Jak čistit lahvičky?

1262
22.11.11 12:37

Jak cistit lahvicky?

Ahoj,
poradite prosim tipy a triky jak umyvat lahvicky a savicky od mastnoty z mleka?muzu vubec pouzivat Jar,kdyz je potom dam do sterilizatoru?dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
22.11.11 12:39

Normálka Jarem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
22.11.11 12:40

Normálně jsem je umyla Jarem,vyštětkovala :mrgreen: opláchovala dokud pěnily a pak dala do sterilizátoru. úplně stejně jako jiné nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
22.11.11 12:41

Dávala jsem všechno normálně do myčky.

Ale my jsme lahvičky začali používat až kolem osmého měsíce, tak už jsem to moc neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
22.11.11 12:45
BohunkaP píše:
Dávala jsem všechno normálně do myčky.
Bohunko píšeš „všechno“ ty dáváš do myčky i savičky?
To nerýpu,jen se ptám,já se bojím (a vlastně nevím proč)
Jinak ted už lahvičky do myčky dávám také.
Omlouvám se za OT zakladatelce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
22.11.11 12:45

Taky myjeme klasickým jarem a pak je oplachuju horkou vodou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
22.11.11 12:51
Ivoka píše:
BohunkaP píše:
Dávala jsem všechno normálně do myčky.
Bohunko píšeš „všechno“ ty dáváš do myčky i savičky?
To nerýpu,jen se ptám,já se bojím (a vlastně nevím proč)
Jinak ted už lahvičky do myčky dávám také.
Omlouvám se za OT zakladatelce.

No jasně, proč ne? :-D Používám Aventky a nijak jim to neškodí.

Když už tam dávám všechno dětské nádobí, tak savička už je to nejmenší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
22.11.11 12:53

Ahoj,
taky tak od roka dětí dávám lahvičky i savičky do myčky a nikdy se nic nestalo. Máme taky avent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
22.11.11 13:04

lahvičky, savičky, lžičky a misky umývám speciálním přípravkem na ně určené - vyrábí NUK, prodává DM. Ale asi (určitě) to bude podobné, jako JAR… jen o dost dražší :mrgreen:
Jo a nikdy nemyju houbou na normální nádobí, mám kartáč Avent.
Do myčky dávám zřídka. Od té doby, co všechno žužle, nesterilizuji, pouze nové věci. Do nedávna jsem sterilizovala v parní troubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.11.11 13:05

Taky davam vse do mycky - lahve i savicky, nekdy prihodim i dudlik, kdyz se mi priplete do cesty :mrgreen:
Jinak kdyz nedam do mycky, vymyvam jarem a oplachuji tak dlouho, dokud peni a potom jeste tak dvakrat :palec: Jo, a davam tam tak lzici syrove tvrde ryze jak to proplachuju - fajn sů§e to vyboucha, to jsem se docetla na emiminu :-),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.11.11 13:05

Tak to my mame teprve 8 tydnu…doted jsem kupovala specialni jar od Nuku,ale stoji jeden 4,50Euro(ziju v Rakousku)a vydrzi mi dva dny…a to se prodrazi…tak diky,ja mela strach,aby miminku normalni jar neskodil ci tak…a mycku jsem taky zkusila ale zustaly mi mastny:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
22.11.11 13:07

Přesně taky to tak dělám,myju tím speciálním jarem z dm. Kupuju ho, že v něm myju i hračky atd. Ale asi je to stejný jak Jar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.11.11 13:09
bessy píše:
Přesně taky to tak dělám,myju tím speciálním jarem z dm. Kupuju ho, že v něm myju i hračky atd. Ale asi je to stejný jak Jar.

No jo, s tim mi to jde take nejlepe umyt,ale kdyz umeju lahvicky a dudliky, tak je cela lahev pryc…tak jednu na 2 dny a to se dost prodrazi:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.11.11 13:09
SussiK píše:
Tak to my mame teprve 8 tydnu…doted jsem kupovala specialni jar od Nuku,ale stoji jeden 4,50Euro(ziju v Rakousku)a vydrzi mi dva dny…a to se prodrazi…tak diky,ja mela strach,aby miminku normalni jar neskodil ci tak…a mycku jsem taky zkusila ale zustaly mi mastny:-(

Dva dny??? To si lijes i na hlavu? :mrgreen: Jinak si tedy nedokazu predstavit, kam se to za ty dva dny ztrati - teda pokud je to ta klasika co tady, nejakych 400 ml… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50158
22.11.11 13:10

Myla jsem je jarem, pak vypláchla teplou vodou a hodila do hrnce s vařící vodou na vyvaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí