Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
chci se zeptat kde se dá pořídit iphone 5, za rozumnou cenu, aby to nebyl nějakej šunt kterej mi pak přijde a já akorát budu naštvaná že jsem vyhodila peníze.. nechce se mi ale kupovat novej za 16 - 20 tisic.. tak poradte
Dik Monča:)
Upraveno administrátorem 2.8. 13:06 - inzerát
Manžel říkal, že na podzim by měli představit iphone 5 v odlehčené plastové formě a bude levnější ![]()
Když na to nemáš, tak ho nekupuj, ne?
Kup si čínskou kopii a obrázek jablka tam nalep ![]()
@neprihlasena píše:
Když na to nemáš, tak ho nekupuj, ne?![]()
Kup si čínskou kopii a obrázek jablka tam nalep
@neprihlasena Proč jako?? Dá se sehnat už i levněji na netu, třeba za 12, proto se ptám kde byste mi poradili kde je to nejlepší sehnat..ale rejpalky se vždy najdou co ![]()
@Becky00 No co… buď koupím za cenu, jakou stojí, nebo bazarový, nebo teda nekuju, a když už mluví o šuntu - u iphonu - tak asi fakt přemýšlí nad něčím takovým a samolepky znaku iphone se prodávají ![]()
@moniicfka píše:
@neprihlasena Proč jako?? Dá se sehnat už i levněji na netu, třeba za 12, proto se ptám kde byste mi poradili kde je to nejlepší sehnat..ale rejpalky se vždy najdou co
Tak proč se ptáš, když víš, kde ho seženeš?
@neprihlasena Právě že nevím kde.. vím že se dá sehnat ale kde.. a kde je to bezpečný že to nebude nějakej podvod.. ![]()
Kup si ho u operátora, nebo u Apple. Jelikož je sakra hodně podvodů.. hodně lidí chce Iphone, ale aby byl co nejlevnější
já mám Iphouny dva, koupené jednoho u O2 a jednoho u T-Mobile. Teď čekám na 5S
Už aby byl ![]()
@neprihlasena Asi jste to nepochopila
mluvím o šuntu, s tím že nechci koupit něco aby mě přišel poškábaný nefunkční telefon.. bohužel nechci jen tak vyhodit 20 tisíc.. proto se ptám kde se dá sehnat levnější a v pohodě ![]()
@MiskaKosa No právě podvodníku je!
Má vyjít 5s?.. mě by stačila ta 5 ![]()
@moniicfka píše:
@neprihlasena Asi jste to nepochopila![]()
![]()
mluvím o šuntu, s tím že nechci koupit něco aby mě přišel poškábaný nefunkční telefon.. bohužel nechci jen tak vyhodit 20 tisíc.. proto se ptám kde se dá sehnat levnější a v pohodě
nechceš zbytečně vyhodit 20tis?
tak si kup Nokii nebo jiný… ![]()
@moniicfka píše:
@MiskaKosa No právě podvodníku je!![]()
Má vyjít 5s?.. mě by stačila ta 5
Někdy na podzim má vyjít
Tak už se těším ![]()
@MiskaKosa píše:
nechceš zbytečně vyhodit 20tis?![]()
![]()
![]()
![]()