Plážový stan - koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
4.6.12 22:22

Mam tento http://www.ikea.com/cz/cs/search/?…žový+stan je veliky a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.6.12 05:32

Já koupila ten v Lidlu loni asi 2 nebo 3 den po začátku té akce. Jenže bydlím na „venkově“, tak tady ty věci asi nejdou tak na odbyt. Kupovala jsem ho společně s těma oblečkama na koupání s uv filtrem (nevím,jestli tam fakt je, ale kluci se nespálili a rychle to schlo, navíc za 50 Kč ve slevách :nevim: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
6.6.12 14:33

uz prisel ten stan!!!!je super!!!!obrovskej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
6.6.12 14:41

Koukám, že je podobný, jako ten náš. My máme 2m na dýlku a pohodlně si tam lehnou dva dospělí :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
6.6.12 14:50

ovsem,nastal jeden problem,nemuzu ho stocit zpatky do toho obalu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
6.6.12 15:04

:lol: To znám. Musí se to dost neobvykle zkroutit. Jsou dva postupy. Chceš to stručně napsat?
V podstatě podobně, jak bys skládala takové ty stínítka do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
6.6.12 15:12
@Milli píše: :lol: To znám. Musí se to dost neobvykle zkroutit. Jsou dva postupy. Chceš to stručně napsat?
V podstatě podobně, jak bys skládala takové ty stínítka do auta.

diky,uz jsem to nak zamotala,ale teda jsem se u toho zapotila,uffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.6.12 14:03

Dneska přišel leták na MATÝSEK - tma mají ten podobný,co byl v LIDLu za 239,–
odkud jsi ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
17.6.12 08:48

Ahojte holky my o máme doma, v Ikei ho mají taky, v ceně za 599,–kč na kartu family 399,–kč. Vejde se tam v pohodě 4člená rodina!!!
Syn 4roky tam stojí jen s mírně pokloněnou hlavou, když si tam lehne já+manžel+syn 4roky a syn 1rok není problém a máme místo!!!
Když sedíme je to hafo prostorné!!!

Jen máme probém se skládáním nemůžeme na to přijít :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
17.6.12 08:59
@Verumin píše:
Ahojte holky my o máme doma, v Ikei ho mají taky, v ceně za 599,–kč na kartu family 399,–kč. Vejde se tam v pohodě 4člená rodina!!!
Syn 4roky tam stojí jen s mírně pokloněnou hlavou, když si tam lehne já+manžel+syn 4roky a syn 1rok není problém a máme místo!!!
Když sedíme je to hafo prostorné!!!Jen máme probém se skládáním nemůžeme na to přijít :oops: :oops: :oops:

Veru, ja s tim mela taky mega problem, byla jsem z toho zpocena az na prdeli :zed: ale dala jsem to :pankac:
jako je obrovskej, ale nee kazdej Veru je z rodiny hubenouruuuu :mrgreen: kazdopadne my tri se tam taky asi vejdem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
17.6.12 09:23

Baru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už jsem se taky zapotila opět a dala jsem to :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Hihi promiň tak opravuji pro rodiny hubeňourů určitě 4členný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Embéčko22
20.6.12 21:17

ikea stan

Ahoj holky, tak my jsme se u toho zapotili tri a bohuzel to nedali :nevim: prosim, poradite?

• Citovat
  • Upravit
7182
21.6.12 08:47

Holky, nestrašte, my ten stan z Ikey budeme kupovat cestou na dovolenou, takže nebudu mít čas to natrénovat u emimina, neříkejte, že je to tak těžký. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
21.6.12 09:30

No musi se tam pouzit dost nasili :lol:
ja to skladala jednou, takze to naciceny taky moc nemam, tak neporadim :nevim:
rozkladat to budu jenom, kdyz to bude nutny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
21.6.12 09:39

Ja to taky neslozim, pritel ani nekoukl do navodu a hned to mel ukazkove stocene :nevim: ja skladala ty strany 3 k sobe tocenim pres tu strisku a ono se to musi dat k sobe pres podlahu. No to je popis…snad to nekdo pochopi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák