Plavání kojenců - Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
14.2.11 14:01

chala: a stoji to kolik? tam psali 2200 kč a pak v aktualitach 2640 za 12 lekci je to tak? a 4 deti, je to v pohode , venuje se vam? do babylonu nejdu, v 6 uz plavat nechci. uvazuju ze bud bazen nebo zlaty lev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.2.11 15:03

Lovellytele,oni to teď v tom bazénu mají na 12lekcí, lépe jim to vychází časově(říjen-prosinec, leden-březen,duben-červen). Tak se platí těch 2640korun. Já jsem s přístupem instruktorky moc spokojená, zvládne se věnovat všem 4dětem. Po celou dobu kurzu máte stejnou instruktorku.
Ještě jsem si vzpomněla, že se plave i na Dobiášovce ve škole, ale víc nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.2.11 19:30

chala: ja uz jsem si s tou pani psala , oteviraj tedka kurz 28.02 a je moznost se prijit podivat. tech 12 lekci je super. no dobiaska na ta prej je studena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.2.11 20:12

Lovelytelle,tak to je fajn :palec: To sis psala asi s paní Hankou Kalibovou. Já většinu kurzů plavala u paní Jany Šimonové.Ale je tam víc instruktorek, každá plave v jiný den. Tak ať se vám plavčo líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.2.11 21:53

jojo psala jsem si s ni, tak zatim to vypada, ze jeste budeme plavat ve vane, ale musim se dohodnout do kdy to pujde, asi uz nam za chvili bude vana mala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
21.2.13 11:23

Ahoj holky, dovolím si obnovit tuto diskusi. Máte některá aktuální info o plavání kojenců v Liberci? Mojí holčičce budou příští týden 4 měsíce, tak bych se o to asi měla začít zajímat, abych to neprošvihla. Pročetla jsem sice stránky o plavání ve Zlatém lvu, ale nenašla jsem cenu, nic. Děkuji předem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
21.2.13 21:12

@Gonyosoma my jsme chodili do libereckeho bazenu, plavou od 6 mesicu a byli jsme spokojeny ted urcite budou zacinat jarni kurzy brezen nebo duben

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.2.13 10:22

@lovelytelle dekuju za reakci. Ja jsem slysela jeste o Zlatem lvu a nejak si na to nedokazu udelat nazor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.2.13 10:49

@Gonyosoma do zlateho lva bych nesla, kamaradka tam plavala a moc si to nechvalila nehlede na to, ze pani co to ma neni z lbc a byvaj problemy s omluvama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.2.13 11:10

@lovelytelle Děkuji za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.2.13 21:26

@Gonyosoma neni zac tak at dobre vyberete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.2.13 22:15

@Gonyosoma Kromě bazénu a Zlatého lva se ještě plave v Berušce- www.studioberuska.cz Tam plavou do 6měsíců ve vaně (jen samo mimčo), a pak přecházejí do Babylonu. Řekla bych, že mají všichni ceny podobné. Ještě se plavalo na Dobiášovce-nevím, jestli ještě funguje. A také některé maminky dojíždějí do Jablonce do Mišutky.
Já jsem plavala s oběma dětmi v bazéně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.6.18 12:07

Maminky, chodili každého půl roku plavat s miminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.11.18 15:25

Ahoj, chodíte někdo aktuálně plavčit s mimi v LBC? Zvažujeme jestli Babylon, Bazen či Zlatý lev. Zajímá nás co je nového, teď v 11/2018 bude začínat kurz v Babylonu a pak v lednu snad v Bazenu. Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.11.18 15:59
@JarčaZ píše:
Ahoj, chodíte někdo aktuálně plavčit s mimi v LBC? Zvažujeme jestli Babylon, Bazen či Zlatý lev. Zajímá nás co je nového, teď v 11/2018 bude začínat kurz v Babylonu a pak v lednu snad v Bazenu. Diky za info

Po tom, co jsem navštívila Babylon na běžné plavání a blbnutí :poblion: , tak by mě tam už nikdy nikdo nedostal. Natož s miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí