Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Přítel si tě nechce vzít, nechce s tebou společný majetek, ale abys za bydleni platila víc než platíš teď mu není blbí?
promiň, ale vůbec nechápu, jak o tom můžeš jenom chvilku uvažovat
![]()
@Sisika9 píše:
Přítel si tě nechce vzít, nechce s tebou společný majetek, ale abys za bydleni platila víc než platíš teď mu není blbí?promiň, ale vůbec nechápu, jak o tom můžeš jenom chvilku uvažovat
![]()
No je otázka, jestli aktuálně není za tisícovku v dětském pokojíčku u rodičů ![]()
Len prosim, prosim bedlive dbaj na to, aby si s nim neotehotnela, ani nahodou
Ja by som s nim do spolocnej hypo nesla, bud najprv najom, a po cca roku-dvoch, ked sa to vsetko vykrystalizuje, by som premyslala o tak vaznych krokoch…To co date do najmu je nic oproti tomu co budete riesit s hypo ![]()
@Salome123 píše:
No je otázka, jestli aktuálně není za tisícovku v dětském pokojíčku u rodičů
No a? Jak se to s tou její láskou vyvíjí, tak aby nakonec neskončila jako služka na rodičovské bez koruny
známé to tady ty příběhy
zlatej dětskej pokojíček.
Edit: už ji vidím, jak veze batole prvním ranním vlakem babičce (a pak se pro nej poslednim vecernim vraci), ale mohla na brigádu, z které bude tatínkovi splácet hypo ![]()
@Sisika9 píše:
Přítel si tě nechce vzít, nechce s tebou společný majetek, ale abys za bydleni platila víc než platíš teď mu není blbí?promiň, ale vůbec nechápu, jak o tom můžeš jenom chvilku uvažovat
![]()
A proč by si ji měl hned chtít brát a mít s ní společný majetek, když spolu ani společně nikdy nebydleli a tím pádem se v podstatě pořádně neznají? Je to evidentně naivka, která si myslí, že randíčkováním a dovolenkováním partnera zná. Navíc jak píše, skřípe jim to už teď a holka si dosud nebyla schopná nic našetřit, takže finanční gramotnost taky asi nula. To by musel být chlap padlý na hlavinku si s ní pořizovat hypo.
@Cizinka 999 píše:
Ja chápu že je opatrny, když da do toho finance on. Láska je krásná věc ale musíme zůstat I realisti
To já taky chapu, ze tu hypotéku nechce s ni sdílet, no ale v tom případě by logicky neměl požadovat, aby mu na ni přispívala ![]()
@Anonymní píše:
@andrasteia
Nepolepším budu mu dávat víc než aktuálně a on sám řekl že budu platit část hypo. Od začátku to tak nazývá
Jojo, takže penízky do kapsicky nechat si sypat, to by se mu líbilo, ale ošetřit to formálně, to neee ![]()
A ty na toto chceš fakt přistoupit? Jseš normální?
Jakoze ti řekne ať mu davas peníze, tak mu je davas, pak ti řekne, ať mu davas víc, tak mu hnedka jdeš dávat víc?
Nechceš je dávat radši mne? Já bych ti vždycky pulku poslala zpátky, ať z toho taky něco mas 😜 😜 😜
@Semtex
Právě že nechci nepřijde mi to v pořádku. Ano teď nic moc nemám krom nějakého vybavení, ale na vybavení do novéhu bytu jsem se měla také podílet.
Nemluvě o tom že ta částka co bych mu posílala za bydlení ve finále dá dohromady pár milionů.
Řiká že to bude naše společné já to tak necítím když nebudu nikde psaná.
Já mu chci dát k dispozici své auto a nenapadlo mě si řikat o nějaké placení za užívání.
@Semtex píše:
To já taky chapu, ze tu hypotéku nechce s ni sdílet, no ale v tom případě by logicky neměl požadovat, aby mu na ni přispívala
A ona by logicky nemela pozadovat aby ji on platil bydlení.
@Salome123 píše:
A proč by si ji měl hned chtít brát a mít s ní společný majetek, když spolu ani společně nikdy nebydleli a tím pádem se v podstatě pořádně neznají? Je to evidentně naivka, která si myslí, že randíčkováním a dovolenkováním partnera zná. Navíc jak píše, skřípe jim to už teď a holka si dosud nebyla schopná nic našetřit, takže finanční gramotnost taky asi nula. To by musel být chlap padlý na hlavinku si s ní pořizovat hypo.
Na místě toho chlapa bych si ji taky hned nebrala a ani bych si s ní nebrala hypo. A kdyby se sama nabízela, tak bych příspěvek na bydlení neodmítla. Ale na místě zakladatelky bych nic neplatila ![]()
@j.a.n.i1 píše:
A ona by logicky nemela pozadovat aby ji on platil bydlení.
On ho ale neplati ji. Platí jo sobě. Nebo by snad bez zakladatelky byla hypo nižší? ![]()
@Anonymní píše:
@Semtex
Právě že nechci nepřijde mi to v pořádku. Ano teď nic moc nemám krom nějakého vybavení, ale na vybavení do novéhu bytu jsem se měla také podílet.
Nemluvě o tom že ta částka co bych mu posílala za bydlení ve finále dá dohromady pár milionů.Řiká že to bude naše společné já to tak necítím když nebudu nikde psaná.
Já mu chci dát k dispozici své auto a nenapadlo mě si řikat o nějaké placení za užívání.
Tak vidíš. Na jeho řeči, ze jinde bys taky platila nájem řekni, že on by bez tebe taky musel platit celou hypo. Díky tobě ušetří na energiich a získá životní parťačku, a to je k nezaplacení ![]()
@Sisika9 píše:
On ho ale neplati ji. Platí jo sobě. Nebo by snad bez zakladatelky byla hypo nižší?
Aha, takže když budes bydlet v najmu, tak je taky ok, když se na nem patrner nebude podilet? Nižší ho mit taky nebudes a taky si ho platis kvuli sobě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat