Levnější, ale dobrý kojící polštář?

483
2.8.13 18:13

levnější, ale dobrý kojící polštář?

Prosím doporučí někdo, dobrý, ale levnější kojící polštář? Cena cca do 600 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
2.8.13 18:15

Podle mě je jedno za kolik, prostě vyber co ti líp sedí, jestli kuličky nebo kjiná výplň a to je všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.8.13 18:17

Já ho třeba vůbec neměla, kojila jsem s pomocí polštářku, takže bych fakt koupila třeba na MMB levný a pak kdyžtak koupila lepší, kdyby si ho využívala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.8.13 18:17

Případně prosím doporučení, jaká výplň je podle vás lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.8.13 18:18

@lyrica
kdyz to vetsinou clovek zjisti, az kdyz ma to dite u prsu :lol:
ja jsem si treba koupila krasny, cenove lehce nadprumer a kojit s nim mi neslo - byl moc pevny. ale bezva se s nim spalo v tehotenstvi a pak v nem prcek sedel, takze se vyuzil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.8.13 18:20

@Ali-Ali A tam nešlo ubrat tu výplň? Já měla na zip a šlo z toho ubírat a přidávat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.8.13 18:21

Já si koupila Matýsek bez potahu (takže je čistě bílý), stál okolo 400 a je skvělý. Teď na něm spím každou noc :) místo kuliček mám klasickou výplň, kuličky slehávají a musí se docpávat. Až bude mimčo dokoupím i potah, bude se líp prát (tento celý polštář jsem vyprala v pračce a uschl asi za čtyři hodiny). A je taky na zip :palec:
 http://www.tehotenskypolstar.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
2.8.13 18:27

Ahoj, mám dva polštáře. ¨První jsem si koupila ještě v těhotenství, je to můj mazlik :D Má výplň z PES kuliček (duté vlákno), polštář se blbě stáčí kolem sebe a nedá se tvarovat. Dost se slehává, pořád ho klepu. Koupila jsem za pár kaček použitej s EPS kuličkama, a ten je lepší. hezky se tvaruje, dítko si v něm napolohuješ podle potřeby. Já třeba i konce svážu a mimčo má tak „hnízdečko“ na spaní :) takže za mě určitě ten…

Příspěvek upraven 02.08.13 v 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
2.8.13 18:27

@hanula23 já koupila kvalitu Red Castle - Big Flopsy (máme ho dvakrát, můj mi ho pořád bral) :lol: myslím, že kvalitnější kojopolštář na trhu ani není :lol: a koupila jsem za 600 jeden kus - z druhé ruky ale fakt jako nové. Majitelky je asi hoodně dobře udržovaly. Já jsem z nich nadšená. :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
2.8.13 18:28

Já mám tento, z druhé ruky a je výborný, i na spaní v těhu byl super. výplň nejsou ty šustivé kuličky ale je to jako normální polštář. http://www.pohodove-bydleni.cz/…odry-99.html

• Citovat
  • Upravit
verulicek
2.8.13 18:31

@hanula23 tady odkaz- já mám řlutý a slonovinový http://www.modrykonik.cz/…-red-castle/ nešustí, nevím, co v něm přesně je ale dá se to najít na netu.

• Citovat
  • Upravit
4624
2.8.13 19:22

Pořídila jsem si nakonec dražší Candide, neboť z levnějších jsem si nemohla nic vybrat. nelíbily se mi velké kuličky, nejasní výrobci, málo výplně,…
Ve vybraném polštářku výplní byly mikroperly a nemohla jsem si polštářek vynachválit. K mé smůle jsem neměla mlíčko a po beznadějných 4 měsících jsem kojení vzdala. Nicméně díky polštářku bylo pohodlí s polšátřem v porodnici nesrvonatelné. Trpím bolestmi krční páteře a kvalitní kojící polštářek byla skvělá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
3.8.13 09:58

Ahoj, děkuji všem za odpovědi, teď ještě vybrat správně! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
4.8.13 19:21
@Any83 píše:
Já si koupila Matýsek bez potahu (takže je čistě bílý), stál okolo 400 a je skvělý. Teď na něm spím každou noc :) místo kuliček mám klasickou výplň, kuličky slehávají a musí se docpávat. Až bude mimčo dokoupím i potah, bude se líp prát (tento celý polštář jsem vyprala v pračce a uschl asi za čtyři hodiny). A je taky na zip :palec:
http://www.tehotenskypolstar.cz/

děkuju ti za odkaz, nejspíš budu objednávat od nich, ceny mi přidu příznivé a vypadá to i kvalitně :-) zeptám se tě ještě, ohledně té klasické výplně, lze ten polštářek tvarovat? myslím jestli není moc tuhý atd. prý jsou na to tvarování právě lepší ty kuličky, ale manžel taky, stejně jako ty, říká, že se to bude slehávat a že je lepší ta klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák