Plavky pro obézní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
30.3.10 08:02
Flyingfrog píše:
Mám jednodílné z litexu, se zavazováním za krkem (i na můj hrudník mi to paní doporučila) a pod prsy je podstřih. Jsou černé a prsa černobílá.
O tankinách jsem vedle na BC četla, že se jim ten vršek roluje přes břicho nahoru :nevim:

Ono záleží dost na střihu a na délce, takže ne všechny se rolují.
Pokud je to trošku volnější a delší, tak je to vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.3.10 09:01
Zizalka píše:
Flyingfrog píše:
Mám jednodílné z litexu, se zavazováním za krkem (i na můj hrudník mi to paní doporučila) a pod prsy je podstřih. Jsou černé a prsa černobílá.
O tankinách jsem vedle na BC četla, že se jim ten vršek roluje přes břicho nahoru :nevim:
Ono záleží dost na střihu a na délce, takže ne všechny se rolují.
Pokud je to trošku volnější a delší, tak je to vpohodě.

Nejsou tankiny jako tankiny, některé jsou přes břicho upnutější, ale pokud je to volnější střih, tak se nerolují. Jen ve vodě vlají :lol:

Já je brala podle mír z katalogu že je příp. vyměním, ale trefila jsem se napoprvé - sedí mi perfektně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.4.10 12:37

Ahoj,

přidám se k diskusi. Já si koupila před časem těhu plavky, když jsem začala chodit na těhu plavání. Paní mně ubezpečila, že břicho je vyztuženo materiálem, které bude pomalu povolovat podle bříška, aniž se vytahá. A fakt že jo. Ale na druhé straně, dneska bych potřebovala spíš takový materiál, který by to povadlé břicho zazdil … a to se obávám, že střihy sice jsou, které opticky tyhle „vady“ skryjí, ale kdo má špeky a povadlé břicho, tak z něho Heidi Klum prostě neudělá … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
1.5.10 21:27

Já si taky objednala z Magnetu tankiny, jsou super, byly ve slevě asi za 318,– Kč a hlavně zakryjí to břicho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
21.5.10 03:16

Ahoj holky,
taky nejsem žádný drobeček a potřebovala bych plavky.
Chtěla jsem se ještě zeptat, jestli jsou tankiny pohodlné i ve vodě. Přijde mi, že to musí hrozně plandat a špatně se v tom plave. Myslím ty volnější.
Jinak na ven vypadají úžasně. A taky asi docela dlouho schnou, co?
Já doteď nosila plavky vcelku a nevím, jestli budu mít odvahu na změnu. Budu muset vyrazit do obchodu a něco vyzkoušet.
Díky za rady,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.5.10 21:47

Loni jsem si koupila plavky v Quelle - jednodílné s takovou „jako“ sukýnkou. Jsou krásně řešené košíčky - opravdu jsou to plavky pro ty které mají velká prsa a nejen ta. Stály cca 900,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák