chuť, ale je fakt, že to hodně lidí chválí :/
My máme VW Multivan, tam by se vešla kromě kočárku i postýlka, ale cenově je to už jinde… Doporučovala bych něco jako Citroen berlingo, Fiat doblo, Renault Cangoo nebo některé z těch 7-mi místných SUV, VW Sharan, Seat Alhambra, nějaká Kia, Chevrolet…