Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobře, při nejhorším budeme na pláži i spát, aby nám stan nikdo nevyfoukl. ![]()
Ja to skladala pres strechu a nee pres podlahu, asi to je jedno
![]()
@Raduš.ka44 píše:
Dobře, při nejhorším budeme na pláži i spát, aby nám stan nikdo nevyfoukl.
A jak ho povezete domů? ![]()
Já ho skládám takto: stojím na boku stanu, chytím levou rukou prostředek toho zadního oblouku (jak se ta krytá část stýká s tou podlážkou), pravou rukou chytnu střed toho prostředního oblouku a dám je k sobě. Pak chytím prostředek toho zbývajícího oblouku, co je vlastně kraj podlážky - konec stanu. Když je takhle dám k sobě, vznikne mi z toho takový banán/oblouk, co držím jednou rukou uprostřed. Ty kraje, co jsou do oblouku, pak přiložím k sobě a musí se do sebe vzájemně zasunout, jako když se skládá stínítko do auta. Je to děsný popis, ale líp to neumím
.
@Milli Tak na to jsem nemyslela, tak ho tam pak někomu střelíme
. Ba ne, našla jsem si na stránkách Ikey návod ke složení, nevypadá to zase tak složitě, jen doufám, že je ten návod přibalený u toho stanu… ![]()
@Raduš.ka44 - tak to je přesně ten styl skládání, který jsem se pokoušela napsat ![]()
@Raduš.ka44 píše:
@Milli Tak na to jsem nemyslela, tak ho tam pak někomu střelíme. Ba ne, našla jsem si na stránkách Ikey návod ke složení, nevypadá to zase tak složitě, jen doufám, že je ten návod přibalený u toho stanu…
je tam v tom obale prisitej,ale ja teda pochopila asi prvni tri obrazky a pak uz byl teda problem,ale mozna,ze byl spis problem ve me nooo
![]()
@brumlinecka - já sice neměla z Ikea, ale vypadá úplně stejně. Byly tam dva různé návody na složení, ale já fakt nepochopila ani jeden
. Až mi to pak muž ukázal a to už jsem to pochopila. Známí ho takhle na dovolené rozdělali, už ho zpět nesložili, tak ho vezli narvaný v kombíku rozložený
.
@Milli píše:
@brumlinecka - já sice neměla z Ikea, ale vypadá úplně stejně. Byly tam dva různé návody na složení, ale já fakt nepochopila ani jeden. Až mi to pak muž ukázal a to už jsem to pochopila. Známí ho takhle na dovolené rozdělali, už ho zpět nesložili, tak ho vezli narvaný v kombíku rozložený
.
no,bojim se,ze bud dopadnem stejne nebo chytnu nerva a nekde ho necham ![]()
@Milli píše:
@Raduš.ka44 - tak to je přesně ten styl skládání, který jsem se pokoušela napsat
Ale jo, když si to přečtu znovu, tak ses docela trefila ![]()
Ahojte, chci také koupit, to skládání mě teda zaskočilo
Spíš jsem řešila, jestli pod tím není ještě větší vedro než na sluníčku. Musíme ho teda pořídit s předstihem, abych to nacvičila, návod chápu po obrázek 3 ![]()
Ahoj holky, my sme sa vybrali do ikei ho kupit a oni ho uz nemaju…
Ahoj všichi, co se jako ja hodiny mordovali a nemohli ten bajecny stan z Ikea znovu složit. Na youtube se da kouknout na video, kde to sklada takova mlada slecna a pak je to lehke jako facka. Podle navodu Ikea naprosto nepochopitelne z meho pohledu.