Plavání - leh na záda - řev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
8.9.11 11:38

Díky moc za reakce, všechny…
Uklidnili jste mě, že v tom nejsme sami…ale moc nepotěšili :kytka:
Tak jsem teda zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet…Hrotit to rozhodně nechci a taky pak instruktorce řeknu, že to zkusíme, ale nutit ho prostě nebudu, nechci aby si to plavání znechutil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
8.9.11 12:43

Ahoj, tak já poskytnu to uklidnění, co si žádáš :mrgreen: . Měli jsme taky, malá vodu miluje, plavčo by nejraději každý den, ale ze začátku taky nechtěla plavat na zádech, říkala nám cvičitelka, že to je hodně častý, že to ty děti na zádech až tak rádi nejamjí, ale že je třeba to pořád zkoušet, úplně jim nepovolit a normálně si zvyknou a taky si posílí nějaký jiný svalíky a pak to milujou. Jen si už nepamatuju, jak dlouho to trvalo, ale moc ne. Tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
8.9.11 14:09

Ahojky,tak mi chodíme plavat už rok.Málá celou dobu na zádech v pohodě :pankac: .Zlom nastal až teď o prázdninách,když jsme byli plavat a já ji chtěla dát na záda.Chytne se mě kolem krku a řve 8-o .No holt budeme muset vydržet a snad to přejde. :think: Všem přeju úspěšné plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.12 17:45

Záda

Dobrý den,dovolte mi, abych reagovala na Vaši diskuzi.Pracuji jako instruktorka plavání a specializuji se na děti od 6 měsíců do cirka 1 roku.Poloha na zádech se většinou přestane líbit dětem okolo 8 měsíce věku.Je to způsobené jejich vertikalizací.Většina dětí se touto dobou plazí po bříšku, houpe se na kolínkách, začíná lézt a dokáže se samo potěšit.Nutit děti i přes pláč plavat na zádech bych neviděla jako dobrý nápad.A druhá věc je, že pokud plavete 90 % času na bříšku,musí zákonitě dojít k přetížení svalových skupin.Pokud dítě odmítá polohu na zádech, je dobré ho zabavit.Dát do ručičky balonek, vodolepku…V některých klubech mají na stropě zavěšené kolotoče k postýlce a při poloze na zádech je rozhoupají.Mějte se hezky a ať Vás plavání baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí