Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dáváte taky přednost ovesným müsli dobrotám kupovaným na internetu nebo jste ještě nezanevřely na kupované v obchodě?
Přijde mi, že je děsná móda nakupovat na mixitu nebo teď nově na dasmüsli. Všude kde otevřu nějaké stránky na netu, tak na mě juká reklama. Přijde mi to ale docela drahý. Přece dneska existuje tolik druhů, že si každý může v pohodě vybrat někde v krámě… Stejně musí vést čokoládové, protože jsou vždycky pryč jako první.
Za pár let už možná budou kamenné obchody přežitek. ![]()
No jestli jste taky propadli mixit mánii nebo kupujete müsli normálně v obchodě…
@yannetka dávám přednost mixitu, protože mám alergii na ořechy a většinu müsli v obchodě nesmím. Takže tak.
@bibianka ne, jen zvědavost. Všude totiž čtu jen o vychvalování nakupování müsli na netu a nechápu to. Za tu cenu…
@yannetka
tak ja jsem sileny vybiravec, takze to chapu.
ted nenakupuju, protoze nejsem v CR, ale asi si pak nejake objednam.
Kupuji si ho v obchodě, dávám přednost ořechovo/medovému, protože nemám ráda mléko, jogurty atd. tak to jím suché a chutná mi právě jen tahle příchuť.
Když už na to mám chuť, udělám si svoje müsli, je to rychlé a levnější než v obchodě
A hlavně si tam namíchám co chci ![]()
@Ve-ru píše:
Když už na to mám chuť, udělám si svoje müsli, je to rychlé a levnější než v obchoděA hlavně si tam namíchám co chci
jak ho děláš?
@yannetka to ne, ale v obchodě mám hodně malý výběr. Můžu třeba jedno müsli z těch co mají na výběr. Na mixitu si namíchám jaké chci jen vynechám ořechy. Zkus si někdy přečíst složení müsli nebo müsli tyčinek a zjistíš jak na tom alergici jsou.