Plavání s kojenci Ostrava - kde a za kolik?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Holky, přidám aktuální zkušenost, hledala jsem plavání pro malého-má týdnů.. a v úterý nám poprvé přijede paní domů na vaničkové-takže jsem pochopila, že je to individuální, v domácím prostředí.. žádné hromadné vaničkování jsem tedy nenašla zatím
jsme z poruby:) cena 270,– za lekci včetně dopravného… hádám, že si zaplatím 2-3lekce a pak budu malého potápět už sama
uvidíme, jak to půjde
jinak určitě chceme plavak dlouhodoběji-malý vodu zbožňuje
ráda bych pak dojížděla na sarezu v porubě-máte zkušenosti? jste spokojené-dávám přednost teplejší vodě, netrvám na otužování-taky by se mi líp s malým fungovalo v teplejší, jsem zmrzlina
případně zda si musím rezervovat plavání nějak dlouho předem? děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my se konečně dostali na plavání v Porube. Je to plavecká školička Daniely Klímové a jsem maximálně spokojená. Jen doporučuji zapsat se dřív, my čekal 4 měsíce až bude volno ![]()
- Citovat
- Upravit
@dortiky.ostrava Já jsem horkokrebvná, takže vodu moc neposoudíma malý je taky otužilec, ale mi připadá voda tak akorát. Je fakt, že na poseldní lekci jedno dítko drkotalo,,zubama,,
Fakt doporučuju napsat tam třeba už teď, budou to mít jako předběžný zápis. Plavání je až od 6 měsíců, ale většinou tam jsou starší děti kolem 8 měsíců. Mají i dpbrý elektronický systém, kde můžeš mimčo v případě nemoci odhlásit. Za mě fakt doporučuju. Bála jsem se, jestli to za ty peníze bude s tát astojí
Myslím, že 10 půlhodinových lekcí vyšlo na 1700 ![]()
- Citovat
- Upravit
Tj teda hnus, ještě za ty prachy. Plavání nepatrí mezi nejlevnější zálezitosti, smutné