Plážový stan - koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
21.6.12 11:00

Dobře, při nejhorším budeme na pláži i spát, aby nám stan nikdo nevyfoukl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
21.6.12 11:08

Ja to skladala pres strechu a nee pres podlahu, asi to je jedno :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.6.12 13:33
@Raduš.ka44 píše:
Dobře, při nejhorším budeme na pláži i spát, aby nám stan nikdo nevyfoukl. :lol:

A jak ho povezete domů? :lol:

Já ho skládám takto: stojím na boku stanu, chytím levou rukou prostředek toho zadního oblouku (jak se ta krytá část stýká s tou podlážkou), pravou rukou chytnu střed toho prostředního oblouku a dám je k sobě. Pak chytím prostředek toho zbývajícího oblouku, co je vlastně kraj podlážky - konec stanu. Když je takhle dám k sobě, vznikne mi z toho takový banán/oblouk, co držím jednou rukou uprostřed. Ty kraje, co jsou do oblouku, pak přiložím k sobě a musí se do sebe vzájemně zasunout, jako když se skládá stínítko do auta. Je to děsný popis, ale líp to neumím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.6.12 13:57

@Milli Tak na to jsem nemyslela, tak ho tam pak někomu střelíme :lol:. Ba ne, našla jsem si na stránkách Ikey návod ke složení, nevypadá to zase tak složitě, jen doufám, že je ten návod přibalený u toho stanu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.6.12 14:03

@Raduš.ka44 - tak to je přesně ten styl skládání, který jsem se pokoušela napsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
21.6.12 14:31
@Raduš.ka44 píše:
@Milli Tak na to jsem nemyslela, tak ho tam pak někomu střelíme :lol:. Ba ne, našla jsem si na stránkách Ikey návod ke složení, nevypadá to zase tak složitě, jen doufám, že je ten návod přibalený u toho stanu… :think:

je tam v tom obale prisitej,ale ja teda pochopila asi prvni tri obrazky a pak uz byl teda problem,ale mozna,ze byl spis problem ve me nooo :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.6.12 14:49

@brumlinecka - já sice neměla z Ikea, ale vypadá úplně stejně. Byly tam dva různé návody na složení, ale já fakt nepochopila ani jeden :oops:. Až mi to pak muž ukázal a to už jsem to pochopila. Známí ho takhle na dovolené rozdělali, už ho zpět nesložili, tak ho vezli narvaný v kombíku rozložený :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
21.6.12 14:55
@Milli píše:
@brumlinecka - já sice neměla z Ikea, ale vypadá úplně stejně. Byly tam dva různé návody na složení, ale já fakt nepochopila ani jeden :oops:. Až mi to pak muž ukázal a to už jsem to pochopila. Známí ho takhle na dovolené rozdělali, už ho zpět nesložili, tak ho vezli narvaný v kombíku rozložený :lol:.

no,bojim se,ze bud dopadnem stejne nebo chytnu nerva a nekde ho necham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.6.12 18:42
@Milli píše:
@Raduš.ka44 - tak to je přesně ten styl skládání, který jsem se pokoušela napsat :D

Ale jo, když si to přečtu znovu, tak ses docela trefila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
27.6.12 12:48

Ahojte, chci také koupit, to skládání mě teda zaskočilo :D Spíš jsem řešila, jestli pod tím není ještě větší vedro než na sluníčku. Musíme ho teda pořídit s předstihem, abych to nacvičila, návod chápu po obrázek 3 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.6.12 13:47

Ahoj holky, my sme sa vybrali do ikei ho kupit a oni ho uz nemaju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marketa R.
12.9.12 13:09

Jak složit plážový stan Ikea Sommarvind

Ahoj všichi, co se jako ja hodiny mordovali a nemohli ten bajecny stan z Ikea znovu složit. Na youtube se da kouknout na video, kde to sklada takova mlada slecna a pak je to lehke jako facka. Podle navodu Ikea naprosto nepochopitelne z meho pohledu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák