Plavání v prosinci

40
22.11.11 17:07

Plavání v prosinci

Ahojky,
prosím tímto o Vaše názory. Mám nabídku, že bych mohla chodit s mým 7 měsíčním synem do plavání od 1. prosince. Moc ráda bych s ním plavat chodila, jenže mě trochu odrazuje počasí. Teplota vody bude 31 stupňů, což je snad v pohodě. Navíc budeme jezdit kočárkem, takže žádné teplo auta na zpáteční cestě. Dále máme možnost chodit do sauny, ale trochu se bojím, aby nebyl moc přehřátý. Co a jak, aby v průběhu neonemocněl??? Máte nějaké návrhy? Sem s nimi. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
22.11.11 17:15

Kazdopadne bez!!! :palec:
My budeme chodit od ledna, myslim, ze toho az tolik nehrozi. Proste poradne vysusit a po plavani mu dat v ramci bazenu treba ve vestibulu svacu, pockat, az se aklimatizuje a normalne obleci a jit jako z domu! :think:
Nejhorsi je, jak deti chodi z bazenu s mokrou hlavou a jeste uricene a vyhrate a venku je hned ofoukne!
To bude v pohode a jeste to prcka zotuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
22.11.11 17:23

Kašli na počasí a choďte!
My chodíme do sauny hned po plavání. V bazéně „vymrznem“, v sauně se prohřejem, pak se „uklidníme“ v relaxačce! Děti mi ve středu chytí slabou rýmu, v sobotu se jí v sauně zbaví a tak to chodí celou zimu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.11.11 17:26

s miminem jsem chodila plavat celou zimu a paráda! doporučuji. Vůbec jsme nebyli nemocní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.11.11 17:26

Pokud to bude bazén kam chodí plavat děti, tak k tomu většinou mívají hernu, kde se pak dá aklimatizovat… Prostě počkáš, až oba vychladnete z vody a bude to. My chodili tuším od března a bylo to fajn, syn byl moc spokojený. A chodili jsme pěšky. Nemocný sice byl, ale z bazénu to zřejmě neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.11.11 17:56

taky jsme chodili i v prosinci a zadny problem…kdyz byla mensi tak jsme jezdili az do brna…takze se taktez povozila kocarem…dyt ve fusaku je krasne teplicko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.11 18:04

ahoj, já s klukem chodila od malinka celoročně a bylo to bezva, někde jsou i herničky , podle mě je to škoda ty děti o bazén připravit na celou zimu. já bych rozhodně šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.11.11 18:26

Chodíme od necelého půl roku, rýmu chytá bez ohledu na bazén. Také nejdřív bazén - momentálně s řevem - pak sauna a masáž, než se vypr..líme ven, tak je OK, autem jsme nikdy nejeli, vždy kočárek, chodíme v neděli dopo, takže tatínek pokračuje v procházce a já jdu domů vařit :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
22.11.11 19:50

malý byl rýmový a co jsme začli pravidelně chodi na bazén, tak mu to zázrakem přešloo :) a pokračujeme dál, děti mají rády vodu, v kurzu u nás jsou všechny nadšené, být tebou du do toho, je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí