Plavání s kojenci Ostrava - kde a za kolik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
misa5504
1.11.15 13:53

Tj teda hnus, ještě za ty prachy. Plavání nepatrí mezi nejlevnější zálezitosti, smutné :? :?

• Citovat
  • Upravit
6.1.16 15:56

Holky, přidám aktuální zkušenost, hledala jsem plavání pro malého-má týdnů.. a v úterý nám poprvé přijede paní domů na vaničkové-takže jsem pochopila, že je to individuální, v domácím prostředí.. žádné hromadné vaničkování jsem tedy nenašla zatím :) jsme z poruby:) cena 270,– za lekci včetně dopravného… hádám, že si zaplatím 2-3lekce a pak budu malého potápět už sama :))) uvidíme, jak to půjde :) jinak určitě chceme plavak dlouhodoběji-malý vodu zbožňuje :) ráda bych pak dojížděla na sarezu v porubě-máte zkušenosti? jste spokojené-dávám přednost teplejší vodě, netrvám na otužování-taky by se mi líp s malým fungovalo v teplejší, jsem zmrzlina :) případně zda si musím rezervovat plavání nějak dlouho předem? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
6.1.16 18:49

Tak my se konečně dostali na plavání v Porube. Je to plavecká školička Daniely Klímové a jsem maximálně spokojená. Jen doporučuji zapsat se dřív, my čekal 4 měsíce až bude volno :roll:

• Citovat
  • Upravit
misa5504
6.1.16 18:52

@dortiky.ostrava Já jsem horkokrebvná, takže vodu moc neposoudíma malý je taky otužilec, ale mi připadá voda tak akorát. Je fakt, že na poseldní lekci jedno dítko drkotalo,,zubama,, :D Fakt doporučuju napsat tam třeba už teď, budou to mít jako předběžný zápis. Plavání je až od 6 měsíců, ale většinou tam jsou starší děti kolem 8 měsíců. Mají i dpbrý elektronický systém, kde můžeš mimčo v případě nemoci odhlásit. Za mě fakt doporučuju. Bála jsem se, jestli to za ty peníze bude s tát astojí :) Myslím, že 10 půlhodinových lekcí vyšlo na 1700 ;)

• Citovat
  • Upravit
21.3.16 15:42

My máme vaničku doma, jezdí nám lektorka 1× týdně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí