ebutik.cz - má někdo zkušenosti?

1268
27.3.10 18:24

ebutik.cz - má někdo zkušenosti?

Ahojky,
zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s tímto internetovým obchodem, vybrala jsem si tam věci za více peněz, tak bych nerada přišla „na buben“ .. děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2832
27.3.10 19:13

Ahoj, objednávala jsem si u nich 10ti dílnou sadu do postýlky a matraci. Vše mi doručili v pořádku a v termínu. Takže můžu jen doporučit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
27.3.10 20:30

Já sit tam brala asi 3× věci před 2 rokama super :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.3.10 20:34

já tam taky kupovala celou sadu do postýlky a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.3.10 20:38

Taky se připojuji ke spokojeným zákazníkům. Objednávala jsem povlečení, plínky, podložku, rychlozavinku a všechno v pohodě a celkem rychle( jestli si to ještě pamatuju…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.3.10 20:51

Ahojky, taky jsem objednávala více zboží a mám jen tu nejlepší zkušenost, dodali vše, v minimálním čase. Naprosto bez problémů. Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
27.3.10 20:59

Též spokojená :potlesk: Krásné věcičky a za dobrou cenu. S dodáním žádný problém. Máme stama kupu výbavičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.10 21:00

Taky jsem objednávala, před dvěma lety a dodávka jim trvala přes měsíc a nekomunikovali přes mejly. Byla jsem zklamaná. Byla to objednávka za 2000.- a přitom u zboží měli napsáno, že je skladem a k doručení během týdne. A když povlečení přišlo, bylo cítit nějakou chemikálií. Naštěstí to po vyprání zmizelo. Ale víckrát jsem neměla odvahu u nich něco objednávat.

• Citovat
  • Upravit
20296
28.3.10 09:31

Taky jsem objednávala povlečení, čekala jsem dýl - ale jen z důvodu, že zboží nebylo skladem a museli došívat zásoby a taky byly Vánoce.

Jinak vše došlo bez problémů, co znám holky, co tam objednávaly - tak všechny OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
28.3.10 09:55

taky jsem objednávala a čekala, už nevím jak dlouho, ale 14 dní určitě. Ale přišlo vše v pořádku.
Tuším, že jsem to raděj vzala na dobírku, platila jsem přes 2 tis - tak jsem tu necelou stovku navíc raděj obětovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
28.3.10 09:55

Za mě taky bez problémů, povlečení hezké, kvalitní, všechno došlo OK a včas. Jen kolotoč nad postýlku, co jsem u nich také objednávala, po čase přestal hrát. Holt polská kvalita. :-( Takže hračky bych si asi rozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
28.3.10 11:24

tak mocky děkuju, potěšily jste mě :-)

pepro: taky to budu brát na dobírku, protože to bude objednávka kolem 3000tis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikita simon
12.4.10 18:35

Já si tam objednala zboží 18.3.2010 a bohužel do dnešního dne mi nic nedoručili a ani se mnou nekomunikují.Jsem moc zklamaná,protože jsem se na zboží těšila.lepší zkušenost mám s www.mamitati.cz

• Citovat
  • Upravit
399
12.4.10 18:54

Já jsem objednávala povlečení do postýlky a další příslušenství k domu asi za 2 tisíce, asi před 2 týdny. Na telefonický dotaz mi sdělili, že došívají. Vše přišlo zcela v pořádku asi za 3 týdny.

Příspěvek upraven 12.10.10 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stiflerova mama
12.4.10 20:27

No já tam omylem objednala dve postylky a zjistila jsem to až za nekolik dni. Emailová komunikace uplne bez problemu, vyšli vstříc, zboží dorazilo včas. max spokojenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák