Jak čistit lahvičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1262
22.11.11 14:03
Barca12345 píše:
hofka píše:
Pettynka píše:
já teda vše meju jarem a následně oplachuju…
jednou denne sterilizuju v MW.
Dceri je 5 mesicu a do mycky ji davam jen misku od vecerni kaše a stejne ji pak opláchnu. Do roka se má sterilizovat vse…
do mycky bych dudliky nedala asi jako bych je neolizovala a pod…
ale kazdeho vec… pisu jen svuj nazor… po roce uz klidne asi i do mycky to uz snad dudliky nebudeme pouzivat…
S tím " do roka se má sterilizovat vše " .. no, já přestala vyvářet někdy kolem půlroka, když jsem malou načapala s hadicí od vysavače v puse. Skororoční dítě už oblízne kde co, tomu ty vyvařený lahvičky fakt nepomůžou:-)
Absolutni souhlas. Dcerka si minuly tyden pochutnavala na kole od kocaru a dnes se delila se psem o hracku… :zed:

tak to me Matty lovi kocky…lezt jeste neumi, je malicky, ale jakmile se kocky prochazi kolem jeho hlavicky,tak si je uz umi chytit a zacit zuzlat…kocky uz ozuzlany ocasy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.11.11 14:05
SussiK píše:
Barca12345 píše:
hofka píše:
Pettynka píše:
Dceri je 5 mesicu a do mycky ji davam jen misku od vecerni kaše a stejne ji pak opláchnu. Do roka se má sterilizovat vse…
ale kazdeho vec… pisu jen svuj nazor… po roce uz klidne asi i do mycky to uz snad dudliky nebudeme pouzivat…
S tím " do roka se má sterilizovat vše " .. no, já přestala vyvářet někdy kolem půlroka, když jsem malou načapala s hadicí od vysavače v puse. Skororoční dítě už oblízne kde co, tomu ty vyvařený lahvičky fakt nepomůžou:-)
Absolutni souhlas. Dcerka si minuly tyden pochutnavala na kole od kocaru a dnes se delila se psem o hracku… :zed:
tak to me Matty lovi kocky…lezt jeste neumi, je malicky, ale jakmile se kocky prochazi kolem jeho hlavicky,tak si je uz umi chytit a zacit zuzlat…kocky uz ozuzlany ocasy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pockej az zacne lozit, budou to chudaci, jeste ze je nas pes zlatej :mrgreen: furt mu picha do oci, taha nohy a ocas, jen co se otocim je u nej a drti ho! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
22.11.11 14:10

Já bych myla obyč jarem, taky to tak dělám, malá je na UM cca od měsíce, teď jí v lednu bude rok :wink: a sterilizovala jsem tak do toho třetího měsíce, v šesti začala lézt a v sedmi stát, tímpádem i vše strkat do pusy, takže mi sterilizace přijde jako blbost (nehledě na to, že máme štěně a s tím se vesele dělí o hračky, sušenky :-P )..ale to je zase můj názor :wink:

• Citovat
  • Upravit
9649
22.11.11 14:12
sterezie píše:
Já bych myla obyč jarem, taky to tak dělám, malá je na UM cca od měsíce, teď jí v lednu bude rok :wink: a sterilizovala jsem tak do toho třetího měsíce, v šesti začala lézt a v sedmi stát, tímpádem i vše strkat do pusy, takže mi sterilizace přijde jako blbost (nehledě na to, že máme štěně a s tím se vesele dělí o hračky, sušenky :-P )..ale to je zase můj názor :wink:

Jooo, psi zradlo u nas taky jede, minule si vesele zuzlala granuli… :zed: To by se clovek fakt nesmel ani otocit, natoz se dojit treba vycurat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.11.11 14:12
Barca12345 píše:
SussiK píše:
Barca12345 píše:
hofka píše:
Pettynka píše:
tak to me Matty lovi kocky…lezt jeste neumi, je malicky, ale jakmile se kocky prochazi kolem jeho hlavicky,tak si je uz umi chytit a zacit zuzlat…kocky uz ozuzlany ocasy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pockej az zacne lozit, budou to chudaci, jeste ze je nas pes zlatej :mrgreen: furt mu picha do oci, taha nohy a ocas, jen co se otocim je u nej a drti ho! :mrgreen:

Kocour se pred nim uz ted schovavav, kocicka drzi:-)vcera jsem neudelala dostatecne rychle flasticku,Matty uz drzel kocoura(nevim jak se mu to povedlo, toho chytit je dost tezky :nevim: )a zkousel vysat mleko z ocasu :mrgreen: a kocour nemohl utect mimi ma silu a ja se mohla pocurat smichy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.11.11 14:13
SussiK píše:
Barca12345 píše:
SussiK píše:
Barca12345 píše:
hofka píše:
Pettynka píše:
Pockej az zacne lozit, budou to chudaci, jeste ze je nas pes zlatej :mrgreen: furt mu picha do oci, taha nohy a ocas, jen co se otocim je u nej a drti ho! :mrgreen:
Kocour se pred nim uz ted schovavav, kocicka drzi:-)vcera jsem neudelala dostatecne rychle flasticku,Matty uz drzel kocoura(nevim jak se mu to povedlo, toho chytit je dost tezky :nevim: )a zkousel vysat mleko z ocasu :mrgreen: a kocour nemohl utect mimi ma silu a ja se mohla pocurat smichy :mrgreen: :mrgreen:

A teklo??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.11 14:29

No a třeba dudlíky, ty už jsem přestala monitorovat. Malá je přes den někde vyplivne a už mě nebaví je pořád hledat. Tak ji dám čistej. Pak se někde povaluje třeba pět dudlíků a vždycky si nějakej najde. Ale snažím se aspoň večer jich co nejvíc najít a umýt:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.11.11 14:45

Původně jsem myla Froschem na nádobí, ale i po vypláchnutí studenou to z toho bylo cítit, ta parfemace, pak jsem zmerčila mycí prostředek od Nuku, tak jsem ho koupila a myju tím, vyštětkuju, vypláchnu horkou vodou, dokad jde pěna a pak studenou. Nevyvařuji, nesterilizuji. A vzhledem k tomu, že to používám jen občas, tak vždycky někde jednou za čas zapomenu flašku se zbytkem mlíka, takže letí do popelnice, protože z toho plastu se ten smrad zkaženýho už nedostane, většinou proběhne taková výměna tak jednou měsíčne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.11 14:52
SussiK píše:
Barca12345 píše:
Urcite si myslim, ze to neni nutny :mrgreen:
Obyc jar bohate staci, nicim to malemu neuskodi, a pokud je jeste malicky (promin, nepostrehla jsem) tak bych i vyvarela.
Ale vyvarela jsem fakt tak do toho druheho mesice max, potom uz mala stejne zacala zuzlat co slo a ztratilo to smysl!
ted nam budoiu dva mesice :-) mam sterilizator,takze vzdycky vsechny umeju a pak do ster.....no nevim, tak mame asi blby mliko, ty lahvicky jsou hrozne mastny:-(jak jsem rikala,treba mycka mi je vubec nezvlada umejt, po vyndani jsou mastny…a to mi normalne umyje hrnce od oleje a vseho moznyho :nevim:

Někde jsem četla, že lahvičku od mlíka je dobrý nejdřív vymýt studenou vodou, potom teplou. Že ta mastnota jde líp dolů. Ale už si nevzpomínám, jestli mi to fungovalo. A asi taky záleží jak tvrdá je voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.11.11 15:36

Dish Dropsem :palec:
Nebo je hodím do Miltonu, usazeniny rýží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
22.11.11 16:24
Gladys píše:
Původně jsem myla Froschem na nádobí, ale i po vypláchnutí studenou to z toho bylo cítit, ta parfemace, pak jsem zmerčila mycí prostředek od Nuku, tak jsem ho koupila a myju tím, vyštětkuju, vypláchnu horkou vodou, dokad jde pěna a pak studenou. Nevyvařuji, nesterilizuji. A vzhledem k tomu, že to používám jen občas, tak vždycky někde jednou za čas zapomenu flašku se zbytkem mlíka, takže letí do popelnice, protože z toho plastu se ten smrad zkaženýho už nedostane, většinou proběhne taková výměna tak jednou měsíčne :lol:

To já ty zasmrádlé nechala odmočit přes noc v jarové vodě, pak jsem to umyla a vyvařila, ten smrad zmizí. Pokud mi zplesnivil dudlík nebo lahvička, tak to taky letělo do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.11.11 16:59
Barca12345 píše:
hofka píše:
Pettynka píše:
tak to me Matty lovi kocky…lezt jeste neumi, je malicky, ale jakmile se kocky prochazi kolem jeho hlavicky,tak si je uz umi chytit a zacit zuzlat…ko Kocour se pred nim uz ted schovavav, kocicka drzi:-)vcera jsem neudelala dostatecne rychle flasticku,Matty uz drzel kocoura(nevim jak se mu to povedlo, toho chytit je dost tezky :nevim: )a zkousel vysat mleko z ocasu :mrgreen: a kocour nemohl utect mimi ma silu a ja se mohla pocurat smichy :mrgreen: :mrgreen: A teklo??? :dance: překvapivě neteklo 8-o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
24.11.11 16:44
Barca12345 píše:
Pettynka píše:
A jak sterilizujes vse ostatni, ceho sa mala dotyka? :think:

nejsem posedla sterilizací :-D takže nijak z něceho zas tu imunitu nabrat musi..ale proste dudliky a savicky sterilizuju :-) po tom co jsme bojovali s mooučnivkou tak dlouho uz se bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
24.11.11 16:49
Ivoka píše:
Normálně jsem je umyla Jarem,vyštětkovala :mrgreen: opláchovala dokud pěnily a pak dala do sterilizátoru. úplně stejně jako jiné nádobí.

jj,přesně tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí