Platit část hypo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3792
23.6.23 22:30
@j.a.n.i1 píše:
Aha, takže když budes bydlet v najmu, tak je taky ok, když se na nem patrner nebude podilet? Nižší ho mit taky nebudes a taky si ho platis kvuli sobě :think:

Nájem je výdaj. Hypotéka investice.

• načítám...
101536
23.6.23 22:31
@Sisika9 píše:
Tak vidíš. Na jeho řeči, ze jinde bys taky platila nájem řekni, že on by bez tebe taky musel platit celou hypo. Díky tobě ušetří na energiich a získá životní parťačku, a to je k nezaplacení ;)

No, to je fakt k nezaplacení ziskat vyzirku, ktera ma pocit, ze je povinností partnera zajistit ji bezplatné bydlení.

• načítám...
3792
23.6.23 22:32
@j.a.n.i1 píše:
No, to je fakt k nezaplacení ziskat vyzirku, ktera ma pocit, ze je povinností partnera zajistit ji bezplatné bydlení.

Tak pokud si raději vybere blbku, co ho bude sponzorovat, jeho volba :nevim:

• načítám...
101536
23.6.23 22:33
@Sisika9 píše:
Nájem je výdaj. Hypotéka investice.

Aha tak fajn, fajn, takže on svuj byt pronajme, to mu pokryje hypo a společně pujdou do najmu a to uz je cajk platit napul, neb to je vydaj a nikoliv investice :mrgreen:

• načítám...
3792
23.6.23 22:34
@j.a.n.i1 píše:
Aha tak fajn, fajn, takže on svuj byt pronajme, to mu pokryje hypo a společně pujdou do najmu a to uz je cajk platit napul, neb to je vydaj a nikoliv investice :mrgreen:

Hele, v tomhle se prostě neschodneme :nevim:

• načítám...
3
23.6.23 22:36

Zakl

@j.a.n.i1
Kde píšu že chci bezplatné bydlení? Prosim čti důkladně příspěvky a snaž se porozumět psanému textu.
Píšu že jsem se chtěla podílet na všem.

• Hypo
  • Vybavení
  • Vše.

Píšu že o proti partnerovi bych platila o 5 tisíc méně.
Jen bych ráda také byla někde zaznamenaná svým podílem, který by časem udělal několik mil. ;)

• načítám...
101536
23.6.23 22:38
@megane12 píše:
@j.a.n.i1
Kde píšu že chci bezplatné bydlení? Prosim čti důkladně příspěvky a snaž se porozumět psanému textu.
Píšu že jsem se chtěla podílet na všem.
  • Hypo
  • Vybavení
  • Vše.

Píšu že o proti partnerovi bych platila o 5 tisíc méně.
Jen bych ráda také byla někde zaznamenaná svým podílem, který by časem udělal několik mil. ;)

No, bez podilu evidentně platit nechceš, takze ti asi nezbude, nez si poridit vlastni hypotéku, tam podil mit budes, 100%

• načítám...
14574
23.6.23 22:43
@j.a.n.i1 píše:

Hele a kdyby si našla chlapa, co by měl dluh jiný než hypoteku, taky by bylo podle tebe normální, aby se mu podílela na jeho úhradě?

• načítám...
101536
23.6.23 22:43
@Sisika9 píše:
Hele, v tomhle se prostě neschodneme :nevim:

To neshodnem, neb me by nenapadlo parazitovat na partnerovi, jen protože ma hypoteku, ale jak tak koukam, tak pro spoustu prispivajicich je to naprosto v pořádku. Bych je musela stydet narokovat si bydlení zdarma. Neco jineho je, pokud to nabidne ten s hypotekou, ale i tam bych to nejak kompenzovala.

• načítám...
Anonymní
23.6.23 22:45

Zakl

@j.a.n.i1
Právě že parazitovat nechci. Nejsem takový člověk.

• Upravit
34322
23.6.23 22:45
@Anonymní píše:
@Semtex
Právě že nechci nepřijde mi to v pořádku. Ano teď nic moc nemám krom nějakého vybavení, ale na vybavení do novéhu bytu jsem se měla také podílet.
Nemluvě o tom že ta částka co bych mu posílala za bydlení ve finále dá dohromady pár milionů.Řiká že to bude naše společné já to tak necítím když nebudu nikde psaná.
Já mu chci dát k dispozici své auto a nenapadlo mě si řikat o nějaké placení za užívání.

Jak a za kolik bydlis ted…?

• načítám...
101536
23.6.23 22:47
@Semtex píše:
Hele a kdyby si našla chlapa, co by měl dluh jiný než hypoteku, taky by bylo podle tebe normální, aby se mu podílela na jeho úhradě?

Ale ona se nepodili na uhrade jeho dluhu, ona si plati za svoje bydlení. Viz muj priklad s tim, když on tedy svuj hypobyt pronajme a společně jdou do najmu, ona plati pulku najmu, a najednou uz je to ok, neb neplati bydlení jemu, ale nekomu cizimu. Jasne pokud budou planovat rodinu, musi financni model zmenit, ale opet, to musi i v tom najmu, zatim jsou to dva lide bez zavazku.

• načítám...
Anonymní
23.6.23 22:48

Zakl

Stal se tady z toho začarovaný kruh. :D Děkuji všem za příspěvky do diskuze, ale už mi to přijde jako dohadování a kolovrátek.

Pěkný večer a dobrou. ;)

• Upravit
3792
23.6.23 22:48
@j.a.n.i1 píše:
To neshodnem, neb me by nenapadlo parazitovat na partnerovi, jen protože ma hypoteku, ale jak tak koukam, tak pro spoustu prispivajicich je to naprosto v pořádku. Bych je musela stydet narokovat si bydlení zdarma. Neco jineho je, pokud to nabidne ten s hypotekou, ale i tam bych to nejak kompenzovala.

Já byt zdědila. Mám chtít po partnerovi platit nájem, protože jinde by ho přece taky platil? Ani náhodou :zed:
Jsou prostě lidi, co mají jiný pohled na život než ty, proč hned trváš na tom, že ten tvůj jediný je správný?

• načítám...
101536
23.6.23 22:50
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1
Právě že parazitovat nechci. Nejsem takový člověk.

Pak bys mela platit neco ala najem, bez vyzadovani podilu. Nebo odmitnout sestehovani, nebo jit společně do najmu a on si ten byt na hypoteku poridi jako investici. A uvidi se casem…

Příspěvek upraven 23.06.23 v 22:51

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný