Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@MiskaKosa To zase nechci
kamarád ho sehnal za 8 000 a je nový! ![]()
@moniicfka píše:
@MiskaKosa To zase nechcikamarád ho sehnal za 8 000 a je nový!
Tak se zeptej jeho
i když 5ku za 8? No tak to teda nevím…
IPhone za dvacku nemá smysl, to víš sama. On ale nemá nic navíc oproti jiným chytrým telefonům za půlku. Takže jestli nechceš drahej telefon, nekupuj si iPhone.
@moniicfka píše:
@MiskaKosa Noo fakt
16GB seženeš od nějakých 14 tis… hele pokud si to vzal k paušálu, tak jo tomu bych i věřila, ale jinak neee… ![]()
@ncc1701 píše:
Novej iPhone za osmičku? Aby to byl opravdu iPhone.
právě…
Ja mela iphone 3g a prodala sem ho, vubec bych si nekupovala tak drahej telefon je to zbytecnost, koupila sem si Lg optimus l9 a super, kam se hrabe Iphone ![]()
@moniicfka píše:
@MiskaKosa To zase nechcikamarád ho sehnal za 8 000 a je nový!
No to bych chtěla vidět, ja teď prodala 3 roky starou prostou 4ku s poškozeným foťákem za 4500. Za osmičky novou pětku koupím taky, klidně tři. ![]()
@lucka83 píše:
Ja mela iphone 3g a prodala sem ho, vubec bych si nekupovala tak drahej telefon je to zbytecnost, koupila sem si Lg optimus l9 a super, kam se hrabe Iphone
Já třeba už nikdy nic jinýho než Apple nechci… ostatní v porovnání s nimi mi přijdou jako šuntíky
![]()
@moniicfka píše:
@neprihlasena Asi jste to nepochopila![]()
![]()
mluvím o šuntu, s tím že nechci koupit něco aby mě přišel poškábaný nefunkční telefon.. bohužel nechci jen tak vyhodit 20 tisíc.. proto se ptám kde se dá sehnat levnější a v pohodě
Víš, problém je, že buď chceš ten telefon, tak to není „zbytečně vyhodit 20 tisíc“, ale koupíš ověřený, nebo prostě je ti za to líto těch peněz, což znamená, že na to máš horko těžko a pak je lepší koupit něco jiného ![]()
A ano, MisaKosa má pravdu - operátoři nebo autorizovaný prodejce ![]()
No vidíš, pro mě by to bylo zbytečný vyhození, Apple bych si nekoupila ani kdyby stál čtyřku ![]()
@Žirafátko píše:
No vidíš, pro mě by to bylo zbytečný vyhození, Apple bych si nekoupila ani kdyby stál čtyřku
Já bych zase ani zadara nechtěla Samsung a HTC… k těmto značkám mám naprostý odpor ![]()
A proč chceš zrovna iP5?
jako fakt souhlasím s holkama. Když na to nemáš, tak si to nekupuj, to je nesmysl. Přece nebude například měsíc hladová, ale hlavně, že máš iP5 ![]()