Plavání kojenců - Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
chala: a stoji to kolik? tam psali 2200 kč a pak v aktualitach 2640 za 12 lekci je to tak? a 4 deti, je to v pohode , venuje se vam? do babylonu nejdu, v 6 uz plavat nechci. uvazuju ze bud bazen nebo zlaty lev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lovellytele,oni to teď v tom bazénu mají na 12lekcí, lépe jim to vychází časově(říjen-prosinec, leden-březen,duben-červen). Tak se platí těch 2640korun. Já jsem s přístupem instruktorky moc spokojená, zvládne se věnovat všem 4dětem. Po celou dobu kurzu máte stejnou instruktorku.
Ještě jsem si vzpomněla, že se plave i na Dobiášovce ve škole, ale víc nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chala: ja uz jsem si s tou pani psala , oteviraj tedka kurz 28.02 a je moznost se prijit podivat. tech 12 lekci je super. no dobiaska na ta prej je studena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lovelytelle,tak to je fajn
To sis psala asi s paní Hankou Kalibovou. Já většinu kurzů plavala u paní Jany Šimonové.Ale je tam víc instruktorek, každá plave v jiný den. Tak ať se vám plavčo líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo psala jsem si s ni, tak zatim to vypada, ze jeste budeme plavat ve vane, ale musim se dohodnout do kdy to pujde, asi uz nam za chvili bude vana mala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dovolím si obnovit tuto diskusi. Máte některá aktuální info o plavání kojenců v Liberci? Mojí holčičce budou příští týden 4 měsíce, tak bych se o to asi měla začít zajímat, abych to neprošvihla. Pročetla jsem sice stránky o plavání ve Zlatém lvu, ale nenašla jsem cenu, nic. Děkuji předem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gonyosoma my jsme chodili do libereckeho bazenu, plavou od 6 mesicu a byli jsme spokojeny ted urcite budou zacinat jarni kurzy brezen nebo duben
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovelytelle dekuju za reakci. Ja jsem slysela jeste o Zlatem lvu a nejak si na to nedokazu udelat nazor..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gonyosoma do zlateho lva bych nesla, kamaradka tam plavala a moc si to nechvalila nehlede na to, ze pani co to ma neni z lbc a byvaj problemy s omluvama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gonyosoma Kromě bazénu a Zlatého lva se ještě plave v Berušce- www.studioberuska.cz Tam plavou do 6měsíců ve vaně (jen samo mimčo), a pak přecházejí do Babylonu. Řekla bych, že mají všichni ceny podobné. Ještě se plavalo na Dobiášovce-nevím, jestli ještě funguje. A také některé maminky dojíždějí do Jablonce do Mišutky.
Já jsem plavala s oběma dětmi v bazéně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chodíte někdo aktuálně plavčit s mimi v LBC? Zvažujeme jestli Babylon, Bazen či Zlatý lev. Zajímá nás co je nového, teď v 11/2018 bude začínat kurz v Babylonu a pak v lednu snad v Bazenu. Diky za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JarčaZ píše:
Ahoj, chodíte někdo aktuálně plavčit s mimi v LBC? Zvažujeme jestli Babylon, Bazen či Zlatý lev. Zajímá nás co je nového, teď v 11/2018 bude začínat kurz v Babylonu a pak v lednu snad v Bazenu. Diky za info
Po tom, co jsem navštívila Babylon na běžné plavání a blbnutí
, tak by mě tam už nikdy nikdo nedostal. Natož s miminem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit