Jak čistit lahvičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1262
22.11.11 13:12
Barca12345 píše:
SussiK píše:
Tak to my mame teprve 8 tydnu…doted jsem kupovala specialni jar od Nuku,ale stoji jeden 4,50Euro(ziju v Rakousku)a vydrzi mi dva dny…a to se prodrazi…tak diky,ja mela strach,aby miminku normalni jar neskodil ci tak…a mycku jsem taky zkusila ale zustaly mi mastny:-(
nene, rovnou se v nich koupu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja fakt nevim, umyju 4 dudliky,7 lahvicek,to tak 2× denne a za dva dny uz nemam nic…a to tam neleju moc:-(asi mi to manzel tajne pije jinak fakt nevim…ale itak, jestli to neni nutny, a muzu myt jarem a malymu to neuskodi tak mi prijde zbytecny vyhazovat penize… :nevim:
Dva dny??? To si lijes i na hlavu? :mrgreen: Jinak si tedy nedokazu predstavit, kam se to za ty dva dny ztrati - teda pokud je to ta klasika co tady, nejakych 400 ml… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.11 13:13
Barca12345 píše:
SussiK píše:
Tak to my mame teprve 8 tydnu…doted jsem kupovala specialni jar od Nuku,ale stoji jeden 4,50Euro(ziju v Rakousku)a vydrzi mi dva dny…a to se prodrazi…tak diky,ja mela strach,aby miminku normalni jar neskodil ci tak…a mycku jsem taky zkusila ale zustaly mi mastny:-(
Dva dny??? To si lijes i na hlavu? :mrgreen: Jinak si tedy nedokazu predstavit, kam se to za ty dva dny ztrati - teda pokud je to ta klasika co tady, nejakych 400 ml… :think:

To by mě taky zajímalo. Neříkám, že nemám větší spotřebu jaru, protože do každé lahvičky i na savičky trošku naleju, ale i tak lahev vydrží dlouho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.11.11 13:15

Urcite si myslim, ze to neni nutny :mrgreen:
Obyc jar bohate staci, nicim to malemu neuskodi, a pokud je jeste malicky (promin, nepostrehla jsem) tak bych i vyvarela.
Ale vyvarela jsem fakt tak do toho druheho mesice max, potom uz mala stejne zacala zuzlat co slo a ztratilo to smysl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
22.11.11 13:16

ježišmarjá, já mám tu lahev strašně dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
22.11.11 13:24

mně ten NUK jar vydrží cca 3 týdny. Tady jsem ho kupovala za cca 90,– Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.11.11 13:26
Barca12345 píše:
Urcite si myslim, ze to neni nutny :mrgreen:
Obyc jar bohate staci, nicim to malemu neuskodi, a pokud je jeste malicky (promin, nepostrehla jsem) tak bych i vyvarela.
Ale vyvarela jsem fakt tak do toho druheho mesice max, potom uz mala stejne zacala zuzlat co slo a ztratilo to smysl!

ted nam budoiu dva mesice :-) mam sterilizator,takze vzdycky vsechny umeju a pak do ster.....no nevim, tak mame asi blby mliko, ty lahvicky jsou hrozne mastny:-(jak jsem rikala,treba mycka mi je vubec nezvlada umejt, po vyndani jsou mastny…a to mi normalne umyje hrnce od oleje a vseho moznyho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.11.11 13:28
Black_Orchids píše:
mně ten NUK jar vydrží cca 3 týdny. Tady jsem ho kupovala za cca 90,– Kč

tak to me ani nahodou:-(a u nas je to v prepoctu na Kc…cca 120(nevim presny kurz ale odhadem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
22.11.11 13:34

já teda vše meju jarem a následně oplachuju…
jednou denne sterilizuju v MW.
Dceri je 5 mesicu a do mycky ji davam jen misku od vecerni kaše a stejne ji pak opláchnu. Do roka se má sterilizovat vse…
do mycky bych dudliky nedala asi jako bych je neolizovala a pod…
ale kazdeho vec… pisu jen svuj nazor… po roce uz klidne asi i do mycky to uz snad dudliky nebudeme pouzivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
22.11.11 13:35

ten Nuk jar jsem mela a vydrzel mesic… davala jsem jen kapku prislo mi ze pěnil dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.11.11 13:38
Pettynka píše:
ten Nuk jar jsem mela a vydrzel mesic… davala jsem jen kapku prislo mi ze pěnil dost…

fakt nevim :nevim: treba mate jinou kvalitu v cechach :mrgreen: me teda kapka nestaci, i po drhnuti kartacem jsou mastny:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.11 13:41
Pettynka píše:
Dceri je 5 mesicu a do mycky ji davam jen misku od vecerni kaše a stejne ji pak opláchnu. Do roka se má sterilizovat vse…
ale kazdeho vec… pisu jen svuj nazor… po roce uz klidne asi i do mycky to uz snad dudliky nebudeme pouzivat…

S tím " do roka se má sterilizovat vše " .. no, já přestala vyvářet někdy kolem půlroka, když jsem malou načapala s hadicí od vysavače v puse. Skororoční dítě už oblízne kde co, tomu ty vyvařený lahvičky fakt nepomůžou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.11 13:42
SussiK píše:
Pettynka píše:
ten Nuk jar jsem mela a vydrzel mesic… davala jsem jen kapku prislo mi ze pěnil dost…
fakt nevim :nevim: treba mate jinou kvalitu v cechach :mrgreen: me teda kapka nestaci, i po drhnuti kartacem jsou mastny:-(

Tady že by byla jiná-lepší kvalita? To pochybuju:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
22.11.11 13:46
hofka píše:
SussiK píše:
Pettynka píše:
Tady že by byla jiná-lepší kvalita? To pochybuju:-)))

to ja taky, jen me nenapada jine vysvetleni…ale kdo vi, treba se zazraky deji a Cechy zvysuji kvalitu vyrobku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.11.11 13:48
Pettynka píše:

A jak sterilizujes vse ostatni, ceho sa mala dotyka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.11.11 13:50
hofka píše:
Pettynka píše:
S tím " do roka se má sterilizovat vše " .. no, já přestala vyvářet někdy kolem půlroka, když jsem malou načapala s hadicí od vysavače v puse. Skororoční dítě už oblízne kde co, tomu ty vyvařený lahvičky fakt nepomůžou:-)

Absolutni souhlas. Dcerka si minuly tyden pochutnavala na kole od kocaru a dnes se delila se psem o hracku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí