Modřiny z plaveckých brýlí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
29.5.22 06:09

Plavecké brýle modřiny

Dobrý den maminky. Stalo se vám někdy, nebo vašim dětem, že by měly modřinky od plaveckých brýlí? Náš syn závodně plave a včera se mu po závodech udělaly po obočím modřinky. Dopoledne pod pravým, odpoledne pod levým. Tvrdí mi, že ho brýle netlačí. Ale i tak jsme vyměnili nosní můstek za větší a trošku povolili gumu okolo hlavy. Už dva roky má brýle stejně nastavené. Tím že se mu to nikdy nestalo, tak jsem z toho vystrašená a blázním s různými nemocemi krve. Setkal jste se s tím někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
29.5.22 06:51

Myslím, že poporostl a brýle už se nezvládnou přizpůsobit a začali tlačit. Nic bych za tím neviděla. Nastavili jste brýle, uvidíš jak to bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
29.5.22 07:27

Má to prostě otlačené. Kůže kolem očí je jemná a celkem dost prokrvená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.5.22 07:28

@Murka děkuju moc. Snad ano. Jiné problémy nemá. Jen trochu alergii. Ani modřiny se mu jinde nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.5.22 07:29

@Vladusxx děkuju moc. Jsem šílená plaška. Jsem si toho vědoma. :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.5.22 12:21

Tak u deti bych po 2 letech necekala, ze bryle budou sedet, prenastav je a neplas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.5.22 12:59

@beruska9 děkuju moc. Včera jsme přenastavili a dnes už po závodech v pořádku. Tak snad to bude dobrý. Měla jsem strach, aby ty včerejší otlaky se ještě nezhoršily, ale řekla bych, že se naopak ztrácejí. Jen mě překvapilo, že ještě v pátek v nich v pohodě odtrénoval a v sobotu měl otlaky. Jsem obrplaška. Vím to. :kytka: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák